|
||
* ağlamıyorum * dinle dinle ağla
|
||
|
||
| tek kelimeyle süper | ||
|
||
son albümündeki tüm şarkıları çook güzel
|
||
|
||
* ağlamıyorum * dinle dinle ağla onu dinlemeden önce ağlarsam düşerim'i dinle
|
||
|
||
| buralardan gitme,yeniköy,ardından ne güzel şarkılar yav böyle.. yeniköy'den şu sözler güzel; Bir sevgilim var benim; Düşlerimden ibaret... |
||
|
||
bugün konserine gidemeyeceğim adam ![]() |
||
|
||
| 30 Ağustos 2008-Cumartesi Yer : Ortaköy Meydanı - Beltaş Cafe Yanı Saat : 20:30 Beşiktaş Belediyesinin Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği programda bu sene konuk sanatçı FD..
|
||
|
||
30 Ağustos 2008-Cumartesi işte bu ya Yer : Ortaköy Meydanı - Beltaş Cafe Yanı Saat : 20:30 Beşiktaş Belediyesinin Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği programda bu sene konuk sanatçı FD.. ![]() yarama tuz bastın şimdi ![]() ya bir de aklıma geldi.ben feridun düzağaççığımın bir kuşak öncesini arın kuşaksızoğlu'na benzetiyorum ve bence bir kuşak sonrası da erkin koraydır.baba-oğul-torun üçlemesi yani.nerden geliyorsa bilmiyorum çok pis takıldım bu olaya bkz.benzetmelerim kötüdür
|
||
|
||
ortaköy sahili bu gün bayağı şenlemiş gözüküyordu. konsere "söz ver "ile başladı... ardından söylediği şarkıyı bilmiyorum ???sonra 10. yıl marşı söylendi hep bir ağızdan. biz erken ayrıldık, tamamını izlemedik.çıkarkende bir kuş konsa badi parmağımayı söylüyorladı..
|
||
|
||
yeniköy'ü söyledi mi acep?
|
||
|
||
yeniköy'ü söyledi mi acep? valla bilmiyorum ki, olabilir ama.. ![]()
|
||
|
||
| buralardan gitme buralar gitsin sen gitme... | ||
|
||
| konserlerinde çok farklı bir atmosfer yaşattırıyor hayranlarına özellikle alev alev şarkısı'nın yeri çok farklıdır.. | ||
|
||
valla lise 1 deykene seviyodm şarkılarını şimdi arasıra dinliyom
|
||