|
||
| bayılıyorum şarkıları süper fd'm ![]() bu aralar Yüzün ve Özledim'e taktım
|
||
|
||
| çook güzel müzik yapıyo severek dinliyorum | ||
|
||
| bence gerek kısılıgıyle gerek sarkılarıyla dehset guzel | ||
|
||
| feridun düzağaç ve "çok aşık"..: http://www.dreamtv.com.tr/videolar/231 benim için çok farklı bir kişilik artık feridun..şarkılarıyla ve duruşuyla.. |
||
|
||
| emekli KEREM şarkısı haruka ben emekli kerem oldum aslım dijital..... |
||
|
||
ismail çok teşekkürler birde şarkıyı indirebilsek
|
||
|
||
| tam bir besteci ve söz yazarı ama alev alev çok farklı benim için.. canlı bir harika zaten.. |
||
|
||
| süper bi sanatcı şarkıları cok güzel | ||
|
||
emekli KEREM şarkısı haruka ben emekli kerem oldum aslım dijital..... Emekli KEREM...
|
||
|
||
| "çok aşık"ın klibinde dehşet şekilde harun tekin'e benzemiş(tabii fd'nin saçları var=)) klip de harika olmuş, klibi izlemeden bu şarkının bu kadar güzel olduğunu farketmemiştim
|
||
|
||
| Mütevazi, şirin her kelimesinde ayrı anlam yüklü süper insan | ||
|
||
| şarkıları çok güzel | ||
|
||
| iki gündür albümlerini baştan sona dinledim çok ama çok farklı kendine haz bir tarzı olduğundan artık kesin eminim. yaptığı şarkılar,besteler klipler beni ona hasta etmeye yetti.. |
||
|
||
| Feridun Düzağaç ve Aşk Tutulması..... Murat Şeker, romantik–komedi tarzındaki yeni filmi "Aşk Tutulması"nın çekimlerine 9 Haziran'da başlayacak. Sevilen dizi karakterlerinin sinemaseverlerle buluşacağı filmin başrollerinde "Elveda Rumeli" ile çıkış yapan Tolgahan Sayışman ve "Arka Sokaklar" dizisinin başarılı ismi Gamze Özçelik var. Filmde Sayışman Fenerbahçeli fanatik bir futbol taraftarı olarak karşımıza çıkarken, Özçelik onun aşık olduğu aşka küsmüş işkolik bir iş kadınını canlandıracak. "2 Süper Film Birden" ve "Plajda"nın ardından üçüncü filmi için hazırlıklara başlayan yönetmen Murat Şeker, filmin hem yapımını hem de yönetmenliğini üstlenecek. Yurtdışında Emir Kusturica başta olmak üzere Hal Hartley ve Fatih Akın gibi birçok yönetmenle çalışan, "2 Süper Film Birden"in de başrolünde yer alan Tim Seyfi'nin yanı sıra "En Son Babalar Duyar" dizisiyle isminden söz ettiren Ali Erkazan, Suzan Aksoy, Ayten Uncuoğlu ve Yasemin Öztürk ise filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler. Filmde ayrıca Sarp Apak, Erhan Emre, Feridun Düzağaç ve Murat Akkoyunlu gibi tanınmış isimler de konuk oyuncu olarak yer alıyor. Aşk ve sadakat temalarının öne çıktığı film, bir Fenerbahçe taraftarının hikâyesi üzerinden, futbol tutkusunu işlemeyi amaçlıyor |
||
|
||
| Birde kanal D 'de yayınlanacak yani dizi'de Şevval Sam'la beraber kamera karşısına geçiyor,dizinin ismi DERMAN ... BAŞARILAR....FD |
||