|
||
| çocukluğum Beatles ile geçti,çok beğenirim | ||
|
||
tek kelimeyle,efsane...
|
||
|
||
| kesinlikle styx | ||
|
||
| solistinin ölüm şekli yüreğimi yakan efsane grup... | ||
|
||
|
||
|
||
| Eleanor Rigby, Let It Be, Hard Days Night en güzel şarkıları kanımca. | ||
|
||
| üniversitede bi arkadaşımız vardı,bağlamayla HEY JUDE yi çalardı,kopardık deli gibi,gülme krizlerine girerdik:) | ||
|
||
tek kelimeyle,efsane... kesinlikle katılıyorum... Ben en çok " Hey Jude, Michelle"i seviyorum. Michelle ma belle these are words that go together well my michelle michelle ma belle |
||
|
||
| Ben John Lennon'ın ölümü nasıl oldu bu konuda bilgi sahibi değilim. doğru hatırlıyorsam bir suikast'e kurban gitmiş olması lazım. | ||
|
||
| akli dengesi yerinde olmayan Mark David Chapman adında bir Beatles hayranı tarafından 8 Aralık 1980’de New York’taki dairesinin önünde trajik bir şekilde öldürüldü. bkz: http://news.bbc.co.uk/...8/newsid_2536000/2536321.stm |
||
|
||
Çok kötü bir ölüm.
|
||
|
||
| çok ilginç şeyler anlatmıştı bir arkadaşım beatlesle ilgili ... o günden sonra daha bir sever oldum... kesinliklee efsane...! | ||
|
||
| efsane grup dur durak bilmiyor şu anda bile yeni parçaları çıktı saçmalama diyecekcesiniz bende duyunca öyle dedim hiç ortada olmayan parçaları toplanmış böyle bir haber var ilgilenenlere ne sevindirici grup hala yaşıyor yüreğimizde cd leride çıkmaya devam ediyor ne güzel |
||
|
||
| Gerçekten mi? Türkiye'de satışa sunulmuş mu peki bu cd? | ||
|
||
| o konuda bende hiç birşey ele geçiremedim tesadüfen bir yerde okudum onu bile hatırlamıyorumda eminim haberden bulmaya çalışıyorum ama böyle albümlerin Türkiye ye gelme süresi uzuyor hayırlısı artık sağlam bulgulara ulaşırsam yazarım | ||