|
||
Hayko Cepki'nin melekler ve ölüyorum sarkıları mükemmel
|
||
|
||
| suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun vucudun iğrenç söyle beyle mi var oldun... | ||
|
||
onu dinlerken uykum geliyor ya
|
||
|
||
hayko kelimelere sığdıramıyorum ya çok seviyorum bu adamı müziğiyle konuşmasıyla kendine bağladı resmen
|
||
|
||
Hayko 14:00 sularında kanal d'nin ''Evde Olmak Güzel'' programına konuktu..çok da güzel bir röportajdı..kolunda da bir dövme vardı,gördüğüm kadarıyla da çok büyüktü dirseğine kadar uzanıyordu valla neyse ben hemen müzik dışı hayko'dan bahsedeyim ..hayko cepkin mahalle arasında küçük şirin bir evde oturuyormuş.ama yakında iki katlı bir yere taşınmayı planlıyor,nedeni de daha rahat müzik yapabilmekmiş.komşularıyla arası çok iyiymiş(valla bende olsam o apartmanda benle de iyi olurdu arası )loş ortamı seviyor evinde,mumlarla arası iyi evinde rahatına düşkün mesela yere bişey dökülürse ''dökülürse dökülsün canııım!'' diyor kendisi ama toz almayı severmiş,yerler kirlenirsede silermiş kendileri ..yanlış anlamadıysam da en sevdiği yemek karnıyarıkmış ![]() |
||
|
||
| turneler,televizyon proğramları,röportaj,konser derken hayko çok yoğun birisi ya bir günü bile boş degil adamın her gününü dolduruyor hayko.yeni albümünü çok ama çok merak ediyorum. | ||
|
||
ben hayko cepkinin sarkilarini dinliyorum ama onu ilk televizyonda izledigimde cok korkmustum ve ismi de cok komime gitmisti (uzun hikaye)
|
||
|
||
| çok dinlemiyorum ama melekler şarkısı gerçekten çok güzel bence ya | ||
|
||
| sahne performessı çok iyi | ||
|
||
ben o adamdan korkuyorum yaaaaaaaa hele bertaraf et sarkısını dınledıkten sonra iyicemen sogudum
|
||
|
||
sevgimin her geçen gün arttığı insan
|
||
|
||
| 4 nisan'da izmir ozze venue'yi salladı geçti valla harika canlı performansları. | ||
|
||
çok kaba sevmiyorum ben..
|
||
|
||
ilk albümünü sevmemiştim. işte ancak yeni yeni bu albümle dinlemeye başladım.bir de kendisi bir şey söylemişti bu ilk albümdeki şarkıların kısık sesli olmasıyla ilgili:''dikkat ederseniz ilk albümde şarkıları genellikle kısık sesle söylüyorum.bunun nedeni albümü evde kaydettiğim için komşuların rahatsız olmasını istemememdi.''
|
||
|
||
| ben bayılıyorum adama ya sarkıları çok guzel bence ben cok sevıyorum.. | ||