|
||
| söz ver şarkısı çok güzel sabahtan buyana dinliyorum harika olmuş albümü satar inşallah. | ||
|
||
evet yeni albümü çok başarılı söz müzik uyumunu çok iyi tutturmuş
|
||
|
||
| İlk kez Mersin'de bir grubun solisti olarak insanların karşısında şarkı söylemeye başladı. 1988’de aynı üniversitede okuduğu dört arkadaşıyla kendi müziklerini üretmek ve kendi şarkılarını yazmak için kurdukları TINI grubuyla şarkı yazmanın kutsal yükünü keşfetti. İlk bestesi Özdemir Asaf'ın Lavinia'sı | ||
|
||
yenı albumunu alamadım henuz.. ama alcam.. ılk klıbı Ve sarkısı cok guzel zaten onu soylemeye gerek yok ![]() Türkçe karakterler kullanalım.. |
||
|
||
söz ver şarkısı süper
|
||
|
||
| feridun abiyi giderek dahada fazla dinlemeye başladım özellikle son albümü harika. | ||
|
||
| en çok sevdiğim şarkısı beni unutmadır. ama bu yeni şarkısı gerçektende çok başarılı olmuş klibinide çok beğendim | ||
|
||
| "olduk acımızla, acımızla sarmaş dolaş.bekledik düşümüzle, düşümüzle koyun koyuna" "bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım" gerçekten çok güzel sözler bunlar |
||
|
||
| gercekten cok güzel özellikle beni unutma ve söz ver | ||
|
||
bazı şarkıları çok hoşuma gidiyor.özellikle boş ders şarkısı(bu matematik bizi kandırıyor hocammm)bence gerçektende bu matematik bizi kandırıyor hocam...matematikle pek aram yokta ![]() sanırım yazınız okunmasın diye değişik renklerde yazıyorsunuz fakat biz okumak istiyoruz..düzenlenmiştir.. |
||
|
||
alev alev şarkısıda güzel bence...
|
||
|
||
| sanırım artık evlenme tekliflerinde kullanılacak olan yeni söz..birlikte ölecekmiyiz..harika olmuş..feridun düzağaç yine kalitesini konuşturmuş.. | ||
|
||
şuan söz ver şarkısını dinliorum...cidden şarkı harika olmuş bide klibi de oldukça güzel geldi bana
|
||
|
||
| ''bana bitmeyen bir tek şey söyle,söyle sonsuza inanayım''...klibin çekim aşamalarını powerturk de izlemiştim ...feridun abi bu şarkıda aşkın sonsuzluğuna olan inançsızlığı anlattığını söyledi.mükemmel bir şarkı ve albümde çok iyi gerçekten..umarım herşey gönlünce olur... | ||
|
||
| söz ver vede düşler sokağı favori sarkılarım | ||