|
||
| saolasın tansu yaaa gidenlerin toplamının fiyatı gerçi milyarları buluyoda nakit para olarak o kadar deil | ||
|
||
| geçmiş olsun bu arada ben samsundan bu grubuda dinlemedim bende kimseyi dinlememişim ya benim gibi biri alah alahh destekliorumm |
||
|
||
| heh şindi NSS girip dinledim biraz çilekeşe yada kurbana benzio ama ben gayet başarılı buldum inşalah kazanırsınız bu arada jüri çok iii |
||
|
||
gayet başarılı buldum inşalah kazanırsınız oy gönderirseniz kazanırlar arkadaşlar..zaten ben diyorum ya gizli özne ya da bedbin.. ![]() siz asıl ertuğrulun işe ilk başladığındaki şarkısını dinleyin.üf üf ![]() bu arada geçmiş olsun ben bilmiyordum hırsız olayını |
||
|
||
| evet mükemmel bir jüri...katılımcıların işi zor biraz... | ||
|
||
heh şindi NSS girip dinledim valla dinlemediysen bilemem yakın zamnda konser olursa haberin olur zaten grup nisan ayında kurulmuş bi grup yaklaşık samsunda 5 konser verdik zaten mayıs ayından sonrada samsunda organizasyon hiç olmuyo n yazık ki bizde şehir dışı konserlerini kovalıyoruz v çıkıyoruz
biraz çilekeşe yada kurbana benzio ama ben gayet başarılı buldum inşalah kazanırsınız bu arada jüri çok iii |
||
|
||
| konser için elimizden geleni yapıyoruz bakalım olcak gibi bişeyler ama kesin demek de istemiyorum açıkcası.. sansırım istanbulda bir konser olcak.
|
||
|
||
| evt bi konser şart artık | ||
|
||
arkadaşlar oylar bedbin e
|
||
|
||
| Alıştım zamanla Yok olup giden umutlara Bilemezsin sevemezsin sen Mühür vurulmuş kalbine Senden kalan tek bir hatıran Acılardan ibaret Hüzünle doldum mutluluk çok uzak Cesaretim yok ummaya Hoşçakal ey benim taptığım sen Elveda diyemem Sözleri beğenmedim maalesef. "Alıştım zamanla yokolup giden umutlara" üzerine kurulu bir şarkı olmuş. Sözler üzerinde çalışılmalı bence tabi bu benim fikrim. Türk Rock müziğindeki iki damar söz üzerine şarkı yapma fikrini benimsemiş bir grup tabi sadece bir şarkıya göre yorum yapıyorum. Diğerlerini bilemem. Grup iyi çalıyor, vokal iyi. Başarılar |
||
|
||
| arkadaşım şarkının bi konu üzerine olması gayet normal zaten bi konudan konuya atlayan bi şarkı yapılsa n anlatmak istemiş dersin sen şimdi beğenmem normal kişiden kişiye değişir zaten bu sözlerin bi mevzusu olduğundan bizim için önemli ama saygı duyuyorum daha iyisinide sen yaparsın teşekkürler |
||
|
||
| Arkadaşım ben konudan deil söz bütünlüğünden bahsediyorum. Bir konu gayet tabi bir çok sözle anlatılabilir yazdığım mesajı iyi oku. Ayrıca sidikte yarıştırmıyorum daha iyisini kim yada kimler yapar onu söylemedim eğer burada bir forum açılmışsa yapılan yoruma sen daha iyisini yaparsın türünde cevaplar atarsan hoş karşılanmaz, karşılamadım. Sözleri oku bakalım şimdi her mısra arası bir kopukluk olduğunu sezecekmisin sezmicekmisin? Ha yok biz buyuz arkadaş diyorsan buna birşey diyemem. En büyük grupta da var bu sorun ben sadece daha iyi olabileceğini söylüyorum. Bana gelince daha iyisini yaparmıyım? Belki zamanla... |
||
|
||
| daha iyi olması adına yaptığın yorumlar için teşekkürler niyetinin ne kadar temiz oldugunun farkındayım ancak sözler arasında bi kopukluk yok bunu neye dayanarak söylediğini anlamış değilim..raastgele kelime olmaz,kullanmayız !..elbet vardır orda anlatılan birşeyler ve bir bağlantısı da vardır...evt şarkı alıştım zamanla yokolupgidenumutlara üzerine kurulu olabilir cünkü bu şarkı bunu anlatıyor..ve yaşananı anlatıyor.duyguyu anlatıyor.. bence müziğe kalıplarla bakmamak lazım !. sözler arasında bir bağlantı olmak zorunda da değil..aslında müzikte hiç bir şey bi kalıpta olmak zorunda değil ..buna acık olmak lazım..zaten şöyle bir durum da var sen bağlantı yok dersin ama bu bağlantıyı sen kuramadığın için dersin ..bunu yazan hisseden o bağlantıyı kurmuştur zaten..biz hislerimizle müzik yapıyoruz rastgele değil.. kolay gelsin başarılar sizede |
||
|
||
| Bilemezsin sevemezsin sen Mühür vurulmuş kalbine Senden kalan tek bir hatıran Acılardan ibaret bana buradan anlam çıkarmanı istiyorum. Bak arkadaşım "Bilemezsin sevemezsin sen" Türk insanı hem bilmez hem sevmez hemde sevilmez %90, çoğunun kalbine mühür vurulmuştur ve Birinden geriye sadece acılar kalmıştır. Gelmek istediğim noktada bu bak her biri ayrı ayrı ayarı vermiş ama bir bütün olarak bana hiçbirşey ifade etmiyor. Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez ah sensiz neyleyim.... ne süper sözler değilmi ama sonrası? hikaye sırf şarkı 4 dakika olsun diye eee bunun gerisini yazacak kapasite var mı? var... Neden yazmıyoruz neden bir ayda bir sürü şarkı yapıyoruz. ![]() Aynı konumda olduğum ve aynı yönden eleştirildiğim için (Sözler değil müzik benim sorunum kendimdeki) haklı buluyorum eleştireni ve bende eleştiriyorum. Umarım bu tartışma uzayıp gitmez ve yanlış anlaşılmam... |
||
|
||
| tartışma uzamasın diyorsun ama yazdığım seyleri doğru düzgün okumadan uzatmayı sen yapıyorsun,şu yazdıklarının hepsnin cevabını verdim ben demin....yanlış anlaşılmadığını da söyledim sana ama sen yanlış anlaşılmak için de elinden geleni yapıyorsun..konuyu sürekli başka bi tarafa cekip cekip duracaksın sanırım.. bak arkadaşım biz türk insanı ne ister diye müzik yapmıyoruz kendi hissettiklerimizi yapıyoruz bunu yukarıdada belirttim..aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum.. |
||