|
||
| the beatles mükemmel bi grup yıllardan bu yana dünyada dinleniyo. dünyadaki her ülkeye yayıldı şarkıları ve yüzyıllar sonrada unutulacağınıda sanmam çünkü efsane olan gruplar asla unutulmaz unutulmamalıda. efsane gruplarda eski gruplar örn:nırvana, the beatles, pink floyd... özellikle Jhon Lennon yaptıklarıyla(savaşa karşı) asla unutulmayacaktır. şarkıları yıllar boyu insanların ağızlarından düşmeyecektir :-) | ||
|
||
| The Beatles'ın Sgt pepper's Lonely Hearts Club Band albümü, 40. yılında önemli isimler tarafından anılıyor. 1 Haziran 1967'de çıkan, The Beatles'ın Sgt pepper's Lonely Hearts Club Band albümündeki şarkılar, Oasis, The Killers ve Kaiser Chiefs gibi önemli isimler tarafından tekrar yorumlanıyor. BBC2 için özel kaydedilen bu şarkılar, 2 Haziran'da The Beatles severlere sunulacak. Eşi benzeri olmayacak olan bu radyo şovu ve şarkıların bir özelliği de, şarkıların 1967'de kullanılan ekipmanlarla yeniden çalınması. Albümde Oasis, The Killers ve Kaiser Chiefs dışında, Razorlight, James Morrison, The Fratellis ve Travis de The Beatles yorumlarıyla bulunuyor. |
||
|
||
| The Beatles rock tarihi için unutulmayacak bir grup... | ||
|
||
| GEÇEN AY NTV DE BELGESELİ VARDI JOHN LENON UN ÖLE Bİ TÜKÜRDÜM Kİ YAŞIMA Bİ ÜZÜLDÜM Kİ 30- 40 YAŞ YAŞLI OLMADIĞIMA FAVORİM:YESTERDAY ONLARLA AYNI ZAMAN DİLİMDE YAŞAYAMAMAK YARALAR BENİ | ||
|
||
| ülkemizdeki pek çok insan onları yılmaz erdoğan'ın organize işleriyle tanımıştır. "bye bye happiness dağılın şimdi hepiniz" diyerek. halbuki daha önce tanınılması gereken yesterday gibi mükemmel bir şarkının yaratıcıları. | ||
|
||
girl ve and i love her en sevdigim parçaları hala yaşayan bir efsane daha iyi varsa çıksın
|
||
|
||
| all my loving süper bi şarkı dinledikçe dinleyesem gelir hep | ||
|
||
bence efsane bir grub, cok güzel sarkilar var, bence yesterday ve let it be en güzeleri, john lennon sonu cok kötü olmus
|
||
|
||
| müzik ödevimi beatles olarak seçip en azıdan 4 şarkılarını ve kurulma vs. hikayelerini müzik anlayışından yoksun biricik nadide sınıfıma dinletebildiğim grup... büyük izleri var üzerimde... | ||
|
||
| yesterday şarkısı çok güzzeldir | ||
|
||
| The Beatles DVD'si The Beatles bu yaz çıkması planlanan bir DVD'nin konusu oluyor. All Together Now adlı DVD The Beatles'ın Love albümünün yapım aşamasını ve sahne hayatına odaklanıyor. Paul McCartney, Ringo Starr ve Yoko Ono görüntüleri de DVD'de yerini almış durumda. 122 dakikalık All Together Now, 23 Haziran'da çıkıyor. --------- 122 dakika....Üff be ölünür böyle Dvdye
|
||
|
||
Beatles sevilmez mi yahu ben cok severim..sarkilari harika. dinlenilmeyecek sarkilari yok.yesterday, all my loving, all you need is love, hello goodbye, hey jude, a hard day's night, yellow submarine, revolution, here comes the sun, michelle, let it be,.. hepsi cok güzeldir. |
||
|
||
| ingilizce hocam sayesinde tanımıştım imagine.. başka ne denilebilir ki,harika 1 şarkı. |
||
|
||
GEÇEN AY NTV DE BELGESELİ VARDI JOHN LENON UN ÖLE Bİ TÜKÜRDÜM Kİ YAŞIMA Bİ ÜZÜLDÜM Kİ 30- 40 YAŞ YAŞLI OLMADIĞIMA FAVORİM:YESTERDAY ONLARLA AYNI ZAMAN DİLİMDE YAŞAYAMAMAK YARALAR BENİ o belgeseli biliyorum. izlemiştim, çok güzeldi.pushing daisies sayesinde ''i wanna hold your hand'' şarkısı ile tanıştım çok güzel bir şarkı yaa. kesinlikle dinlemelisiniz. bir de ingilizce öğretmenim sayesinde ''girl''ü dinlemiştim.
|
||
|
||
| pink floyd, the beatles, sound garden...üçlüsü gibi bir durumum var.. dinlemekten "asla" bıkmayacağım o süper grup
|
||