|
||
ilk orjinal atyazılı albümünü almıştım hayatımda aldığım ilk albümdü ama mühteşem di sölemeyi unutmuşum
|
||
|
||
www.kucukcekmecem.tv adresinden az sonra canlı canlı konserini gösterecekler. ilgilenenlere duyurulur
|
||
|
||
www.kucukcekmecem.tv adresinden az sonra canlı canlı konserini gösterecekler. ilgilenenlere duyurulur konser hala devam ediyor mu?altta canlı yayın diyor ama..neyse haber için sağol dinliyorum Feridun'u ![]()
|
||
|
||
| kusura bakma canım yeni girebildim foruma şimdi gördüm mesajını. devam ediyordu senin yazdığın zamanda da, yeni bitti çünkü. baya güzeldi ya (: | ||
|
||
ben bizzat izlemeye gittim.gerçekten canlı performansı süper ya.hayranları sevgi gösterisinde bulununca ''utanıyorum ya böyle yapmayın çeker giderim dedi'' bayada utangaçmış feridun abimiz .. ama gerçekten müthiş bi konser oldu
|
||
|
||
kusura bakma canım yeni girebildim foruma şimdi gördüm mesajını. devam ediyordu senin yazdığın zamanda da, yeni bitti çünkü. baya güzeldi ya (: olsun önemli değil canım,haber verdiğin için çok sağol . en azından 4-5 şarkısını canlı olarak dinledim ve çok güzeldi konseri..Buralardan Gitme şarkısını söylemeden önce bir şeyler dedi Feridun..Bu şarkıyı herkes yanlış anlıyor gibilerinden,ben kimsenin bu şarkıyı yanlış anlamasını istemem gibi bir şeyler söyledi..pek anlayamadım sen duydun mu böyle bir şeyler?
|
||
|
||
sanırım küçükçekmecede bu of lanet olsun.iyiki istanbuldan taşındım..
|
||
|
||
seviyorum
|
||
|
||
o küçükçemece ne olaylıydı be.feridun dibime geldi diye sevindim ama izlediğim en kötü feridun konseriydi.2 tiki insan feridun ve nevde headbang yapmaya kalkıştı.aaa tabi onlar asiydi:) birinde şebo,birinde nightwish tişörtü vardı.kafa salladılar sürekli,yok böyle bişey.sonrada ikisi kafa kafaya verip üstten üstten forumluk avatar için foto çekmeye bşladılar.allahım bak hala tüylerim diken diken oluyor. sonra güvenlik beni yerimden etmeye çalıştı,normalde sakin insanımdır,bağırdım,çağırdım napiyim orda feridun vardı,hakkımı yediremezdim:) her şeye rağmen içinde feridun olduğu için eğlendim ama öğlen 3den gece 11e kadar keyfimzi bozan tüm insanları burdan kınıyorum.eğer bu yazıyı okuyorlarsa teesüf ettiğimi belirtmek istiyorum.
|
||
|
||
Görünce çok şaşırdım ama şuan kendisi kanal D ekranlarında ''derman'' adlı dizide oynuyor
|
||
|
||
Görünce çok şaşırdım ama şuan kendisi kanal D ekranlarında ''derman'' adlı dizide oynuyor Oynar canım niye oynamasın? herkes oyuncu olduktan sonra.
![]() |
||
|
||
| yeni albümündeki beni unutma adlı şarkısı çok iyi | ||
|
||
derman'a hiç gitmiyor fd ya.zaten o saçma sapan dizi izeniyorsa şevval sam fanları ve benim gibi fd var izliyim diyenler yüzünden devam ediyordur.çok şiirsel konuşuyor ya,olmuyor olmuyor.ama gece 11:45 ve iki süper birden'deki performanslarnı seviyodum.keşke röportajlarında da dediği gibi başka bir dizi-film vs. performanslarında bulunmasaydı
|
||
|
||
süper şarkıları var ya çok süpper
|
||
|
||
| müthiş bir müthiş bir yetenek. | ||