|
||
| 6 ocakta izmir fuar atlas pavyonda kesin gidiyorum.kaçmaz bu konser. | ||
|
||
adam piyasa oldu be abi ondan artıyo kitlesi. türkiyede ne kadar siyah giyip de sokağa çıkıp ben rockçıyım diyen insan varsa haykoyu mutlaka dinliyodur. haykoyu dinleyen herkes de öyle değil tabiki. haklısın bu durum çok kötü özentinin birine sorsam kimleri dinlersin hayko tabiki diye cevap veriyor ama her dinleyen öyle değil ben severim müziğini seviyorum kaliteli bi adam
|
||
|
||
Türk rock müziğinin son zamanlarda bir tür olarak piyasa olsuğunu söylesek daha doğru olur. Duman'ı, Hayko'yu, Gripin'i..vb..vb herkes biliyo, herkes dinliyo. ama bu kaliteli müzik yaptıklarını değiştirmez. hayko iyidir
|
||
|
||
| 6 ocak bekle bekle gelmez artık.izmirde fuarda atlas pavyonda. | ||
|
||
| "pöykürmesi"nden hoşlanmıyorum.. | ||
|
||
"pöykürmesi"nden hoşlanmıyorum.. pöykürmesi degil scream diyoruz(scream vokal). |
||
|
||
| Kimin evindeyim elimde bir kırık bitik şişe İçindeydi canım kendim kırıp unuttum gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim Kimin elindesin unutuldunmu sende sinsice Çözüm sende canım zormu geldi bu sonsuz bilmece bu şarkıya hastayım özellikle son bölüm: ![]() |
||
|
||
| ya ben çoğu şarkısını karıştırıyorumm....bazıı şarkılarıı birbirini andırıyo...ama şarkılarıı çokk güzelll yaa...boşluk..ölüyorum..sıkı tutun gibi şarkılarını aşırı derecede beğeniyorum | ||
|
||
| hayko'yu herkes dinleyemez..dinleme calısmalarına girseler bile sadece 'dinlemeye calısmak'la kalırlar hicbir sey anlayamazlar.. | ||
|
||
valla ben haykoyu seviyorum ama fazla melankonik buluyorum her sarkısında ölüyorum,toprak oldum gibisinden seyler..bence görünüşü de abartılı ama yinne de seviyorum işte
|
||
|
||
| 6 ocakta izmirde allah be bu konser kaçarmı. | ||
|
||
6 ocakta izmirde allah be bu konser kaçarmı. of ya her ay geliyo izmire manisayada uğrasın ya gelmişken bi kasımda oldu konser bi daha nezaman olur kimbilir
|
||
|
||
| Çoğu beğenmeyecek yorumumu ama ben yine de söyleyeceğim..Beni çok iğrendiriyo hayko cepkin..Şarkı söylemek için neden bu kadar kasıyor kendini hiç anlamıyorum...Bence pek bişeye benzemiyor..Mor ve ötesine bak bir de hayko cepkine...Dağlar var arada dağlar...(mor ve ötesiyle kıyasladığım için özür dilerim...) | ||
|
||
Çoğu beğenmeyecek yorumumu ama ben yine de söyleyeceğim..Beni çok iğrendiriyo hayko cepkin..Şarkı söylemek için neden bu kadar kasıyor kendini hiç anlamıyorum...Bence pek bişeye benzemiyor..Mor ve ötesine bak bir de hayko cepkine...Dağlar var arada dağlar...(mor ve ötesiyle kıyasladığım için özür dilerim...) bak mor ve ötesi ile hayko yu aynı kefeye koyamazsın bu 1. mor ve ötesi alt. rock söylüyor bu, 2. hayko scream vocal yapıyo, bu 3. hayko scream vocal de türkiye 1. bu da 4. |
||
|
||
| ayrıca hayko'nın şarkı söylerken kasmasının sebebi de SCREAM VOCAL yapması. istersen bi dene bakalım sen kasıyo musun kasmıyo musun ? ne dersin? | ||