|
||
bu adam gerçekten mükemmel amy lee türkiye ye geldiği zaman konserinde alt grupları olacaktı.bunlardan biriside hayko cepkin di.amy lee onun tarzını beğenmedi (çünkü bnm tarzımda söylemiyo).hayko da direk postayı koydu tabi çıkmadı konsere .yani adam kendini koskaca evanescence bile postayı koydu.(saçma bi cvp oldu ama kusura bakmayın)
|
||
|
||
dün canlı performansını izledim ve bir kez daha hayran oldum kendisine tek eksiği seyirciyle pek iletişimi yok belki zamanla açılır
|
||
|
||
Alıntı Alıntı bu adam gerçekten mükemmel amy lee türkiye ye geldiği zaman konserinde alt grupları olacaktı.bunlardan biriside hayko cepkin di.amy lee onun tarzını beğenmedi (çünkü bnm tarzımda söylemiyo).hayko da direk postayı koydu tabi çıkmadı konsere .yani adam kendini koskaca evanescence bile postayı koydu.(saçma bi cvp oldu ama kusura bakmayın) BENCE O ADAM İĞRENÇ AYRICA OKUDUKLURINDAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ AMY LEE ONA POSTAYI KOYMUŞ
|
||
|
||
| Evanescence ne kadar popileriteden zıplamış,saçma sapan bir müzik türü olan ''Gothic'' den pırtlamışsada bulunduğu konum ve yer bellidir. Hayko daha ona posta koyacak kadar büyümedi...Yani türkiyede hiç bir grup reddetmez Eva nın ön grubu olmayı...(Mor ve Ötesi hariç) Evanescence grubu,Hayko nun son zamanlardaki gereksiz,bir taraf yırtmalarına(scream vokalmiş) ve müzikal açıdan zayıflığına takılarak iptal ettirmiştir. Amerikada Element Eighty'i alt grubu yapıp 6 konsere çıkan Evanescence, Hayko dan korkmaz... |
||
|
||
| izmire geliyorr yupp:D | ||
|
||
| en sevdiğiim :p :p Fırtınam yarası saklı ölüyorumm sıkı tutun
|
||
|
||
iyidir iyi gerçekten ama ...........
|
||
|
||
bende seviorum veLeti
|
||
|
||
kaç turne yaptı manisa ya bir kere uğradı of of neydi günahım
|
||
|
||
| hayko bence çok super müzik yapıo rock müzikte 1 numaralı vokal ... şarkıları , sahne performansları ,tarzı herşeyi super..
|
||
|
||
| turne kapsamında şebnem ferah ile hako cepkin 30 mayıs'da izmirdeler..gitmemek ayıp olur.. | ||
|
||
Bursada koçfest te şebodan önce çıkmıştı kendileri beğendim sahnesi güzeldi
|
||
|
||
"Sıkı tutun" "gurur gecem" kelime grubu bile çok şey ifade ediyor o şarkıda benim için.. |
||
|
||
| Ankara da sahneye kustu rivayeti dolasıyor...Üstüne o sahnenin Şebnem çıkmış.Doğruysa çüşşşş,ayılığa yakışmaz bu yaptığı diyoruz. | ||
|
||
mantıklı şarkılar söyleyen şanatçılardan biri...her şeyiyle tek kelimeyle 'orjinal' ses iniş ve çıkışları muhteşem...sahne performansı göz doldurucu ve kasettekinden daha güzel çıkıyor...çok mantıklı ve ağzı iyi laf yapıyor
|
||