|
||
| ''aradıgım bulunmuyan haykırdıgım duyulmayan sen asla dün olmayan bir yasanmamıs an..'' oyle huzur verici bir sesi var ki bu sozler onun sesiyle daha farklı anlamlar kazanıyor.. |
||
|
||
| albümünde "sevgiye belki de son kez.." yazıyor. sevgi eşi oluyor. acaba bu bir daha albüm yapmayacağı anlamına mı geliyor? | ||
|
||
harika bu adam yaaa
|
||
|
||
Alev Alev adlı şarkısını çok seviyorum
|
||
|
||
| Bende Fd'Nin Boş Ders Şarkısı Ve Dipteyim Sondayım Depresondayım... | ||
|
||
| FD MUHTEŞEM BİR İNSAN.OYUNCULUĞUNU DA KONUŞTURUYOR HANİ:)GECE 11.45'İ İZLEYİN.ÇOK BAŞARILI.AYRICA FAVORİ ŞARKIM FD VE DEPRESYONDAYIM. | ||
|
||
| çok güzel bir sesi var bayılıyorum bu adama düşler sokagı f.d alev alev harika şarkıları çok begeniyorum. | ||
|
||
cumartesiii.! karısına yazmış diye duymuştum... çok güzel bir şarkıı...
|
||
|
||
| O kısaca f.d değil | ||
|
||
şeker adamdır kerata benim elimde büyüdü hatta ben öğrettim ona rock söYölemeyi ............. şaka bi tarafa bayılıyorum sana yaaaa hele aleV aleVe...............alev alev yanıyorum buzlarım çözülüyor aşka gardım düşüyor tutamıyorum korkuyorum bakışların çarpınca bana...................................... ![]() Türkçemizi 'doğru' kullanalım! |
||
|
||
| yaptigi isin hakkini veriyor feridun düzagac... cok begeniyorum.ses rengide cok güzel.mükemmel..
|
||
|
||
| önümüzdeki aylarda olacak olan ankaradaki konserini iple çekiyoruz =) | ||
|
||
| buralardan gitme.. | ||
|
||
| düşler sokagı ve alev alev harika şarkılar sesi müthiş biri feridun abinin. | ||
|
||
| nadas , cumartesi,alev alev,gamlı uçak en sevdiğim parçaları gamlı uçak ın yeri ayrı tabii ........ |
||