|
||
yeni klip "melekler" |
||
|
||
klip cok güzel olmuş yaf sonunu da beğendim şarkı da bi harika zaten hayko işte naparsın
|
||
|
||
| vay harika olmuş çok beğendim hele de sonu umarım hayko cepkin i dış görüşünüşüyle eleştirenler bir izler bu klibi | ||
|
||
yeni klip çok güzel olmuş sonundaki mesaj da anlamlı
|
||
|
||
| kim ne derse desin Hayko Cepkin harika bir sanatçıdır |
||
|
||
hayko pek alışık olmadığım bir klip çekmiş..ben çok sevdim ama..şarkıyı da ilk defa dinledim çok da güzelmiş .. |
||
|
||
haykoyu seviyorum..çok çok da tebrik ediyorum çünkü dün o da mor ve ötesiyle beraberdi
|
||
|
||
ben haykonun oynadığı çocuk filmine çıktığı ilk hafta gittim. bi arkadaşımla biz tam bi havayla girdik içeri(taki içeridekilerin kim olduğunu görene kadar ). içeride toplam 8 kişiydik. 4ü 8yada 10 yaşındaki çocuklar. belki dahada küçükler (arkadaşlar herhalde, birlikte gelmişler büyük bi ihtimalle) ben ve arkadaşım neyse yerimize geçtik. tam film başladığı sırada iki genç daha geldi. arkamıza oturdular.(onlarda hayko için gelmişler ) ama açıkçası pişman oldum gittiğime çünkü hayko hiç konuşmadı.hayko o filmde çocuklardan nefret eden bi çocuk kanalının patronunu oynuyo. çocukların mutlu olmamaları için elinden gelen herşeyi yapıyodu.(bi küreside var zaten kötülük yayan) ama kıyafetlerine bittim gerçekten çok yakışmış . kıyafeti ne renkse, kullandığı eşyalardan tutun odanın rengine kadar herşeyi aynı renk. buda süper durmuş gerçekten.
|
||
|
||
vayyy bee..klipp süperr olmuşş yaaaaaa... haykoyu burdann tebrikk ediyorumm valla..şarkı da güzell
|
||
|
||
Çok güZel biR klip zaten hayko ne yapsa yakışır
|
||
|
||
| durmadan konser verip garip garip hareketler yapsa da bazı şarkılarını sevdiğim hayko'nun çok sıcak kanlı ve çok içten hatta doğal bi insan olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum... | ||
|
||
durmadan konser verip garip garip hareketler yapsa da bazı şarkılarını sevdiğim hayko'nun çok sıcak kanlı ve çok içten hatta doğal bi insan olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum... ayrıca çokda espritüel |
||
|
||
![]() kendi çapımda çektiğim bi foto
|
||
|
||
burak cok güzel cekmissin valla.. ![]() tesekkür ederiz..
|
||
|
||
| Hayko tabiki süper ! Klip yine anlamlı ve harika ! |
||