|
||
hayko hakkındaki bilgilerin hepsini biliyordum övülmeyecek bir adam değil gerçektende ülkemize farklı bir tarz da getirdi çok çok çok seviyorum kendisini özellikle kişiliğini ...ayrıca o boya olayı her konserde oluyo bizzat şahit oldum boya üstüme sıçradı yıkamamakta ısrar ediyorum t-shirt ü annem kızıyor
|
||
|
||
| ya hayko nun oynadıgı cocuk filmi hakkında bilgisi olan var mı? | ||
|
||
ya hayko nun oynadıgı cocuk filmi hakkında bilgisi olan var mı? piyasa bir film. |
||
|
||
| filmde haykonun hiç sözü yokmuş diye duydum ben.. | ||
|
||
hayko tuba ünsalla birlikte başrolü oynuyor başrol. ![]() |
||
|
||
| izlemek gerekir haykoyu ben bu hafta gidecegim anlatırım filmi. | ||
|
||
filmde haykonun hiç sözü yokmuş diye duydum ben.. Bende öyle duydum jest ve mimik varmış diye ama aslı varmı izlenmeden bilinmez =) |
||
|
||
| hadi ya demek sırf mimikleriyle zor olmalı bu filmi kesinlikle kacımamam lazım | ||
|
||
sıkı durun haykocular... Hayko Cepkin 'in 10 sırrı 1. Profesyonel müzik yaşamına 1997 yılında klavyeci olarak başlamış. 2. Hayattaki en büyük korkusu, ellerini kaybetmekmiş! 3. Biraz sıkıntılı bir tip. "Herhangi bir şeye canım sıkılınca kendimi buhranlara sokarım" diyor. 4. Stresli olduğu zamanlarda, piyanosunun başına koşuyor. 5. İkinci albümü için "şiddet içerikli hafif batı müziği" diyor. 6. Ermeni asıllı bir Türk vatandaşı olan Hayko, kilise müziğini çok seviyor. 7. 9 sene evvel beline kadar saçları varmış! 8. "The Crow" filmine aşırı bir düşkünlüğü var, hatta vücuduna dövmesini bile yaptırmış. 9. İngilizce albüm çıkarmak ve yurtdışına açılmak gibi bir hayali olmayan tek sanatçı. 10. En iyi arkadaşı maNga'dan Ferman ve rap müziğin sevilen isimlerinden Ege Çubukçu Teşekkürler biliyoduk ama olsun =) Beşiktaş'ın eski davulcusu o dövmeyide sanırım 9 sene saklamış ailesinden..Bi kızda aradığı etkileyici şey koku ...iç güzellik önemli falan filan yazarım bi ara
|
||
|
||
| haykoyu severim.ama onun için bile böyle bir filme gitmeye değmez diyorum.Şahanında dediği gibi ''Film,sinemada değil,Korsan Cd'yle izlenir'' | ||
|
||
| ya arkadaslar teoman ve mustafa altıokların ot-rtak yapım filminde hayko rol alacakmış bunun hakkında bilgisi olan var mı |
||
|
||
ya hayko nun oynadıgı cocuk filmi hakkında bilgisi olan var mı? filmde haykonun hiç sözü yokmuş diye duydum ben.. Bende öyle duydum jest ve mimik varmış diye ama aslı varmı izlenmeden bilinmez =) |
||
|
||
| filme giden haykoyu anlatsın mutlaka meraklandım hayko bence 2007 yılına damgasını vuran müzik adamı hala bu görüşüm etkindi artık kesinleşti. | ||
|
||
filme giden haykoyu anlatsın mutlaka meraklandım hayko bence 2007 yılına damgasını vuran müzik adamı hala bu görüşüm etkindi artık kesinleşti. evet bence de 2007 ye damga vuran isim*bağlaç olan de ayrı yazılır :} |
||
|
||
| eskiden.. eskiden. eskiden? eskiden! şimdi? Şİmdi?! özledim,eskiden'i... |
||