|
||
| dinlemekten asla bıkmayacagım kişilik. | ||
|
||
| yeni albümüyle,gereksiz yere bağırmaktan ileriye gidememiş,yeni bitme hardcore ve screamo yapan bir sanatçı gibi...parçanın içinde değil,enstruman aralarında çıgıran biri.canlı performansıda belli bir saatten sonra cidden boğucu gelebiliyor. kardeşim biz seni Heiko zamanlarından seviyorduk.gereksiz vokal efectleri ve çığırmalar niye koydun ki bu albüme.hafif depresif,birazda titrek sesinle azmı kafa bulduk... ayriyetten scream vokal yapmaya bu kadar hevesliyse,ses aralık ve hormon ilaçları ile takviye alması lazım.yoksa 2 yıla kadar ses tellerinde ciddi problemlerle mücadele eder. |
||
|
||
| CosmoGirl dergisinin şubat sayısında hayko var arkadaşlar Kapakta Hayko'nun süper bi resmi var. dergide de galiba röportajı var Kapakta "hayko cepkin en çok neden korkuyor" yazmakta. şubat/2008 |
||
|
||
| ileri geri konuşmadan önce oturun dinleyin ve teknik açıdan inceleyin. dünyada türünde ilk 10a rahat girer. kendini yırtıo diyenlere söylüyorum: İŞTE MEYDAN YIRTABİLİOSANIZ ÇIKIN SİZDE YIRTIN adamın scream leri çok sağlam ve lişilik olarakda bir numara. |
||
|
||
| yok canım haykoyu severim ama mor ve ötesine değişmem. | ||
|
||
| mor ve ötesini geçemez | ||
|
||
haykommmm çok seviyorum ben bu adamı karizma yaa hayko gibisi varmı yokkk hergün mutlaka dinlerim ilaç gibi bişey
|
||
|
||
Her yiğidin yoğurt yemesi ayrıdır ya onun ki apayrı bi tarz işte
|
||
|
||
| mor ve ötesinin tarzı başka haykonun tarzı başka hayko kendi tarzında bir numara o kesin zatende morlarla kıyaslamak biraz yanlış olur bence bu arada rolling stone dev posterini veriyor şubat ayında ben aldım harika poster duyurulur. | ||
|
||
ileri geri konuşmadan önce oturun dinleyin ve teknik açıdan inceleyin. dünyada türünde ilk 10a rahat girer. kendini yırtıo diyenlere söylüyorum: İŞTE MEYDAN YIRTABİLİOSANIZ ÇIKIN SİZDE YIRTIN adamın scream leri çok sağlam ve lişilik olarakda bir numara. gülüm...scream vokal bogazda parçanarak gelen,bogaz ve kulak yollarından kopan basınçlı sesin dışarı çıkmasıdır.bağırmaktan bağırmaya fark var...scream vokal nedir,asıl kim yapıyor dinlemek istiyorsan; anders friden(İn Flames) alexi laiho (Children of Bodom) bjorn strid(Soilwork) vs vs... bunları dinleyerek scream vokal nedir,gerçegi nasıl yapılır,diye oturur kitap bile yazarsın. hayko güzel bağırıyor,melodik bağırıyor...ama kesinlikle scream vokal yaptığını söyleyemez.marliyn manson bile diyor benim vokal tarzım ne brutal nede scream. clean+destins diyor... yani ne anlıyoruz,her bağırış bir scream vokal değildir...türkiyede güzel ve kaliteli bir örneği olmadığından size türk grup ve müzisyenlerinden de örnek veremeyeceğim.ama amatör grup sorgespel i dinleseniz bile o size yeter. Not:İşte meydan yırtabiliyorsanız sizde yırtın demişsin...bu söz anlamsızdır.eleştirmek için illede aynısını veya daha iyisini yapıyor olmak lazım değildir. bide altyapı felan demişin...haykonun alt yapısı sağlamdır.drums&bass,gitarlar,aranjeler,enstruman partisyonları,mixaj vs vs iyidir...bestelerinin her ne kadar bir birine benzesede severim haykoyu...taa heiko zamanlarında roxy müzik günlerinde 3. olduğu zaman beri bilirim. |
||
|
||
| altındaki arabayı sat sonra görüşelim.. | ||
|
||
en azından sıradan değil ve gayet başarılı..severim bu kişiliği..
|
||
|
||
| şimdi "sıkı tutun"u dinliyorum off off adam yazmışş resmenn yaa.. * Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem.. muhteşem bir söz daha haykodan !...
|
||
|
||
şimdi "sıkı tutun"u dinliyorum off off adam yazmışş resmenn yaa.. * Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem.. muhteşem bir söz daha haykodan !...nerden buluyo bu adam böyle sözleri muhteşem bişey! birinden tüyo mu alıyo acaba? |
||
|
||
| birde canlı tavsiye ediyorum plastik makyajla harika bir performans sergiliyor bu arada hayko cepkin bir türkiye turnesine çıkıyor,vandan ankaraya,bursadan bayagı bir ili dolaşacak hayko hayranlarıyla buluşmuş olacak. | ||