|
||
| Bugün Ege Üniversitesinde konseri var. ama gidemiyorum o kötü.. kaçmaz gidin bence.. |
||
|
||
30 mayıs'ta konseri var izmir'de oradayım..dokuz eylül şenlikleri kapsamında koçfest'le geliyorlar şebnem ferahla birlikte.. Kısmetse 1 Haziranda olan festivale gidecem.
|
||
|
||
Çok başarılı bence..Şarkıları çok güzel, birde konuşması.Konuşurken dinlemeyi çok seviyorum tabii bide şarkı söylerken
|
||
|
||
ilk bakışta görünüşünden dolayı insan garipsiyor biraz ama gerçekten süper biri ses olarak da kişilik olarak da tebrikler burdan
|
||
|
||
| bulunası zor bir insan saygı duyulması gereken bir insan müziğini ve kendisini çok seviyorum. | ||
|
||
hayranı değilim ama sadece birkaç şarkısını sevmiştim
|
||
|
||
| tanrım! teoman'ın gökdelenler şarkısı ne hale getirmiş öyle! şarkının ruhunu almış ortadan kaldırmış da diyemiyorum şarkı, ölmüş arkasından ağlayan yok! "aranıyor şarkısnın ruhu" hayko lütfen geri ver onu.. (mor ve ötesi ileride teoman'In yaptığı gibi şarkılarını başka şarkıcılara söyletmek isterlerse yalvaralım hayko söylemesin) |
||
|
||
| şarkılarında cırlıyor! şarkılarında böğürüyor! şarkılarında ayağına diken batmış manda yavrusu gibi böğürüyor hemde! bunlar nasıl yorumlar..dinlemesini bilmiyorsan sus! böğürmüyor! böğürmek kadar basit değil yaptığı.şarkıya o kadar anlam katıyor ki..dinlemesini bir bilseniz...hissetseniz.... |
||
|
||
valla bugün biri manyak gibi ölüyorumu söylüyordu yav resmen bukmadığım adamdan bıktırdı
|
||
|
||
| ben bi türlü sevemedim.. bi de bi kere sahnede şarkıyı değiştirip küfrederek söylemiş.. ![]() bence sahnede yapılmaması gereken bi davranış.. |
||
|
||
hayranı değilim ama sadece birkaç şarkısını sevmiştim ![]() EVET BENDE HAYRANI DEĞİLİM AMA ŞARKILARINI SEVİYORUM MESELA BERTARAF ET SÜPER Bİ ŞARKI |
||
|
||
hayranı değilim ama sadece birkaç şarkısını sevmiştim aynen ![]()
|
||
|
||
| SeVmiyorum bu adamı korkutucu bir görüntüsü ve sesi varrrr tipi tip yaa | ||
|
||
hayranı değilim ama sadece birkaç şarkısını sevmiştim aynen ![]()
|
||
|
||
aRKADAŞIM ONUN HASTASI,AMA BEN ÇOK KORKUYORUM
|
||