|
||
| türkiye'de en iyi solo çalışmalara imza atmış bir sanatçı.harika besteler,şarkılara imza atmış bir isim.. | ||
|
||
Birde kanal D 'de yayınlanacak yani dizi'de Şevval Sam'la beraber kamera karşısına geçiyor,dizinin ismi DERMAN ... evet öyleymiş bende tv'de gördüm...Şevval ve Feridun iyi ikili olacağa benziyor..
BAŞARILAR....FD |
||
|
||
Birde kanal D 'de yayınlanacak yani dizi'de Şevval Sam'la beraber kamera karşısına geçiyor,dizinin ismi DERMAN ... evet öyleymiş bende tv'de gördüm...Şevval ve Feridun iyi ikili olacağa benziyor..BAŞARILAR....FD
|
||
|
||
bu diziyi bir kaç aydır bekliyorum hatta işin yattığını düşünmüştüm.dün tv'de reklamını görünce acayip sevindim.feridun varsa iki gözüm kapalı tamamdır,yuppi haftada bir feridun...
|
||
|
||
unutmuştum bile bu dizinin çıkacağını.dizinin reklamını görünce hiç farketmedim başta.bi baktım feridun .neyse artık merakla bekliyoruz
|
||
|
||
Birde kanal D 'de yayınlanacak yani dizi'de Şevval Sam'la beraber kamera karşısına geçiyor,dizinin ismi DERMAN ... evet öyleymiş bende tv'de gördüm...Şevval ve Feridun iyi ikili olacağa benziyor..BAŞARILAR....FD ![]() Ben çok şaşırdım şahsen, müzisyenlerimiz korsan belası yüzünden ne yazıkki kendilerini başka platforumlara sürüklüyor... |
||
|
||
korsanla alakası olduğunu pek sanmıyorum.feridun zaten aşina bu işlere.daha önceden 11:45de başrol,iki süper film birden'de yan rolde oynamıştı.ondan sonra oyunculukta çok iyi olmadığını ama işte hatırı sayılır dostların araya girmesiyle oyunculuk yaptığını söylemişti.pişman gibiydi aslında ama demekki fikrini değiştirmiş çünkü görünen bir sinema projesi de var her ne kadar başrol olmasa da;) |
||
|
||
| Eminim bundada başarılı olacaktır. | ||
|
||
Lavinya neymiş öyle ![]() Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin |
||
|
||
| eskiden bayılrıdım şimdi ara ara dinliyorum | ||
|
||
| solo albüm çalışmalarında ve şarkı sözlerinde türkiye'de en başarılı bulduğum sanatçıların başında geliyor feridun.. | ||
|
||
emekli KEREM şarkısı Harun Tekin ben emekli kerem oldum aslım dijital..... Emekli KEREM... ![]() Emekli Kerem / Feridun Düzağaç Ne karşıdan gelen var Ne de beni geçip giden Kayboldum korkuyorum Aslında bildiğim yerler Hep tanıdık virajlar Savrulup duruyorum Bu yollar onu gidilmez yapanlar Çukurlar uçurumlar Ne kadar gitsem bitmez içimden geçer yollar Ben emekli kerem’im Aslım dijital olmuş Gizlice buluştuğumuz yer katlı otopark olmuş Yaralar ince ince yaralar Zamana bırakırım Zaman onu allar pullar Kapanmıyor yaralar Kılavuzum kalbimdi burnum çoktan sürtüldü Arzuların üstü örtüldü Arzular hiç durmadan arzular Dokunuşlar ikinci el Naylon maylon mutluluklar Kapanmıyor yaralar Yalanlar günah keçisi zamanlar Bu şarkı yarım kalsın belki belki bir gün hayal tamamlar Kapanmıyor yaralar Söz&müzik:Feridun Düzağaç |
||
|
||
| süper biri şarkılarını dinledim zaman düşündüğüm nadir insnalardan biri...Düşler sokağı-alev alev-ben kısaca F.D ..(vs) hepsi harika ya | ||
|
||
| Alev alev;fd şarkılarını cok severim.Yeni şarkısı da cok güzel.Saclarıda cok hoş olmuş. | ||
|
||
Çok Aşık şarkısı ve klibini çok beğendim ...........
|
||