|
||
![]() sarkilarini cok seviyorum, annem tam bir anti-rock sever olmasina ragmen haykonun nerdeyse tüm sarkilarini ezbere biliyor ![]() "Melekler"'de süper olmus
|
||
|
||
valla ben öyle sonradan sevenlerden falan değilim... ilk çıktığı zamandan beri severek dinliyorum..her geçen gün daha da iyiye gidiyor...her konuda başarılı bir insan daha ne olsun.... benim ailem de dinlediği için bir problem olmuyor...konserlerine hep beraber gideriz mesela...
|
||
|
||
| onun farklılığı ve canlılıgı çok guzel , röportajlarında çok mantıklı anlatmak istediklerini pek anlamasamda çok seviyorum onu
|
||
|
||
| Konuşarock'ın bu haftaki ( 25 Nisan 2008 Cuma) konukları: Hayko Cepkin ve Başıbozuk- NR1 Tv de Saat:21.00 kanal değişikliği olmuş programda, bakalım nasıl geçecek hayko'lu program
|
||
|
||
| şuanda kendileri konuşarock'ta performanlarını sergilemekte...NR1 Tv de.. | ||
|
||
| [25.04.08] Konuşarock Programı Videoları (NR1) Bertaraf Et Melekler Sonra Görüşelim Yalnız Kalsın Sıkı Tutun ------------------------------------------------------------------------- 1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm |
||
|
||
| Teşekkürler Ozan ... | ||
|
||
|
||
| Eskiden hiç sevmezdim ama nedense bugünlerde çok beğeniyorum şarkılarını |
||
|
||
Eskiden hiç sevmezdim ama nedense bugünlerde çok beğeniyorum şarkılarını Bu lafı diyenlere sinir oluyorum... |
||
|
||
| Kolpa Haykoculuk,Yok Ben Eskiden beri dinliyodum vs vs... Yok böyle bişey kardeşim eski veya yeni diye...İsteyen 8 albümden sonra sever dinler hatta fanı olur,isterse ilk provasından... Kimseyi küçümsememek ve hor görmemek lazımdır. Mor ve ötesi 1996 da ilk konserini verdiğinde izleyenlerden biriydim...Bugün,bu saatte mor ve ötesi dinlemiş,beğenmiş hatta ve hatta fanı olmuş kişiden farkım yok.Hor görmek,laf sokmak yersiz. Ki Hayko yu Koray Candemirin arkasında çalarken izlemiştim,Hatta ve hatta 9. Efes Dark Roxy Müzik Günlerinden de izlemiştim.o zaman benim kıyameti koparmam lazım ![]() Anlamsız ve gereksiz şeyler bunlar...Kısaca Herkes kardeştir ![]() Not: Bertaraf Et de Hayko nun bilgisayar efectli vokal aletleri olamyınca ne kadar kötü bağırdığını gördüm.Bunun müzik tarihinde scream,brutal ve narual vokallerle alakası yoktur.Direk bir taraf yırtmadır ![]() |
||
|
||
| Benim demek istediğim İlk albümünde yerden yere vuranlar hakaret edenler ! şimdi Hayko'ya ölüyor ...Bence (şahsen!) dönekliktir bu tükürdüğünü yalamaktır.. |
||
|
||
Not: Bertaraf Et de Hayko nun bilgisayar efectli vokal aletleri olamyınca ne kadar kötü bağırdığını gördüm.Bunun müzik tarihinde scream,brutal ve narual vokallerle alakası yoktur.Direk bir taraf yırtmadır ![]()
|
||
|
||
Not: Bertaraf Et de Hayko nun bilgisayar efectli vokal aletleri olamyınca ne kadar kötü bağırdığını gördüm.Bunun müzik tarihinde scream,brutal ve narual vokallerle alakası yoktur.Direk bir taraf yırtmadır ![]() ![]() Rock'n Coke süperdi ... |
||
|
||
| Evet izledim gerçekten iyi performanstı ama genel bakmak lazım performanslara.Ha Türkiye içinde yeri bellidir,ayrıdır Hayko ama Tot,Cannibal Corpse,Six Feet Under,Angela Gossow,Shamaya,Amon Amarth gibi isimlerden sonra Hayko brutal yapmamaktadır,yırtınmaktadır şahsi görüşüm.(Müzik tarzları olarak değil brutal olarak bakalım olaya) İsteyen katılır,isteyen katılmaz.
|
||