|
||
| arkadaşlar yeni gitar çalmaya başladım..birşey anlamıyorum bu yazdıklarınızdan..yardım edin ne olur..bu arada klasikle başladım ama.. | ||
|
||
| tek eksiğim gitar çalmam sağol arkadaşlara verelimde çalsınlar | ||
|
||
| arkadaslar bu yazdıklarınız akorları TAB olarak yazabilirseniz cok sevinirimmm | ||
|
||
| www.gitarakor.com burda zaten morveötesinn tüm şarkılarının akorlarını veya tablarını bulabilirsiniz arkadaşlar. akorlar için teşekkür ederiz. |
||
|
||
arkadaşlar yeni gitar çalmaya başladım..bişii annamıyom bu yazdıklarınızdan..yardım edin nolur..bu arada klasikle başladım ama.. akustikle başlasaydın hemen öğrenirdin...akorlar en az üç sesten oluşan kalıplardır. özellikle akustik gitarlarda şarkılar bu akorlarla çalınır. gerçi klasikte biraz daha farklı durum... |
||
|
||
Açıkçası bunu nerden bulmuşum hatırlamıyorum ama kesinlikle ben yazmadım:) Hiç çalmayı denemedim de. Siz bir deneyin belki doğrudur. Kördüğüm Mor Ve Ötesi Intro: Am AmAmAm Em (burda her ikişer vuruşu yazdım) G G G G D G G G kim bilir neler oldu G G G yer yarıldı herkes hala kibar G G G parlak kutularda toy mühendisler G G G bozuk ve sahte hep havadisler Am Em bu mudur bana reva gördüğün G D kimseler bilmez bu bir kördüğüm Am Em ne ilk ne de son beraber bekledik G D yaptığımızdan ne kadar emindik Am Em durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm G D kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm |
||
|
||
teşekkürler ya bir gün gitar çalmayı öğrenirsem (daha başlamadım bile ) bunlar işe yarar umarım... bu arada bu şarkıları çalmak için hangi gitar gerek pek anlamam böyle şeylerden ama merak ettim
|
||
|
||
| http://www.gitarakorlari.net/akorlar/mor-ve-otesi/sarkici-cocuk.html bu sitede yan tarafta mvönin şarkıları yazıyor.birçoğu var.üzerine tıklıyınca açılıyor.gerçi bazılarında eksiklikler var
|
||
|
||
ya bana gece'nin akoru ya da tabı lazım ben o şarkıyı çalmadan ölürsem... bulan varsa eklesin olur mu??
|
||
|
||
| gecenin akoru sanırım şu gitarakor.com dan buldum Bm A Bıktım artık susmaktan G A Bunca yıl seninle geçti Bm A Bir çift lafa muhtacız D G İki yabancı gibi Bm A Saat gece üç olmuş G A Kapında ben,ben yokum sanki. Bm A Şimdi gerçeği söyle D G Sonra yap istediğini, Bm G-A Sonra yap istediğini ************************ D A ) Yeter artık ) G A ) Hiç bişey eskisi gibi değil ) N D A ) Yeter artık ) Bm A ) Aslında sen hiç sevmedin. ) ************************ Bm A Yoruldum suçlanmaktan G A Yanında hiç olmadım sanki Bm A Yüzün herşeyi söylerdi D G Ama bakmıyor şimdi Bm A Bıktım artık susmaktan G A Bunca yıl seninle geçti Bm A Şimdi gerçeği söyle D G Sonra yap istediğini G Zaman geçer,büyürüz Bm G-A Sertleşir dünya ***N * Tekrar******* G A D A Yeter artık ......... G A D A Yeter artık......... G A D A Aslında........... |
||
|
||
yaşasın çok teşekkürler bu günleri de mi görecektim şaka bir yana, ben baktım o siteye bir türlü göremedim neyse yav sonunda kavuştum ya "gece'me" ne mutlu bana
|
||
|
||
ben bu bölümü yeni gördüm çok teşekkürler bende gitar çalıyorum ve özellikle büyük düşler albümündeki şarkıların akorları hiçbiyerde yok ya da ben bulamıyorum..ama grubun şarkılarının en iyi yönü çoğunlukla aynı ritim ve benzer akorlar var=))yani çalmak isteyen fakat acemi gitar çalan arkadaşlar biraz çalışırlarsa çalabilirler re,son deneme,şarkıcı çocuk gibi şarkıların akorlarını ben kendim çalışarak çaldım çok kısa bi süre gitar kursu aldım bu akorları öğrenmemiştim ama sırf mor ve ötesi şarkılarına hırs yaptığım için kendim çalışıp çaldım..bare lere biraz çalışırsanız sorun kalkar istedikten sonra herşey kolay
|
||
|
||
yaşasın zaten gece ilk sayfada varmış
çok teşekkürler bu günleri de mi görecektim şaka bir yana, ben baktım o siteye bir türlü göremedim neyse yav sonunda kavuştum ya "gece'me" ne mutlu bana ![]() |
||
|
||
evet varmış görememişim ben verdiğin linke bakmıştım, orada yanda Mor ve Ötesi şarkıları yazıyor ya, orada Gece'yi göremediğim için sormuştum... neyse şimdi buldum ya şarkıyı o bana yeter yine de sağol
|
||
|
||
ya bu tabları anlatabilecek bir arkadaş var mı?
|
||