|
||
| arkadaşlar tamamen çalıntıdır.kesinlikle ben çıkarmadım akorları.o yüzden yanlışsa kusura bakmayın... | ||
|
||
| Bm A G F# Bugün varsın yarın yoksun Bm A G F# Kocaman bir çığlık olsun Bm A G F# Benim derdim senin olsun Bm A G F# Bilen bilsin duyan duysun G F#7 Bm A Aşk içinde yalan içinde G F#7 Bm A Tek bir ayna binbir biçimde G F#7 Bm A Aşk içinde yalan içinde G F#7 Bm A Tek bir ayna binbir biçimde Bm A G F# Belki varsın belki yoksun Bm A G F# Bihabersin belki toksun Bm A G F# Gelecekler yüzlerinde Bm A G F# Cam gibi bir büyük öfke.... G F#7 Bm A Aşk içinde yalan içinde G F#7 Bm A Tek bir ayna binbir biçimde G F#7 Bm A Aşk içinde yalan içinde G F#7 Bm A Hepsi aynı hepsi içinde Diğer Solo G F#7 Bm A Aşk içinde yalan içinde G F#7 Bm A Tek bir ayna binbir biçimde G F#7 Bm A Aşk içinde yalan içinde Em F#7 Bm Bsus2 Hepsi aynı hepsi içinde G F#7 Bm Tek bir ayna binbir biçimde G F#7 Bm Tek bir ayna binbir biçimde G F#7 Bm A Hepsi aynı hepsi içinde Bitiş Solosu G F#7 Bm A G F#7 Bm A G F#7 Bm A G F#7 Bm |
||
|
||
| Dm Gm G C İlk damla düştü et parlıyor karanlıkta Dm Gm G Beş dakika sonra benim dünya C Dm C F G Ve sen hala özgür ruhlara dair yalanlarla beslen D5 Boşver... Dm Gm G Ayna ıslak elleriyle C Dm Gm Suratında hasta bir gülümseme G C Yardım etme, bağırma Dm C Yeter ki her sözcüğü anla F G D İhtiyacım var buna boşver... F G D Eskisi gibi kalsın boşver... F G Kimse yaralanmasın Sakinleş yine Aynı insanla Dilinden kalan mısraları hatırla Her lanet sabah bu bilince uyandıkça Boşver... |
||
|
||
| giriş: Bm D G Bb Bm D G C Em A7 D G Sanki bir şeyler eksik hayatımda Em A F# Bm Dur ve dinlen n'olursun ..bir defa Em A7 D G Yerinde olsaydım beni dinlerdim Em A Ama sen duymadın F# Em Duraksız bir yarış seninki F# Em Ne başı var ne sonu belli F# Em Uğraşırken kazanmak için F# Em Sormadın hiç neden niye Bm D Ve hayat sana dokununca G Bb Her şey nasıl da değişti Bm D Dönüp bakınca G C Gördün birden Em A7 D G Sanki bir şeyler eksik hayatımda Em A F# Bm Dur ve dinlen n'olursun ..bir defa Em A7 D G Yerinde sayarsın kaçıp gitsende Em A Her şey içinde ara solo:D G Em A x 2 F# Em Sevdiğin her şey bir yük olmuş F# Em Karşı koymak bile yetmiyor F# Em Yine aynı şarkıyı söyle F# Em Sanki ağlar gibi kendine Bm D Ve hayat sana dokununca G Bb Her şey nasıl da değişti Bm D Dönüp bakınca G C Gördün birden Em A7 D G Sanki bir şeyler eksik hayatımda Em A F# Bm Dur ve dinlen n'olursun ..bir defa Em A7 D G Yerinde olsaydım beni dinlerdim Em A Ama sen duymadın bitiş: D G Em A |
||
|
||
| Gül kendine Em-F#-Am-Em(solo) Em B7 Biter mi sandın tüm dertlerin Am c Em Hemen ödenmez büyük borçlar Em B7 Hayata tersten baktığında Am c Em Bitip tükenmek çok kolay Am D Em Aslında bütün resim güzeldir Am C B7 Sadece hatırlaman gerek Em F# Gül kendine Am Bak ne kadar güzelsin Em F# Gül kendine Am C Dünya kadar güzelsin B7 Em Aslında dünya sensin Em D C Her şey açık, her şey kolay Zor zamanlar geldiğinde Hep kaybedersin gerçeği Sana imkansız görünse de Bütün çözümler ellerinde Aslında bütün resim güzeldir Kendini hatırlaman gerek Biter mi sandın dertlerin Yenilmesen hiç büyümezdin |
||
|
||
