|
||
| mvö'nün en az dinlediğim, buna rağmen sevdiğim; yalnız şarkı'da kopup gittiğim albüm. ne denilebilir ki... harun abi nasıl bir duygu zenginliğine sahip olduğunu bu şarkıyla göstermiş. | ||
|
||
| sabahın köründe, uyku, yalnız şarkı, sessizlik, past ...........HEPSİ SÜPERRRRR | ||
|
||
albümü nerden bulabilirim ben d&r dan aldım... ama kalmadıysa sitesinden de sipariş verebilirsin eve... ![]() evet ilk göz ağrımız bence çok güzel bir albüm hele de şartlara bakarsak : daha 18 yaşlarındaydılar, dağılmak üzereydiler... o halde bile ortaya bu kadar muhteşem bir şey çıkmış ya ne diyeyim onlara artık!!! benim favorilerim ise yalnız şarkı ve şehir ![]() TESADÜFEN YALNIZSIN |
||
|
||
| bu albümdeki yan flüt, viyolonsel yada çello her neyse bu enstirümanların sesleri beni çok rahatlatıyor | ||
|
||
| yalnız şarkı uyku ve sabahın köründe... benim bu albümdeki fovorilerim. içinde ingilizce şarkılar olan ilk ve tek albüm bildiğim kadarıyla. o yaşa rağmen yalnız şarkı yı nasıl yazmışlar hala şaşırıyorum dinlerken | ||
|
||
| ilk albüm olmasına rağmen çok profesyonalce..! şehir şarkısının sözleri olmamasına rağmen albümün en güzel parçalarından biri... | ||
|
||
bu albümde vazgeçilmezler tabikide ''yalnız şarkı'' ama sabahın köründe de güzel bir parça
|
||
|
||
| bu albümü bugünlerde yeniden keşfettim sürekli bu albümü dinliyorum hele the faithfulo ve yalnız şarkıya bayılıyorum hı bide past:) |
||
|
||
| bu albüm çıktğında daha 2 yaşındaydım yeni dinlemeye başladım açıkçası ilk başta albüme ısınamadım büyük düşler 'den farklıydı belki yadırgadım ama sonra alıştım derin esmer'in sesi o kadar yumuşaktı ki albümde en çok past veyalnız şarkı' yı beğendim |
||
|
||
| şehir albümünü de çok sevdik mor ve ötesi hayranları olarak | ||