|
||
| bu hafta sonu dream tv de "Feridun Düzağaç haftasonu... tüm haftasonu boyunca "Feridun Düzağaç" hakkında bilmedikleriniz,performanslar,klipler... dream tv ekranlarında sizlerle olacak. geçmişten geleceğe "Feridun Düzağaç" |
||
|
||
| Beni birakma gercekten cok güzel bir sarki.. Sesi, yorumu ve klibi'le cok güzel lezzis birsey olmus
|
||
|
||
| yenı sarkıları çok guzel | ||
|
||
| beni bırakma şarkısı o kadar güzel ki... "kimse kimsenin her şeyi olamaz(mış) di'li geçmişten tek yaramsın sen!" budur işte canımı acıtan budur! |
||
|
||
beni bırakma klip harika olmuş... |
||
|
||
| ilk dinledigim şarkısı ''dipteyim depresyondayım'' başta dedim ki bu şarkı mı ama sonradan tercihler ve zevkler degişiyor | ||
|
||
| Şu aralar en son şarkısı varya animasyonlu klibi, heh işte beni bırakma, hayatımın şarkısı diyebilirim yani.Müthiş olmuş söz ver şarkısı da çok hoşuma gidiyor. | ||
|
||
cok güzel sarkilari var hele yeni sarkisi cok güzel "beni birakma"
|
||
|
||
| Dinlediğim şarkıcılardan biridir.Kaliteli müzik yapıyor.. :)son klibi cok güzel olmuş. | ||
|
||
| Feridun Düzağaç mayıs ayını konserlerle geçirmeye hazırlanıyor. Şarkıcı 6 mayıs’ta İstanbul’ta başlayacak konser programını 1 Haziran’da Alanya’da bitirecek. Feridün Düzağaç konser tarihleri ve mekanları ise şöyle; 6 Mayıs İstanbul – Kadir Has Üniversitesi 8 Mayıs Adana – Çukurova Üniversitesi 9 Mayıs Ankara – ODTÜ 12 Mayıs Mersin – Üniversitesi 13 Mayıs İstanbul – Marmara Üniversitesi 14 Mayıs Demirci – Celal Bayar Üniversitesi 15 Mayıs Manisa – Celal Bayar Üniversitesi 16 Mayıs İzmir – Ege Üniversitesi 17 Mayıs Ankara – Ankara Üniversitesi 22 Mayıs Ordu 23 Mayıs Van – 100. Yıl Üniversitesi 24 Mayıs İstanbul – Balans 29 Mayıs Karabük 31 Mayıs Mudanya 1 Haziran Alanya |
||
|
||
| beni bırakmanın sözleri çok hoşuma gidiyor.. | ||
|
||
| 9 Mayıs'ta ODTÜ'de mükemmel bir konser verdi Üstad. 17 Matıs'ta da Ankara Üniversitesi'nde olacak. |
||
|
||
| şimdi konserinden geliyorum harikaydı feridun harika müthiş bir konser izledik valla.. | ||
|
||
| bayılıyorum... sevdiğim şarkılarını sıralamaya kalksam liste uzar gider yeni albümü de süper bence... fd'm
|
||
|
||
sesi beni dinlendirir aynı zamanda hüzünlendirir çok severim feridun düzağaç'ı müziğini hakkıyla yapıyor.
|
||