|
||
diger tüm parçalarını dinlemenizi tavsiye ederim hepsi birbirinden güzel şarkılar.
|
||
|
||
| kaos gerçekten süperrr | ||
|
||
kaos gerçekten süperrr kaosa bende bayılıyorum hele ordaki scream harika.
|
||
|
||
Duygusal istiyorsanız İlk Albüm Sakin olmam lazım; Korku istiyorsanız İkinci Albüm Tanışma Bitti
|
||
|
||
http://img220.imageshack.us/img220/7302/cimg0268af2.jpg http://img204.imageshack.us/img204/8980/cimg0270lx2.jpg haykonun rolling stone aralık ayı dergisinden poster ve takvimi. |
||
|
||
| resimler harika almıştım bende bu ay rolling stone poster ve takvim harika. | ||
|
||
bence gayet başarılı türkiyede rock müzik yapan tanınmış grup va kişiler azınlılta başarılı va yolunda ilerleyenleri tebrik etmek lazım ayrıca hayko cepkin profösyonel birisi öyle ''ben çıkıp şarkı söyleyeceğim'' tiplerinden değil mükemmellerden birisi
|
||
|
||
kendini kasmadan ve birikimleriyle mütevazi bir başarı kazanan müzisyenlerden yeni müzik tarzıyla türkiye ye değişik bir müzik düzeni getirdi bence
|
||
|
||
| ve biz o müzik düzenine scream vokal diyoruz ama bazıları hala çıgırmak,bagırmak gibi kelimeler kurmaya devam ediyor. | ||
|
||
| Sakin Olmam Lazım ve Tanışma Bitti albümleri ile Türkiye deki alternatif müzik piyasasına farklı bir boyut getiren Hayko Cepkin, Bostancı Gösteri Merkezinde hayranlarına sınırsız bir müzik ziyafeti sunacak; Kasım ayı içerisinde, daha önce performans sergilemediği şehirleri dolaşarak 19 konser verecek olan Hayko Cepkin, bu konserleri ile 2008 yılında çıkacağı;Tanışma Bitti Turnesinin haberini de sevenlerine vermiş oldu. Hayko Cepkin, Öfkeyi ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek güçlü bir enerji ile ruhen daha serbest kalabiliriz; teması ile herkesin daha önce anlatmaya çalıştığı konuları, yapmış olduğu iki albüm ile sevenlerine farklı bir şekilde anlattı. Şimdi ise bu anlatımları doyasıya yaşama ve ruhen müziğe doyma zamanı! 16 Aralık 2007 Pazar günü saat 17:30da gerçekleşecek olan bu muhteşem konserin en önemli özelliği ise Tanışma Bitti Turnesi kapsamında İstanbuldaki özellikle 18 yaş altı - hayranları ile ilk defa tek başına buluşuyor olmasıı.. |
||
|
||
| konserden konsere koşuyor gene hayko canlı performansları harika sevenlerine inanılmaz anlar yaşatıyor hayko cepkin. | ||
|
||
ben cok begeniyorum ya çıglık yerine scream desek. , sarkilarini farkli yorumlamasi cok hosuma gidiyor, bide cigliik atamsi offf ![]() ![]() türkiye burası ne güzel çığlık demiş yorumlamış işte.ciglik= scream
|
||
|
||
| 42 İstanbul 11 Ankara 8 İzmir 8 Eskişehir 4 Bursa 3 Balıkesir 3 Antalya 2 Bodrum 2 Kocaeli 2 Adana 2 Mersin 2 Çanakkale 1 Amstermdam 1 Avsa 1 Yalova 1 Konya 1 Samsun 1 Denizli 1 Isparta 1 Antakya 1 GaziAntep 1 Zonguldak 1 Corum 1 Karabük 1 Edirne 1 Manisa 1 Girne 20 Haziran 2005-16 Aralık 2007 Tarihleri arasındaki Konserlerin Dağılımıdır. bayagı bir konser vermiş hayko.hayran kitlesi her geçen gün biraz daha artıyor. |
||
|
||
| adam piyasa oldu be abi ondan artıyo kitlesi. türkiyede ne kadar siyah giyip de sokağa çıkıp ben rockçıyım diyen insan varsa haykoyu mutlaka dinliyodur. haykoyu dinleyen herkes de öyle değil tabiki. | ||
|
||
| 6 ocakta izmir fuar atlas pavyonda kesin gidiyorum.kaçmaz bu konser. | ||