| Em Every day it's getting tougher C To take that torturing pain Am The sweet memories of the past B7 Lead me to the end Em Knocked down by a game from the first day C You watched me dyin' Am That's not me in the mirror, B7 Em In the dark that's my end C (I know that's the end) ( Am (I know that's the end) A ( B7 (I know that's the end) Em C I miss my past and fear my end Am B7 And i'll do so till the end Em C I miss my past and taste the pain Am B7 And i'll do so at the end Day from day i decay faster you can't know how it feels Sitting up in bed at night i'm too tired for a sleep This fear rips my heart apart but i don't know why i'm cryin' There's nothing left to do and i think i can't go on I know i can't go on(X4)(A nın akorlarıyla) |
||
|
||
| G Bm F# G Gel sen de kopar bir parça G Bm F# G Tozum bile kalmasın G Bm F# G Elinde boş bir tabanca G Bm F# Dua et ki patlasın, kör bahtıma C Em C Em F# Gelecekse, ne gelecekse gelsin G Bm F# G Gel sen de kopar bir parça G Bm F# G Tozum bile kalmasın G Bm F# G Elinde boş bir tabanca G Bm F# Dua et ki patlasın, patlasın yine C Em C Em Hayalet kurşunlar, maskeler alaylar C Em C Em F# Gelecekse, ne gelecekse gelsin C Em A Son deneme- saat kaç saat kaç ki? C Em A Seni buldum- sesi gür yüzü eski C Em A Artık bir şey yapamam, yapamam ki C Yapamam, yapamam A Yapamam ki |
||
|
||
| C#-E-A C#m Abm A B Olasılıklar şanslar olaylar neden hep F#m Abm C#m Senin tersine bunu hala sorma Abm A Yanlış yer ve yanlış zaman B F#m Abm C#m-C# Bunlar hep aldatmaca bunu artık anla F#m A Abm Belki bir gün güneş doğar Abm F#m Abm C#m Mezarının üstünden sen sessizce uyurken F#m Ab C#m A Uyanınca üzülme gerçek bu işte..... C#m E A F#m Abm C#m ) Tesadüfen yalnızsın gerçeklerin farkındasın ) ) C#m E A F#m Abm C#m-E-A ) -N- Tesadüfen yalnızsın henüz yolun başındasın ) C#m Abm A Kelimeler sokaklar ve evler B F#m Abm C#m Ne kadarda boş şeyler sen sessizce ağlarken C#m Abm Biraz umut biraz sevgi A B F# Abm C#m-C# Ne çok şey demek oysa senden uzakta F#m A Abm Ama kim bilir belki bir gün Abm7 O yaşarken sen ölmezsin F#m Abm C#m Acılar akıp gider akıp gider F#m Abm C#m A Uyanınca üzülme gerçek bu işte.... |
||
|
||
| Am C F E Bazen eski sözcüklere bakmaz mısın Am C F E Nasıl küçük nasıl zararsızlar oysa Am C F E Orda ne yalanlar ihanetler gizli Am C F E Korkma, bir daha gelmem üstüne F E Am C F Çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız E Dm Hem uzak hem hoyrat senin ülken F E Am C F Çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız E Am Yine de mutluyum Am C F E Bazen eski defterleri açmaz mısın Am C F E Onlar masum duran o saklı sayfalar Am C F E Pistir ve temizdir sadece laf vardır Am C F E Orda, bir daha gelmem üstüne C E E(G#) Am Herşeyi, herşeyi bıraktım C E Am Artık çok mutluyum |
||
|
||
