|
||
ilginc ve haykoca
|
||
|
||
| Rockn Coke da yapmıştı aynısını yine yanlış hatırlamıyorsam Anlamsız geliyor. Bence de Burak ![]() Ahlaki değerlerimi sarsıyor bu adam
|
||
|
||
| bu adam harika bir adam konserlerine gitmiş biri olarak bu yorumu yapıyorum. | ||
|
||
Rockn Coke da yapmıştı aynısını yine yanlış hatırlamıyorsam Anlamsız geliyor. Bence de Burak ![]() Ahlaki değerlerimi sarsıyor bu adam ![]() evet..Rock'n coke de de yaptı
|
||
|
||
4mart tekirdağ hayko konserine gittim vee sonunda haykonun canlı performansını izledim en güzeli mikrofondan kana benzer bi sıvı fışkırmasıyla görsel açıdan beyazlar içinde olan hayko baya bi renklendi:D poyraz'a asıldım hatta aralarında en sevdiğim o
|
||
|
||
| tarsının tam ne oldugu belli olmasada cok farklı bi yorumcu... severim sahsen... aynn devam haykomm... | ||
|
||
| 27 martta da boluda konseri var sabırsızlıkla bekliyorum:) | ||
|
||
| Hayko Cok gundemde ve gıtgıde ona olan saygım azalıyor sabah programlarına falan cıkmaya basladı neden boyle yapıyor çözemiyorum sert bi tarzı olmasına ragmen hayran kitlesini yas ortalaması gitgide dusuyor hayko boyle devam ederse yazık olucak oysaki ne guzeldi soyle 1.5 sene önce falan gerci gitgide geçmişi ozluyoruz her yenı bır gunde ahh 90 lar ahh | ||
|
||
| melekler klibi süper olmuş.... | ||
|
||
| bu aralar çok yogun kendisi konser üstüne konser vericek bayagı bir yol kat etti hayko. | ||
|
||
| kendisini sevmem onu dinleyince uykum geliyor
|
||
|
||
| bende hayko'nun fanına üyeyim ama çok severim bana göre türkiye'nin en iyi hardrock'cısı | ||
|
||
.Rockçı Hayko Cepkin, müziğe ilk başladığı yıllarda babası Garbis Bey'in saçına ve kıyafetine tepki gösterdiğini itiraf etti. Cepkin, şu anda babasıyla giyim kuşam konusunda sorun yaşamadığını belirterek, şunları anlattı: Takım sevmiyor "Portakal saçlı bir velet olduğum dönemde babam bana 'Adam gibi dolaş. Kendine gel" diye kızardı. Ben de ona 'Baba klavye çalıyorum, arkadayım zaten. Bu işte hızlı ilerlemek için akılda kalmam lazım' derdim. Şimdi ise takım elbise giydiğim zaman babamdan 'Oğlum bu senin tarzın değil. Tarzını yansıtacak şeyler giy' uyarısı alıyorum..." |
||
|
||
.Ben çarşıda yetiştim Hayko Cepkin'in, Beşiktaş'ın amigoluğunu yaptığı ortaya çıktı. Alternatif rock müziğin en önemli isimlerinden Hayko Cepkin'in, 1995-96-97 yıllarında Beşiktaş'ın amigoluğunu yaptığı ortaya çıktı. Bir zamanlar, yeşil sahaların en aykırı taraftar organizasyonlarından Çarşı grubunda olduğunu söyleyen Hayko Cepkin, "Üç sene açık tribünde amigoluk yaptım. Zaten davul çalmaktan maç izlemiyorduk. Sonra tribün terörü hadiseleri ortaya çıktı, davulu bıraktık. İyi bir Beşiktaş taraftarıyım ama şu sıralar konserler yüzünden maçlara gidemiyorum" dedi |
||
|
||
babası da amma ders adammış turuncu saça kızıyor,adam gibi dolaş diyordu..şimdi takım elbiseyle dolaşıyor yine yaranamıyor ..ama bende giyindiği ayakkabıları sevmiyorum kusura bakmasın.. ismail sağol bilgiler için.. |
||