|
||
| türkiyede kaliteli metal yapan gruplar,gerek nu metalı,gerek death metali olmadıkça arabesk-rock dan türeyen bu adam death metal e de kayar,trash metal da yapar.yetmez nu metal de sallar. halbuki müzikal olarak yeni albümü ''0'' iş yapsada,gençlerimiz özenti tipi ve attığı gereksiz çığlıklar yüzünden seviyor. |
||
|
||
| son kez dinledikçe dinleyesim geliyor ya bu adama bayılıyorum sesi muhteşem. | ||
|
||
| haykonun yaptığı müzik de kendisi de çok iyi bence beyenmeyenler de olabilir tabii ama benim için haykosuz bir hayat asla | ||
|
||
sıkı tutun hakketen güzel şarkı ama diğerleri pek sevmedim.güzel çığlık atıo ![]() özellikle arabeksçiside.tıkyside.rockçısıda dinlemeye başladı. |
||
|
||
hayko samsuna gelmişti gidemedim yaa...ogün fenerin maçı vardı dünya umrumda değildi
|
||
|
||
Bütün albümü elimde ve sesini hiç beğenmediğim müziği bence çok kötü , adam da karizma var bu ön planda oldunu düşünüyorum.Bir türlü alışamadım ve alışmamın mümkün olmayacanı anladım
|
||
|
||
alışmak sevmekten daha zor geliyorrr
|
||
|
||
| Yalnız Kalsın Gömdüm Sandım Gittiğinde bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde, filiz verdim de suyu yok Yalnız Kalsın Dediğin Diline Bedduadır Sesinin Teline 777 Bir düşündük bir ah işittik her geçen gün incitildik Tütsü yaktık temizlendik dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk,zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik ilaçlarıyla uyutulduk Yalnız kaldım bu şehirde, bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde uyansak da yokuz yerimizde Uçurumun kenarında bizi iten rüzgarında Çok güvenli değil ama düşmemek için tutun bana Akıllanıyor akıllanıyor fikrim, akıllanıyor akıllanıyor zihnim Akıllanıyor akıllanıyor fikrim, akıllanıyor az kıllanıyor zihnim Bertaraf Et Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki Sonra Görüşelim Geçmez yaran, yok hiç rengin Bitmiş çaban, zor mu geldi? Sen insansan ,o insansa, bende sansam ne olur ki? Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan fırlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim Altındaki arabayı , sat sonra görüşelim Sıkı Tutun Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim Her şey dün gibi bilemezsek kıymeti Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim Kaos Bir sen var oldun , bir sen nur oldun Bir tek sen varsın bil sen çok oldun Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun? Vücudun kireç söyle böyle mi pak oldun ? Ölüyorum Unutulur mu gökyüzü ? Yitirir miyim bu gülyüzü ? Birer birer neyim kalır geriye baksam da Solar mıyım gündüz gece ? Güneşim yoksa bu son hece Birer birer neyim kalır geriye baksam da Zehirlendi dudaklarım Çocukken nasıl ağlardım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde ,Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine, Ölüyorum... Törpülenmiş tırnaklarım Güçsüzdüm ben de avlandım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Her şeyim olmuş bilmece Çözdükçe gördüm işkence Birer birer neyim kalır geriye baksam da Bir başıma kaldım şimdi Nerde hata yaptım bilmem ki ? Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde ,Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine ,Ölüyorum... Siren Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim kimin elindesin unutuldunmu sende sinsice çözüm sende canım zormu geldi bu sonsuz bilmece Melekler Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bilmezsin Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken Bonus Tek bildiğim bir şey varken , çok bilinmez bir hal oldum Kendimden kurtulmam lazım ,kimseyi tanımaz oldum Baylar,bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben bedenim taşımaz artık Keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Yalanlarla kurdun beni kıymet nedir artık bilmem Tüm ömrüm bak senin olsun tek şartım var beni dinle Baylar,Bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben, bedenim taşımaz artık keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Şu andan itibaren sadece bizbizeyiz Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum Gözlerin kapalı Vücudun teslim Hayalini kur kendinin Nasıl biri olmak istedin Şu an nesin Hayal et Şu an kuracağın herşey senin eserin Biten, kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük Hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz Hayal et Artık hayal bitti Zaman doldu Gözlerini açman gerek Uyan artık Uyan Uyan artık Uyan Uyan Uyan artık hayko cepkin bana göre mor ve ötesi,redd'le birlikte şarkı sözlerinde bir numaralar. |
||
|
||
alışmak sevmekten daha zor geliyorrr ![]() Şarabı şişeden içmişim. Balı peteğinden yemişim. Hergün şarkı söylemişim Bunu bir ben bilmişim. Vay be, ben neymişim |
||
|
||
| Rolling Stonenuda aldım harika bir röportaj olmuş posterde mükemmel. | ||
|
||
ben cok begeniyorum ya , sarkilarini farkli yorumlamasi cok hosuma gidiyor, bide cigliik atamsi offf
|
||
|
||
ben cok begeniyorum ya çıglık yerine scream desek. , sarkilarini farkli yorumlamasi cok hosuma gidiyor, bide cigliik atamsi offf ![]()
|
||
|
||
| hayko cepkini çoğu kişi kılığı kıyafeti makyajı kısacası dış görünüşü yönünden ağır bi şekilde eleştiriyo adamın müziğini dinlemeden yorum yapıyolar deli oluyorum adam kalitelimi evet Türkiye de bi ilk mi evet ozaman bırakta adam işini yapsın bi dinle ondan sonra yorum yap ayrıca hayranlarıyla olan diyaloğuda mükemmel konserlerde özellikle çok asi olmasının yanında kendi kişiliğini yansıtıyo sahneye röportajlarında ve katıldığı programlardaki samimiyetide onu sevmemin ayrı bi sebebi | ||
|
||
ben cok begeniyorum ya çıglık yerine scream desek. , sarkilarini farkli yorumlamasi cok hosuma gidiyor, bide cigliik atamsi offf ![]() ![]() türkiye burası ne güzel çığlık demiş yorumlamış işte.
|
||