| İntro A-E-A-E-F#m-C#m-Dm-E A Bm A Bm o kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar A Bm A Bm bir de her zaman hayatın o bildik mutlak gerçekleri vardır F#m E D o zaman birazcık anlamsız konuşmam gerek F#m E D sadece, sadece seslerle yetinmem gerek A E bazen doğru bazen yanlış A E bir şey söylemem imkansız F#m C#m eğlenmek lazım, uyumak lazım Bm E düşünme, dur neme lazım A Bm A Bm mutluluk her yanda, üzülmek için dinozor olmam gerek A Bm A Bm para varsa sorun yok, para olmaz mı, havalar nasıl? F#m E D sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz F#m E D kışlar soğuktur ama evsiz yok, kimse takmaz A E bazen doğru bazen yanlış A E aslında her şey anlamsız F#m C#m eğlen zıpla coş düşünme Bm E açlık yok ki hiçbir yerde A E bazen doğru bazen yanlış A E kim demiş ülkem geri kalmış F#m c#m eğlen zıpla coş düşünme Bm E düşünme, dur! |
||
|
||
| Bm A Bıktım artık susmaktan G A Bunca yıl seninle geçti Bm A Bir çift lafa muhtacız D G İki yabancı gibi Bm A Saat gece üç olmuş G A Kapında ben,ben yokum sanki. Bm A Şimdi gerçeği söyle D G Sonra yap istediğini, Bm G-A Sonra yap istediğini ************************ D A ) Yeter artık ) G A ) Hiç bişey eskisi gibi değil ) N D A ) Yeter artık ) Bm A ) Aslında sen hiç sevmedin. ) ************************ Bm A Yoruldum suçlanmaktan G A Yanında hiç olmadım sanki Bm A Yüzün herşeyi söylerdi D G Ama bakmıyor şimdi Bm A Bıktım artık susmaktan G A Bunca yıl seninle geçti Bm A Şimdi gerçeği söyle D G Sonra yap istediğini G Zaman geçer,büyürüz Bm G-A Sertleşir dünya ***N * Tekrar******* G A D A Yeter artık ......... G A D A Yeter artık......... G A D A Aslında........... |
||
|
||
| HAYAT Am Dm Uğraş didin farklı şeyler yapmak için G E Am Üç kişi ya da beş kişi anlar Am Dm Ve zaman,ve zaman farklı yüzlerle G E Am Bazen yanında,bazen arkanda G Dm Am Yalan diye birşey yok G Dm Am E Gördük ama konuşmadık F G C Am Ve hayat herkes evindeyken,dur dedi artık F G C Am Ve hayat herşey yolundayken,dur dedi artık F G C Am Ve hayat-ki canına tak etmişti,sus dedi artık F G E Ve hayat Am Dm Kırık düşler,aynı yalnızlık G E Am Öyle azaldık ve yıprandık ki Am Dm Kafamız karışık,değişmek zor G E Am Dünya yıkılsa anlamazlar |
||
|
||
| Bm A Em Yine ben miyim düşen F# Bm Hiç zamanda yok ki Bm A Em Yine ben kopup gelen F# Bm Bilmediğim şey yok ki D G Yinede geldim dünyaya A F# Bm A Hiç zamanımda yok ki Yinede geldim dünyaya Hiç yok Bm A G F# İçim yanar içim bilmez Em F# G A İçim var içim düşünmez İçim aşk için değişmez İçim saf içim kirlenmez Yine ben miyim düşen Görmediğim şey yok ki Yine ben kopup gelen Bu dersin sonu yok ki yinede geldim dünyaya |
||
|
||
| Bm F# Gözlerinde bir damla yaş G D A Plastik çiçekler boynunda Bm F# Bir kedin var evde kitaplar G D A Ne yapsam sana anlatsam Bm F# D A E Bırak zaman aksın mahkumuz inan inan Bm F# D A Yalnız şarkıcı sarhoşum ölene kadar E G D A Sen hiç korkma burda kal Bm F# D A Küçük ?arkıcı kalp kırık kalbini onar E G D A Aşk diyorlar hiç görmedim burda |
||
|
||
| G Am G F E F F G F E F Something's burning in my head F G Restless days and nights, they never end F G F E With every word unspoken ı fade away F G Thought that's not your fault, it's me who has no excuse C G F My dream is gone and i'm undone x2 F G F E Each time i see your eyes i just feel guilty F G Of loving you this way -though i'm not hopless yet- F G F E F My soul is shadowed by your magic smile F G I tried so hard to reach you but i failed C G F My dream is gone and i'm undone x3 C G -f My dream is gone F G F E F G F G F E F |
||