|
||
| bence albümün en güzel şarkıları yanlız şarkı ile sessizlik | ||
|
||
| her şarkı kendine has. | ||
|
||
| bence bu albüm en iğrenç bir albümlerydi içlerinde en güzel şarkı tabikide YALNIZ ŞARKI harunn sesi çocuk gibi yaa bir de bişey soracağım 'darbe' şarkısı yeni ya o yeni albümde olcak mı ama bir cevap yazın yav | ||
|
||
| evet arkadşım evet..deminki konuda da yazmıştım..darbe şarkısı yeni albümde olacak.. | ||
|
||
| sağol ya |
||
|
||
Şarkıların hepsi mükemmel bence. Zaten bütün albümleri çok güzel. Ama ben yalnız şarkı yı daha çok seviyorum
|
||
|
||
| rüya,past ve yalnız şarkı en amatör ve en heycanlı albüm. derin de vardı... |
||
|
||
| harun tekin hep yalnız şarkı bizim için bir şeylerin başlangıcıydı der ver öyle söyler konserlerde...şehir albümüne laf yok.biraz amatörce tabi ama yaş ortalaması 18 olan bir gruptan o zamanda daha fazlası beklenemez.bulundukları şartlara göre çok güzel bir albüm. | ||
|
||
| through the fires of their faces,through the desert of loneliness,to the home fatal truth, where you hear it's heartbeat let me take you there...ya anlatılamaz ki |
||
|
||
| albümü nerden bulabilirim | ||
|
||
| YALNIZ ŞARKI harika ya klibi öldürüyordu beni çok etkileyici sözleri var |
||
|
||
| bence en güsel yanlıs sarkı bende cok seviyorum | ||
|
||
albümü nerden bulabilirim albüm d&r da var... ben görmüştüm... ayrıca sabahın köründede güzel şarkı... |
||
|
||
| sessizlik.. favorim yaa.. adına yakışan albüm şehir.. şehri anlatıyor her tınısıyla... albümü bulamayan d&r a gidip öms yani özel müşteri siparişi versin, birkaç gün içinde getiriyorlar. |
||
|
||
| haruna imzalatmayı başardığım,dinlenesi,tadına doyulmayası,o zamanlar dağılmak üzere olan bir grubun tesadüfen çıkardığı albüm..yalnız şarkı favori tabi ki.. | ||