|
||
YALNIZ ŞARKI harika ya kesinlikle klibi de şarkı da mükemmel nuwandanın koyduğu akustik versiyonu daha bile güzeldi !!!klibi öldürüyordu beni çok etkileyici sözleri var bence en güsel yanlıs sarkı bende cok seviyorum
|
||
|
||
Herkes gibi ben de ''Yalnız Şarkıyı'' seviyorum.Ama bir de ''Şehir'' var.Sözsüz ama çok etkileyici .
|
||
|
||
| albüm çok hoşşş yalnız şarkıııı da süper bişi | ||
|
||
| bir daha hiçbir zaman içinde bulunamayacakları bir heyecanla yapılmış çok özel bir albüm. tabi yalnız şarkının yeri ayrı olsa da şehir, past ve özellikle sessizlik şarkıları da çok güzeldir, çok farklı bir havaya sahiptir. | ||
|
||
gerçekten çok güzel bi albüm.tüm şarkılar birbirinden güzel.bence ingilizce şarkılar da çok güzel söylenmiş.herkesin dinlemesi lazım bu gzl şarkıları ya
|
||
|
||
| bn bu albümden uyku ve yalnız şarkıyı çok seviyorum.. | ||
|
||
bu albümde yalnız şarkıyı tek geçerim.ya ben derinin sesini pek sevemedim.harunun vokali çok daha iyi olmuş bence
|
||
|
||
liseli bi grubun albümü olarak gerçekten çok etkileyici! ben bütün şarkıları severim bu albümdeki ama yalnız şarkıyla reality nin yeri farklı
|
||
|
||
| araların da yalnız sarkı cok gusel bu arada o sarkıyı hoslandıı bıkıza yazmıs rollıng stone de dıodu | ||
|
||
| kelimeler sokaklar ve evler n kadar'da boş şeleeeeeeeerrr | ||
|
||
| saat 06.02...uykum yok...gelin bir bardak su içelim... | ||
|
||
geçen günlerden birinde aklıma geldi bu albümü henüz ve hiç dinlemediğim.sanırım ben iyi bir mvö fanı değilim..
|
||
|
||
| içinde bence mor ve ötesinin en güzel şarkısı olan "yalnız şarkı"yı bulunduran bi albüm... | ||
|
||
| yalnız şarkı tabiki de süper..albümde favorim olan 2 şarkı var:yalnız şarkı ve rüya!rüya something's burning in my head diye başlıyo ve ben bitiyorum.i tried so hard to reach you but i failed kısmına gelince zaten benden geriye pek bişey kalmıo!çok güzel bi şarkı beni benden alıyo resmen!müzik süper.şehir albümü bence dağılmak üzereyken yalnızca çocuklarına anı olarak kalması için yapılmış bi albüm olmasına rağmen güzel bi albüm. | ||
|
||
| nrc bencede iyi bir mvö fanı değilsin ayrıca harun o şarkıyı hoşlandığı bi kıza yazmış ve hala konşurmuş | ||