|
||
| ama akorlar için teşekkürler işime çoook yarıyacak tabi çalabilirsem o başka |
||
|
||
işte gitar çalmıyorum ben ;( viyola ve piano çalıyorum keşke onların yerine gitar çalsam ..........
|
||
|
||
paylasım ıcın saolun ıse yaradı gercı akor sıtelerınde var ama olsun burda oldugunu yenı farkettım..
|
||
|
||
biride şöle tablarını çıkarsa..
|
||
|
||
| Yaa gitar diye ağlıyorum ama 'sesimi duymuyor musunnnn?'(anne-baba) | ||
|
||
biride şöle tablarını çıkarsa.. evet yaa öyle çalarım ![]()
|
||
|
||
| Şarkıcı Çocuk - Mor ve Ötesi Bm F# Gözlerinde bir damla yaş G D A Plastik çiçekler boynunda Bm F# Bir kedin var evde kitaplar G D A Ne yapsam sana anlatsam Bm F# D A E Bırak zaman aksın mahkumuz inan inan Bm F# D A Yalnız şarkıcı sarhoşum ölene kadar E G D A Sen hiç korkma burda kal Bm F# D A Küçük þarkıcı kalp kırık kalbini onar E G D A Aşk diyorlar hiç görmedim burda kal denedim çok güzel çalınıyor paylaşayım dedim =) |
||
|
||
yaa ama klasik gitarla benim hoşuma gitmiyor. illede elektrogitar.
|
||
|
||
| Aşk İçinde - Mor ve Ötesi Am C F E Bugün varsın, yarın yoksun Am C F E Kocaman bir çığlık olsun Am C F E Bilen bilsin, duyan duysun Am C F E Benim derdim senin olsun C Em G Am Aşk içinde yalan içinde C E Am C Tek bir ayna, binbir biçimde C Em G Am Aşk içinde yalan içinde C E Am C Hepsi aynı, hepsi içinde Am C F E Belki varsın, belki yoksun Am C F E Bihabersin, belki toksun Am C F E Gelecekler yüzlerinde Am C F E Cam gibi bir büyük öfke. C Em G Am Aşk içinde yalan içinde C E Am C Tek bir ayna, binbir biçimde C Em G Am Aşk içinde yalan içinde C E Am C Hepsi aynı, hepsi içinde C Em G Am Aşk içinde yalan içinde C E Am C Tek bir ayna, binbir biçimde C Em G Am Aşk içinde yalan içinde C E Am C Hepsi aynı, hepsi içinde C E Am C Tek bir ayna, binbir biçimde C E Am C Tek bir ayna, binbir biçimde C E Am C Hepsi aynı, hepsi içindeee |
||
|
||
arkadaşlar birde benim bildiğim çok iyi bir program var oradan hem dinleyebiliyorsunda. adını yazayım : Guitar Pro 5
|
||
|
||
| GP formatındaki dosyaları isteyen arkadaşlar foruma yükleyebilirler... | ||
|
||
evet isteyen arkadaşlara bende mor ve ötesi veya herhangi bir grubun guitar prolarını yollayabilirm fakat mor ve ötesinin çok az şarkısın guitar prosu var maalesef
|
||
|
||
akorlar icin gercekten cok tesekürler gercekten ben insallah cok iyi calabilirsem hemen bunlari calisicagim
|
||
|
||
inş. benimde bi gitarım olursa
|
||
|
||
| supersın ya sağol!!!!!!!!11 | ||