|
||
| Dream TV Hafta Sonu Özel - Hayko Cepkin Weekend - 20-21 Ekim dream tv hafta sonu bu hafta haykoyu agırlıyor.ama dream şifreli.
|
||
|
||
| bayılıyorum hayko ya tarzı sesi süper ... | ||
|
||
| Hayko Cepkin - Sırada Ne Var Röportaj 1 Hayko Cepkin - Sırada Ne Var Röportaj 2 ya bu adama bayılmamak mümkün degil. |
||
|
||
ozee de kopardı bizi
|
||
|
||
trend show da kaçtım
|
||
|
||
| slmm arklar bende aranıza yeni katıldım koyu koyu hayko cepkin hayranıyım nerde hayko orda benn:)çok manyak bişi yaa tam anlamıyla süperr:) | ||
|
||
| Hay KO arabesçi gibi adam yaa neresi güzel adam da karizma var o kadar..şarkıları ıyy My Number OnE MVÖ |
||
|
||
| evett bence de,geçen karşılaştığım bişeyi anlatıcam size,arkadaşlarla antremandan çıkmıştık biri sordu hayko dinliyo musunuz diye herkes hayır dedi ona sorduk dinliyo musun diye evet dedi sonra hep birlikte sen niye yaşıyosun ki dedik yani öyle bi adam hayko mvö benim herşeyim bi de şebnem ablaya bayılıyorum,şarkıları anlamlı yazmak yetmiyor okumak da önemli tutup da hem şarkıyı düzgün söylemeyip bi de ortasında bağırmak saçmalık! | ||
|
||
evett bence de,geçen karşılaştığım bişeyi anlatıcam size,arkadaşlarla antremandan çıkmıştık biri sordu hayko dinliyo musunuz diye herkes hayır dedi ona sorduk dinliyo musun diye evet dedi sonra hep birlikte sen niye yaşıyosun ki dedik yani öyle bi adam hayko mvö benim herşeyim bi de şebnem ablaya bayılıyorum,şarkıları anlamlı yazmak yetmiyor okumak da önemli tutup da hem şarkıyı düzgün söylemeyip bi de ortasında bağırmak saçmalık! o senin kendi takdirindir ben haykoyu gayet iyi buluyor ve seviyorum acaba hayko cepkin hangi şarkısını düzgün söylememiş bizde ögrenelim gayet anlaşılır hepsi.ayrıca sceramleride gayet başarılı oluyor.
|
||
|
||
evett bence de,geçen karşılaştığım bişeyi anlatıcam size,arkadaşlarla antremandan çıkmıştık biri sordu hayko dinliyo musunuz diye herkes hayır dedi ona sorduk dinliyo musun diye evet dedi sonra hep birlikte sen niye yaşıyosun ki dedik yani öyle bi adam hayko mvö benim herşeyim bi de şebnem ablaya bayılıyorum,şarkıları anlamlı yazmak yetmiyor okumak da önemli tutup da hem şarkıyı düzgün söylemeyip bi de ortasında bağırmak saçmalık! o senin kendi takdirindir ben haykoyu gayet iyi buluyor ve seviyorum acaba hayko cepkin hangi şarkısını düzgün söylememiş bizde ögrenelim gayet anlaşılır hepsi.ayrıca sceramleride gayet başarılı oluyor.aynen katılıyorum. haykoyu anlamak zordur bu yüzden herkes sevemezBENCE... |
||
|
||
biraz ileri gitdiysem özür... gayet normal buluyorum bende haykoyu herkes anlayamaz zaten.
|
||
|
||
ben pek sevemedim herkes herşeyi sevcek diye bir şey yok zaten . hayko ya başarılar ![]() |
||
|
||
aynen katılıyorum. haykoyu anlamak zordur bu yüzden herkes sevemezBENCE... Tamam anlamadık şarkılarını ama müzikte iğrenç beaa ![]() Bence bu adam şarkılarından çok fiziği ve yaptığı ilginç şeylerle gündeme gelecek..
|
||
|
||
ilginç bir tip
|
||