Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Bedb!n(Samsun)

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Amatör Gruplar

: Bedb!n(Samsun)

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ]

weswicked 11.09.2006 21:01:26
evet mesajımız gayet açık ve net arkadaşım biz kendi hissettiğimizi kendi yaptığımız işin arkasındayız illa birileri beğensin diye sözlerde edebiyat parçalamıyoruz artı söz müzik bunları bi kalıbada sokmak gibi bi düşüncemizde yok bu bize özgü bi olay artı bu şarkının mesajı sana deil çünkü sana v başkalrına mesaj veren bi şarkı değil senin içinde bi anlam ifade etmesi gibi bi olasılık zaten yok anlıyormusun bi olay üzerine yazılmış yazan kişi için ve bahsi geçen kişi için gayet özel vede değerli o yüzden biraz saygı sanırım daha uzatmaya gerek yok
sizede başarılar

nuwanda 11.09.2006 21:07:20
Aynı şeyleri tekrarla o zaman arkadaşım sözler yetersiz işte zorla yok yeterli mi dedirteceksin. o mısrada anlam bütünlüğü yoksa müzik üzerine söz yazılmıştır ve bu başarılı bir durum değildir. Hemen en büyük benim olaylarına girmişsin. Yaptığın açıklama da klasik bir savunma. Uzayacaksa uzasın isterseniz de DAğdan aldım  bostanı al beline kazmayı diye şarkı yapın umrumda değil ama buraya forum açılmışsa ve biri birşey yazıyorsa hemen yok yanlışsın durumlarına girmeyeceksin. Eğer bugun Çilekeş'in sözlerini eleştirebiliyorlarsa, bir çok profesyonel grubun sözleri veya müziği eleştirilebiliyorsa Bedbin karşıma

arkadaşım şarkının bi konu üzerine olması gayet normal zaten bi konudan konuya atlayan bi şarkı yapılsa n anlatmak istemiş dersin sen şimdi beğenmem normal kişiden kişiye değişir zaten bu sözlerin bi mevzusu olduğundan bizim için önemli  ama saygı duyuyorum daha iyisinide sen yaparsın
                                                                   teşekkürler

gibi bir açıklamayla çıkamaz. Ben sana söz bütünlüğünden ve konudan bahsetmişim sen bana bir konudan bir konuya atlamayı söylemişsin. Ben zaten sana Aldatmaktan Lübnan savaşına geçiş yap demiyorum.

ayrıca her şarkının bir kişiselliği vardır ancak topluma hitap eder yok benim şarkım hitap etmicek diyorsan sadece yazdığın kişiye dinletirsin. Anlaşılmayı zaten beklemediğini söyleyip üstüne de yazdıklarımın üstüne gitmek çok ilginç.

mvo14 11.09.2006 21:12:34
Girdiğim her forumda karşıma çıktığı için dinledim. Klasik rifler üzerine kurulu şu anda her amatör grubun yaptığı bestelerden biri. Umarım yakında Loop'u çıkarda çalmaya gerek kalmaz herkes direk üzerine söz yazar bunların. Şarkıyı beğenmedim.

CrazyForYou 11.09.2006 21:23:51
Beğenmedim.Sözler çok zayıf,alışılmış, fazla acıklı
Ses güzel ama kullanım yeri kötü.
Başarılar..

knife prty 11.09.2006 21:29:43
beğeneni ve beğenmeyeniyle beste bizim bestemiz ve her salisesinin sonunda kadar arkasındayız

weswicked 11.09.2006 21:33:15
ooo bakıyorumda olay üzerine hemen taraftar toplamışsın bana bak ukala herif site kurucusu olduğun için havalara girme bu bir ikincisi dünyada otoriteler tarafından enii söz yazan grupların başında gelir deftones  v sorarlar adama
_ diolar si in için en anlamlı sö leri   ıo diolar ama asıl mesaj nedir diolar
cevap chino moreno
_şarkının sö lerinden n anlamak istiyosan anla ben benim diyebilceğim kadarını  aten söyledim ama sen başka şey çıkartırsın o da sana göre olanıdır sizin için bi anlam ifade etmesi şart deil çünki bana göre anlam ifade ediyor
v ben hisse iğimi  yazıyorum diyor bi z mesaj muziği  yapmıyoruz diyor  kısacası mü zikte matematikten felsefeden çok duygular ön plana çıkmalı v bu kabul görür otoriteler tarafından
 tabi sen ki çilekeşi eleştiren ukala eleştirdiğin kişiler yanında sadece bi sıfırsın hatta hiçsin bilmiyorum hiçlik nedir biliyormusun şimdi beni sitedende atabilirsin umrumda değil yalandanda kendine taraftar bulup kötü reklam yapma ben bana eleştiri yapamazsın demiyorum ama sana göre doğru olan şey herkeze doğru gelmeyebilir kimbilir bu muhabbeti kimden duydunuz anlam ifade etme muhabbetini sizin muzik anlayışınıza yazık türkiyenin neden hala muzikte geri olduğunu anlıyorum TEKRARLIYORUM DAHA İYİSİNİ SEN YAPDA GURUR DUYALIM

nuwanda 11.09.2006 21:34:54
Birincisi sakin ol.

İkincisi taraf toplamadım başından beri gelen iyi yorumlarla siz demi taraf topladınız.

Üçüncüsü forumun herhangi bir alanında site yöneticileriyle ilgili iyi veya kötü eleştiri yapılamaz. Üyeliğiniz yasaklanmıştır.

saygılarımla...

Yakında saygı duyacaksın...

nuwanda 11.09.2006 21:37:53
Eğer hislerinizi paylaşıyorsanız paylaşırken duygularınızı bir kenara itip beğenilip beğenilmeyeceğini ddüşünün. Kaldıramayacaksanız insanlara bunu sunmayın. En uyuz olduğum tiptir artist müzisyen. Haddini bileceksin bilader gelipte bana taraftar toplamışsın demiceksin ben zaten kötü reklam yapacak olsam şu forumu "Bedbin kaka" mesajlarıyla doldururum.

knife prty 11.09.2006 21:40:28
doldurmaya başlamışsın zaten..neyse sen eğlen kafana göre takıl kendince mutlu ol,egolarını böyle tatmin et..bende terkediyorum bu forumu..ve sen devam et  mor ve ötesi fan sitesi forumunu kişisel forumunmuş gibi kullanmaya..

nuwanda 11.09.2006 21:44:39
Smiley Komiksiniz yemin ederim komiksiniz. Mor ve Ötesi forumu ne kişisel forumum ne de başka birşey. Bence siz bu gazla daha çok üzüleceksiniz. çok forum terkedeceksiniz. Ayrıca konu da kitlenmiştir. Bu alıngan arkadaşlar yorum sevmiyor.

darkqhost 02.12.2006 15:03:38
kurban cover night'a katılmışlar.youtube'dan birkaç canlı performansını izleyebilirsiniz.
 bedbin-dur gitme(kurban cover)
http://www.youtube.com/watch?v=l8JKQxhcfwg&mode=related&search=
 bedbin-lampaya püf de(kurban cover)
http://www.youtube.com/watch?v=-wXaQhfgME0&mode=related&search=

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468