|
||
son albümden "yeniköy"ü çok sevdim ben. bu sevgimde her gün gittiğim semt olmasınında bir katkısı vardır kesin ![]() "yeniköy'de evim eski köye yeni adet bir sevgilim var benim düşlerimden ibaret..." |
||
|
||
ben albümü henüz dinleyemedim ama gerçekten söz ver şarkısı çok güzel şuanda dinliyorum hatta eminim diğer parçaları da bukadar güzeldir feridun düzağaç ı seviyoruzz yaa
|
||
|
||
feridun düzağan F-D süper şarkısı bende Z-D yapıcam
|
||
|
||
Uykusuza Masallar süper...ben büyülendim şahsen
|
||
|
||
| zamanında cumartesi ile yatıp kalkmışlığım vardı ama geçti.d | ||
|
||
| yine sağlam bir parçayla çıktı karşımıza..."söz ver o kadar güzeel kiii...! | ||
|
||
feridun düzağan F-D süper şarkısı bende Z-D yapıcam alemsin ziya ![]() bende M-D yapıcam o zaman ya banane
|
||
|
||
'yüzün'de takıldım kaldım
|
||
|
||
yaa şarkıları cok güzel depresyondayım alev alev ve boş ders şarkısı süper tabiki söz verde öyle
|
||
|
||
| arkadasım sayesınde kendısını yenı yenı dınlemeye baslamış olsam da cok begendım...boylesıne guzel,içten,duygusal sozler sarkılar olabılır mı...uykusuza masallar cok guzel olmuş cok begendım... | ||
|
||
| bir arkadaş söz ver'i dinlememi söyledi, dinledim ve beğendim. ama canlı performansını iyi bulmuyorum | ||
|
||
| kuzenim sayesinde alıştım fd dinlemeye geçen albümden.söz ver şarkısı da güzel olmuş bence.ben beğendim.. | ||
|
||
en güzel şarkısı bence söz ver herkesin dinlemesini tavsiye ediyorum
|
||
|
||
ferdiun düzağaç çok güzel müzik yapıyor,çok iyi bir kişilik en başta..alev alevi çok severim ve bende çok ayrı bir yeri olan şarkdır..
|
||
|
||
| Feridun Düzağaç *tarih : 22.03.2008 saat:18:00 *tarih:22.03.2008 saat:21:00 mekan : Kadıköy Halk Eğitim Merkezi bilet fiyatları: 28,50 YTL |
||