Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Bedb!n(Samsun)

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Amatör Gruplar

: Bedb!n(Samsun)

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3

weswicked 02.09.2006 22:26:10
saolasın tansu yaaa gidenlerin toplamının fiyatı gerçi milyarları buluyoda nakit para olarak o kadar deil

morist 03.09.2006 16:24:48
geçmiş olsun bu arada ben samsundan bu grubuda dinlemedim

bende kimseyi dinlememişim ya benim gibi biri alah alahh

destekliorumm

morist 03.09.2006 16:36:50
heh  şindi NSS  girip dinledim   

biraz çilekeşe yada kurbana benzio ama ben

gayet başarılı  buldum inşalah kazanırsınız 

bu arada jüri çok iii

darkqhost 03.09.2006 16:41:46
oy gönderirseniz kazanırlar arkadaşlar..zaten ben diyorum ya gizli özne ya da bedbin.. Grin
siz asıl ertuğrulun işe ilk başladığındaki şarkısını dinleyin.üf üf Grin Grin
bu arada geçmiş olsun ben bilmiyordum hırsız olayını

b_g_m 03.09.2006 16:50:11
evet mükemmel bir jüri...katılımcıların işi zor biraz...

weswicked 03.09.2006 18:22:17
heh  şindi NSS  girip dinledim   

biraz çilekeşe yada kurbana benzio ama ben

bu arada jüri çok iii
valla dinlemediysen bilemem yakın zamnda konser olursa haberin olur zaten  grup nisan ayında kurulmuş bi grup yaklaşık samsunda 5 konser verdik zaten mayıs ayından sonrada samsunda organizasyon hiç olmuyo n yazık ki  bizde şehir dışı konserlerini kovalıyoruz v çıkıyoruz

kırmızı baget 04.09.2006 08:25:19
konser için elimizden geleni yapıyoruz bakalım olcak gibi bişeyler ama kesin demek de istemiyorum açıkcası..
sansırım Smiley istanbulda bir konser olcak.

knife prty 05.09.2006 17:08:08
evt bi konser şart artık

b_g_m 09.09.2006 14:19:17
arkadaşlar oylar bedbin e Wink

nuwanda 11.09.2006 18:22:11
Alıştım zamanla
Yok olup giden umutlara

Bilemezsin sevemezsin sen
Mühür vurulmuş kalbine
Senden kalan tek bir hatıran
Acılardan ibaret

Hüzünle doldum mutluluk çok uzak
Cesaretim yok ummaya
Hoşçakal ey benim taptığım sen
Elveda diyemem

Sözleri beğenmedim maalesef. "Alıştım zamanla yokolup giden umutlara" üzerine kurulu bir şarkı olmuş. Sözler üzerinde çalışılmalı bence tabi bu benim fikrim. Türk Rock müziğindeki iki damar söz üzerine şarkı yapma fikrini benimsemiş bir grup tabi sadece bir şarkıya göre yorum yapıyorum. Diğerlerini bilemem.

Grup iyi çalıyor, vokal iyi.

Başarılar

weswicked 11.09.2006 19:22:02
arkadaşım şarkının bi konu üzerine olması gayet normal zaten bi konudan konuya atlayan bi şarkı yapılsa n anlatmak istemiş dersin sen şimdi beğenmem normal kişiden kişiye değişir zaten bu sözlerin bi mevzusu olduğundan bizim için önemli  ama saygı duyuyorum daha iyisinide sen yaparsın
                                                                   teşekkürler

nuwanda 11.09.2006 20:14:16
Arkadaşım ben konudan deil söz bütünlüğünden bahsediyorum. Bir konu gayet tabi bir çok sözle anlatılabilir yazdığım mesajı iyi oku. Ayrıca sidikte yarıştırmıyorum daha iyisini kim yada kimler yapar onu söylemedim eğer burada bir forum açılmışsa yapılan yoruma sen daha iyisini yaparsın türünde cevaplar atarsan hoş karşılanmaz, karşılamadım. Sözleri oku bakalım şimdi her mısra arası bir kopukluk olduğunu sezecekmisin sezmicekmisin? Ha yok biz buyuz arkadaş diyorsan buna birşey diyemem. En büyük grupta da var bu sorun ben sadece daha iyi olabileceğini söylüyorum.

Bana gelince daha iyisini yaparmıyım? Belki zamanla...

knife prty 11.09.2006 20:32:18
daha iyi olması adına yaptığın yorumlar için teşekkürler niyetinin ne kadar temiz oldugunun farkındayım ancak sözler arasında bi kopukluk yok bunu neye dayanarak söylediğini anlamış değilim..raastgele kelime olmaz,kullanmayız !..elbet vardır orda anlatılan birşeyler ve bir bağlantısı da vardır...evt şarkı alıştım zamanla yokolupgidenumutlara üzerine kurulu olabilir cünkü bu şarkı bunu anlatıyor..ve yaşananı anlatıyor.duyguyu anlatıyor..
bence müziğe kalıplarla bakmamak lazım !.
sözler arasında bir bağlantı olmak zorunda da değil..aslında müzikte hiç bir şey bi kalıpta olmak zorunda değil ..buna acık olmak lazım..zaten şöyle bir durum da var sen bağlantı yok dersin ama bu bağlantıyı sen kuramadığın için dersin ..bunu yazan hisseden o bağlantıyı kurmuştur zaten..biz hislerimizle müzik yapıyoruz rastgele değil..
kolay gelsin başarılar sizede

nuwanda 11.09.2006 20:39:12
Bilemezsin sevemezsin sen
Mühür vurulmuş kalbine
Senden kalan tek bir hatıran
Acılardan ibaret

bana buradan anlam çıkarmanı istiyorum. Bak arkadaşım "Bilemezsin sevemezsin sen" Türk insanı hem bilmez hem sevmez hemde sevilmez %90, çoğunun kalbine mühür vurulmuştur ve Birinden geriye sadece acılar kalmıştır. Gelmek istediğim noktada bu bak her biri ayrı ayrı ayarı vermiş ama bir bütün olarak bana hiçbirşey ifade etmiyor.

Ölürken bile yanımda ol sevgilim
Cennet bile çekilmez ah sensiz neyleyim....

ne süper sözler değilmi ama sonrası? hikaye sırf şarkı 4 dakika olsun diye eee bunun gerisini yazacak kapasite var mı? var... Neden yazmıyoruz neden bir ayda bir sürü şarkı yapıyoruz. Smiley

Aynı konumda olduğum ve aynı yönden eleştirildiğim için (Sözler değil müzik benim sorunum kendimdeki) haklı buluyorum eleştireni ve bende eleştiriyorum.

Umarım bu tartışma uzayıp gitmez ve yanlış anlaşılmam...

knife prty 11.09.2006 20:47:16
tartışma uzamasın diyorsun ama yazdığım seyleri doğru düzgün okumadan uzatmayı sen yapıyorsun,şu yazdıklarının hepsnin cevabını verdim ben demin....yanlış anlaşılmadığını da söyledim sana ama sen yanlış anlaşılmak için de elinden geleni yapıyorsun..konuyu sürekli başka bi tarafa cekip cekip duracaksın sanırım..
bak arkadaşım biz türk insanı ne ister diye müzik yapmıyoruz kendi hissettiklerimizi yapıyoruz bunu yukarıdada belirttim..aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468