|
||
ogün sanlısoyla yaptıkları düeti çok begenıyorum özellıkle
|
||
|
||
| Hayko Cepkin'e Bayılıyorum yaaaaaa | ||
|
||
| süper bir rockçı... |
||
|
||
ogün sanlısoyla yaptıkları düeti çok begenıyorum özellıkle evet ya o şarkı çok güzel
![]() |
||
|
||
| 22 kasım 2007 mekan:akm/zonguldak!!!e hadi hayırlısı..hayko baba bekle bizi (ailem izin verirse)geliyoruz | ||
|
||
| Hayko;O duygusal Sakin olmam lazım albümü ile kendini gösterdi ve İçinde bol scream ve brutal olan Tanışm Bitti albümü ile tanışmayı bitirdi..O'na çok güveniyorum,seviyorum gerçekten harika işini çok iyi yapıyor.. | ||
|
||
22 kasım 2007 mekan:akm/zonguldak!!!e hadi hayırlısı..hayko baba bekle bizi (ailem izin verirse)geliyoruz Evet Zonguldak'ı sallayacak=)Kültür Merkezinde=) |
||
|
||
| bu adama bayılmamakta mümkün degil. | ||
|
||
| Eee heralde=) | ||
|
||
son zamanlarda taktığım isim hayko iki albümü de çok güzel, özellikle ikinci.. ve özellikle: ölüyorum ve siren isimli parçalar.. çok kalite, çok kendine has ve gerçekten güzel.. ben hardrock pek dinlemem, hele brutal vokalden hiç hazzetmem ama bu adam yapınca gerçekten seviyorum
|
||
|
||
| hayko deyince kaos geliyor aklıma ..adamın brutali iyi ilginç bi tip pek sevmem kendilerini ama müziği iyi .performansları dikkat çekici,hoş. | ||
|
||
"tanışma bitti" albümünden sonra türkiye'de daha çok benimsenmiş ve saygı duyulmuş insan [ne kadar geç olsa da..]
|
||
|
||
| Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Albüm cok güzel ama Siren baska.. Zonguldaka geliyorumus ![]() |
||
|
||
| Fırsatım olsaydı gidicektim konserine ama imkansız..Orada olanlara iyi eğlenceler.. | ||
|
||
| 15 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - ADANA* 16 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Kultur Merkezi - MERSIN 17 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Kultur Merkezi - ANTAKYA 18 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Tugcan Otel - GAZIANTEP 22 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Kultur Merkezi - ZONGULDAK 23 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Devlet Tiyatrosu - CORUM 24 Kasim 2007 HAYKO CEPKIN LIVE - Yeni Sehir Sinemasi - KARABUK haykonun konser turnesi bu aralar çok yogun. |
||