|
||
şarkıları çook güzel ve anlamlı sözler ..yetenek meselesi tabii
|
||
|
||
| -ağlamıyorum-çok güzel... ötenazim hadi biraz gayret.. |
||
|
||
| son albümünü beğendim özellikle özledim,hazır cevap,senin için ,beni bırakma şarkıları çok iyi şarkılar | ||
|
||
| Feridun Düzağaç Beni Bırakma http://www.dreamtv.com.tr/videolar/168 adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
Feridun Düzağaç'ın beni unutma sarkısı beni her daim ağlatan ender sarkılardan bir tanesi
|
||
|
||
son albümü de diğerleri gibi çok güzel olmuş ![]() dipnot:kısa saç yakışıyor adama ya
|
||
|
||
| feridun düzağaç tan önce ezginin günlüğü ve düşler sokağı sakinlerinin söylemiş olduğu düşler sokağı şarkısını çok güzel seslendirmiş olan gerçek sanatçı. | ||
|
||
| yeni klip harika efendim harika zaten ''beni bırakma'' şarkısı ayrı bir güzel kliple birleşince de süper olmuş sık sık dinleriz bu şarkıyı artık o güzelim klibiyle... |
||
|
||
| en son klip şarkısı çok güzel.. | ||
|
||
| Aşkın E hali Hiç bir şeyi senin kadar istedim ama yetmiyor Ne kadar istesemde gözlerimdeki resmin gitmiyor Yağmurlar içime içime yağıyor içimdeki kuraklık bitmiyor Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükeniyor Çünkü yoksun gelmiyorsun Bir çığ gibi büyüyorsun Aşk bu mu Aşk acı mı acıtr mı incitir mi Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu Feridun abimiz güzel söylemiş. Aşk bende de "E" halinde... |
||
|
||
feridun düzağan F-D süper şarkısı bende Z-D yapıcam alemsin ziya ![]() bende M-D yapıcam o zaman ya banane ![]()
|
||
|
||
| son albümü müthiş feridun düzağaç pazar günü bizim buradaydı (YALOVA)bir süpermarketin acılışındaydı! |
||
|
||
| Süper bir adam bu ya ! " Beni Unutma " yok mudur ? Bitiş noktam. |
||
|
||
| Radyoda rasgelince dinlerdim ama özellikle açıp dinlediğim bir insan değildi. Son günlerde fena taktım hadi hayırlısı (: | ||
|
||
sürekli dinlerim şarkılarını bence güzel müzik yapıyor son şarkısı ve klibi çok güzel
|
||