|
||
| birde canlı tavsiye ediyorum plastik makyajla harika bir performans sergiliyor bu arada hayko cepkin bir türkiye turnesine çıkıyor,vandan ankaraya,bursadan bayagı bir ili dolaşacak hayko hayranlarıyla buluşmuş olacak. | ||
|
||
| Herşey dün gibi inan gelir geçer bilemessek kıymeti hayat bizi içer.. | ||
|
||
sıkı tutun sarkısını cok seviyorum.gecen sene hep mezuniyet töreninde sahneye cıkıp bunu söylicem derdim.hala da böyle bi iddaam var.
|
||
|
||
sıkı tutun sarkısını cok seviyorum.gecen sene hep mezuniyet töreninde sahneye cıkıp bunu söylicem derdim.hala da böyle bi iddaam var. ![]() İyi scream atarım diyorsun yanii
|
||
|
||
ehh işte
|
||
|
||
canlı hakket güzel ya..inanılmaz bi atmosfer oluyo konserlerinde..göze,kulağa ve insanın yüreğine hitap ediyo resmen...ahh hayko ahh..ölürüm de kimselere değişmem...
|
||
|
||
| hayko ya yapılan çoğu iddia haksızdır. eskiden pop müziğiyle uraşmamış, scream performanslarıyla da çok iddialı biridir. | ||
|
||
| klasik müzik de aşırı sever..bach özellikle...evde sürekli bach dinlermiş... çok seviyorum çook
|
||
|
||
Hayko da teoman ın gökdelenler şarkısını söylemiş ve bence çokta güzel olmuş.zaten severdim kendisini
|
||
|
||
yorumu size bırakıyorum arkadaşlar gökdelenleri harika yorumlamış helal olsun valla. |
||
|
||
| çok güzel bu adamda çok büyük bir yetenek var! hayranım | ||
|
||
çok güzel bu adamda çok büyük bir yetenek var! hayranım girişe dikkat edin olaganüstü haykoya.
|
||
|
||
| haykon cepkin pek sevmem ama sahne performansı çok iyidir..tebrik ederim (: bir de arkadaşlar ben tekirdağda yaşadığım için burda eğer tekirdağdan olanlar varsa duyuru: 4 Mart 2008'de HAYKO CEPKIN'in Tekirdağ Kültür Merkezinde konseri vardır.. |
||
|
||
Ondan önce daha nerelerde var
|
||
|
||
yeni klip "melekler" |
||