Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
mor ve ötesi şarkıları akorları...

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Albüm ve Şarkılar

: mor ve ötesi şarkıları akorları...

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4 5

decision13 02.05.2006 22:23:31
arkadaşlar yeni gitar çalmaya başladım..birşey anlamıyorum bu yazdıklarınızdan..yardım edin ne olur..bu arada klasikle başladım ama..

bihtermvo 08.05.2006 19:10:31
tek eksiğim gitar çalmam sağol arkadaşlara verelimde çalsınlar

S_E_R_S_E_R_İ 08.05.2006 19:41:01
arkadaslar bu yazdıklarınız akorları TAB olarak yazabilirseniz cok sevinirimmm

burki 16.09.2006 21:11:12
www.gitarakor.com

burda zaten morveötesinn tüm şarkılarının akorlarını veya tablarını bulabilirsiniz arkadaşlar.
akorlar için teşekkür ederiz.

ilkyaz 17.09.2006 17:23:56
arkadaşlar yeni gitar çalmaya başladım..bişii annamıyom bu yazdıklarınızdan..yardım edin nolur..bu arada klasikle başladım ama..
akustikle başlasaydın hemen öğrenirdin...
akorlar en az üç sesten oluşan kalıplardır. özellikle akustik gitarlarda şarkılar bu akorlarla çalınır. gerçi klasikte biraz daha farklı durum...

_cambaz_ 22.09.2006 15:13:24

Açıkçası bunu nerden bulmuşum hatırlamıyorum ama kesinlikle ben yazmadım:) Hiç çalmayı denemedim de. Siz bir deneyin belki doğrudur.

Kördüğüm
Mor Ve Ötesi

Intro:

Am  AmAmAm  Em (burda her ikişer vuruşu yazdım) 
G   G G G   D   

G G G
kim bilir
neler oldu
G G G
yer yarıldı
herkes hala kibar
G G G
parlak kutularda
toy mühendisler
G G G
bozuk ve sahte
hep havadisler

Am             Em
bu mudur bana reva gördüğün
G                D
kimseler bilmez  bu bir kördüğüm
Am                 Em
ne ilk ne de son beraber bekledik
G                 D
yaptığımızdan ne kadar emindik

Am                     Em
durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm
G                         D
kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm

05.10.2006 15:58:08
teşekkürler ya bir gün gitar çalmayı öğrenirsem (daha başlamadım bile Cheesy ) bunlar işe yarar umarım...  Grin bu arada bu şarkıları çalmak için hangi gitar gerek Huh pek anlamam böyle şeylerden ama merak ettim Huh  Cheesy

22.12.2006 18:44:48
http://www.gitarakorlari.net/akorlar/mor-ve-otesi/sarkici-cocuk.html

bu sitede yan tarafta mvönin şarkıları yazıyor.birçoğu var.üzerine tıklıyınca açılıyor.gerçi bazılarında eksiklikler var  Undecided

22.12.2006 18:52:33
ya bana gece'nin akoru ya da tabı lazım  Undecided ben o şarkıyı çalmadan ölürsem...  Cry bulan varsa eklesin olur mu??

invisible 22.12.2006 19:24:58
gecenin akoru sanırım şu gitarakor.com dan buldum

Bm               A
Bıktım artık susmaktan
G                A
Bunca yıl seninle geçti
Bm             A
Bir çift lafa muhtacız
D                 G
İki yabancı gibi
Bm              A
Saat gece üç olmuş
G                 A
Kapında ben,ben yokum sanki.
Bm                 A
Şimdi gerçeği söyle
          D        G
Sonra yap istediğini,
          Bm       G-A
Sonra yap istediğini

D         A                      )
Yeter artık                      )
          G          A           )   
Hiç bişey eskisi gibi değil      )  N
D          A                     )   
Yeter artık                      )     
        Bm              A        )       
Aslında sen hiç sevmedin.        )     

Bm            A
Yoruldum suçlanmaktan
G             A
Yanında hiç olmadım sanki
Bm         A
Yüzün herşeyi söylerdi
    D            G
Ama bakmıyor şimdi
Bm            A   
Bıktım artık susmaktan
G            A
Bunca yıl seninle geçti
Bm              A
Şimdi gerçeği söyle
      D            G           
Sonra yap istediğini
G
Zaman geçer,büyürüz
Bm            G-A
Sertleşir dünya

***N * Tekrar*******

G        A       D       A
Yeter artık .........
Yeter artık.........
Aslında...........

22.12.2006 19:38:20
yaşasın Cheesy çok teşekkürler Wink bu günleri de mi görecektim Tongue Tongue şaka bir yana, ben baktım o siteye bir türlü göremedim  Embarrassed neyse yav sonunda kavuştum ya "gece'me" ne mutlu bana Cheesy Grin

ka_yL 22.12.2006 20:32:18
ben bu bölümü yeni gördüm çok teşekkürler bende gitar çalıyorum ve özellikle büyük düşler albümündeki şarkıların akorları hiçbiyerde yok ya da ben bulamıyorum..ama grubun şarkılarının en iyi yönü çoğunlukla aynı ritim ve benzer akorlar var=))yani çalmak isteyen fakat acemi gitar çalan arkadaşlar biraz çalışırlarsa çalabilirler re,son deneme,şarkıcı çocuk gibi şarkıların akorlarını ben kendim çalışarak çaldım çok kısa bi süre gitar kursu aldım bu akorları öğrenmemiştim ama sırf mor ve ötesi şarkılarına hırs yaptığım için kendim çalışıp çaldım..bare lere biraz çalışırsanız sorun kalkar istedikten sonra herşey kolay Wink

21.01.2007 17:19:37
yaşasın Cheesy çok teşekkürler Wink bu günleri de mi görecektim Tongue Tongue şaka bir yana, ben baktım o siteye bir türlü göremedim  Embarrassed neyse yav sonunda kavuştum ya "gece'me" ne mutlu bana Cheesy Grin
zaten gece ilk sayfada varmış

21.01.2007 18:31:51
evet varmış Cheesy görememişim  Undecided ben verdiğin linke bakmıştım, orada yanda Mor ve Ötesi şarkıları yazıyor ya, orada Gece'yi göremediğim için sormuştum... neyse şimdi buldum ya şarkıyı o bana yeter Smiley yine de sağol Wink

19.04.2007 14:20:40
ya bu tabları anlatabilecek bir arkadaş var mı? Huh Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4 5

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468