|
||
Çok aşık şarkısı ve klibini ben de çok beğendim :)güzel olmuş ayrıca söz ver şarkısı da çok güzel
|
||
|
||
gittiğim her iki konserinde de "içimden şehirler geçiyor" ve yeniköy(özellikle şarkıyı bitirdiğinde zikrettiği sözler ) gibi isteklerime anında yanıt verip beni şaşırtması ve mutlu etmesiyle her aklıma geldiğinde beni mest eden insan çok seviyorum çok.yine konser olsun yine izliyim,şimdi,hemen
|
||
|
||
| şarkı sözleri mükemmel bence çok başarılı =)) | ||
|
||
alev alev,lavinya,adı sevda şarkıları gerçekten süper..tavsiye ederim dinlemenizi
|
||
|
||
son zamanlarda sevmeye başladım kendisini
|
||
|
||
| şarkıları harika çok beğeniyorum kendide karizmatik yani | ||
|
||
dizisi çok komik.. ama çok severim kendilerini..
|
||
|
||
şüphesiz türkiyedeki en iyi söz yazarlarından.. ![]() cumartesi,nadas,yalan.. süper şarkılar....
|
||
|
||
süper bir sanatçı..rock müziğe mor ve ötesiyle birlikte onunla başladım..
|
||
|
||
| ya dizi kötü ama izliyorum,fd aşkı işte:P yarın canlı izleyicem inşallah kendisini.
|
||
|
||
| söz ustadı | ||
|
||
| Buralardan Gitme Çok su verince ölür ya çiçekler. Çok ağlarım, çürür gözlerim gidersen eğer. Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum. Sen ne güzel güldün, solmuyordun. Sem çok seviyordun hem beni yormuyordun. Çiçekler.... Çiçekler sevildikçe büyür. Gitme diyorum sana gitme! ....Çiçeklerim benimle ölür. Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse... Ve biri gidecekse... Buralar gitsin, sen gitme... Sen gitme... en sevdiklerim arasında yer alan F. D. şarkısı.. |
||
|
||
hala son albümünü doğru dürüst dinleyemedim,hep dinleyecem diyorum ama
|
||
|
||
hala son albümünü doğru dürüst dinleyemedim,hep dinleyecem diyorum ama ben de ![]()
|
||
|
||
ben dinledim gerçekten güzel şarkılar var
|
||