|
||
Not: Bertaraf Et de Hayko nun bilgisayar efectli vokal aletleri olamyınca ne kadar kötü bağırdığını gördüm.Bunun müzik tarihinde scream,brutal ve narual vokallerle alakası yoktur.Direk bir taraf yırtmadır ![]() ![]() Rock'n Coke süperdi ... |
||
|
||
| Evet izledim gerçekten iyi performanstı ama genel bakmak lazım performanslara.Ha Türkiye içinde yeri bellidir,ayrıdır Hayko ama Tot,Cannibal Corpse,Six Feet Under,Angela Gossow,Shamaya,Amon Amarth gibi isimlerden sonra Hayko brutal yapmamaktadır,yırtınmaktadır şahsi görüşüm.(Müzik tarzları olarak değil brutal olarak bakalım olaya) İsteyen katılır,isteyen katılmaz.
|
||
|
||
| Haftaya çarşamba hiçbir şarkısını adam gibi bilmememe rağmen konserine gideceğim. Belki konserde sever,dinlemeye başlarım...
|
||
|
||
| ben daha yeni dinlemeye basladım ve sarkılarını begendim | ||
|
||
| valla kendimi zorladım ama sevemedim bir türlü ya | ||
|
||
| sesine canlı performanslarına bittiğim müthiş bir insan...bu aralar eller aldı bayılıyorum.. | ||
|
||
Uff hastasıyım bu adamın canlı performanslarını özellikle öneririmmm
|
||
|
||
7 Mayıs - Bursa - Uludağ Üni. de konseri varmış. 15.00da diolar yaa doğrumu arkadaşlar böyle bi bilgisi olan varmı aranızda? çünkü eğer öyleyse sanırım okuldan kaçmam gerekicek te
|
||
|
||
| DİĞER MAYIS AYI KONSERLERİ DE 5 Mayıs - Hatay, Antakya - Mustafa Kemal Üni. 9 Mayıs - Kocaeli Üni. 12 Mayıs - Eskişehir - Anadolu Üni. 14 Mayıs - Konya - Selçuk Üni. 16 Mayıs - Ankara - Hacettepe Üni. 19 Mayıs - Malatya - İnönü Üni. 21 Mayıs - Samsun - 19 Mayıs Üni. 23 Mayıs - Sivas - Cumhuriyet Üni. 26 Mayıs - Erzurum - Atatürk Üni. 28 Mayıs - Kayseri - Erciyes Üni. 30 Mayıs - İzmir - 9 Eylül Üni. |
||
|
||
| Aa İzmir'e de mi geliyor.İyi bari, gerçi gidemem de..Ama neden en son İzmirki yani. | ||
|
||
| Hic dinlemedim ama dinlemem de sanırım... | ||
|
||
valla benimde pek beğendiğim söylenemez konser takvimini ama bu arada bursa konseriyle ilgili bilgisi olan yok galiba
|
||
|
||
valla benimde pek beğendiğim söylenemez konser takvimini ama olmaz mı bu arada bursa konseriyle ilgili bilgisi olan yok galiba ![]() 7 mayıs da şebnem ferah ile birlikte saat 20.00 de uludağ üniv. bahar şenliklerinde ![]() ama ben gidemeyeceğim sanırım
|
||
|
||
valla benimde pek beğendiğim söylenemez konser takvimini ama bu arada bursa konseriyle ilgili bilgisi olan yok galiba ![]() Şenlikler kapsamında 2.gün (7 Mayıs) saat 20:00'de Ana Sahne'de Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin birlikte sahne alacak. Konser KoçFest etkinlikleri dahilindedir. |
||
|
||
12 mayıs pazartesi eskişehir 2 eylül kampüsünde şebo ve haykoyu izleyebilirsiniz..(bende dahil )
|
||