|
||
| 22 Nisan 2007 Tarihinde "Gizli Özne" Eskişehir'de sizlerle. Gizli Özne Konserleri başladı. Bu sezon gidebildiğimiz kadar farklı şehirlere konsere gitme kararı aldık ve bu konserlere ilk olarak Eskişehir'de 222 Park'ta başlıyoruz demiştik ve öyle de yaptık Eskişehir rock dinleyicisinden gelen olumlu tepkiler ve yoğun talep üzerine tekrar "222 Park"a geliyoruz Herkesi bekliyoruz... Yer : Eskişehir 222 Park Tarih :22 Nisan 2007 Saat:23:00 Alper Tofta Gizli Özne www.gizliozne.forumlari.net www.gizliozne.anatolianrock.com www.myspace.com/gizliozneonline |
||
|
||
eskişehirde olsaydım gelebilirdim ama d.bakırdayız yani buraya gelirseniz yalnız bıraKmayız
|
||
|
||
"farketmez" parçaları çok güzel olmuş ya, ben pek bir beğendim. yolları açık olsun
|
||
|
||
| bencede farketmez çoook güzel şimdi sende yoksun hiç farketmez ben yine aynı ben acının şekli farklı hiç farketmez ben yine kaybeden | ||
|
||
| abi açıkçası hoş şasrkılarının çogu | ||
|
||
| çok güzel dinlenmesi çok gereken bir grup | ||
|
||
| Kör Kuyuyu seviyorum.. (: | ||
|
||
güzel şarkılarmış.umarım istediğiniz yere varırsınız.
|
||
|
||
| ben bi arakdaş sayesinde şarkılarını dinledim harikalr ya hele alper abi süper.. |
||
|
||
birazcık geç farkettim ben gizli özneyi:( ama ilk olarak'özür dilerim' alı şarkıyı dinledim ve sonra bağımlısı oldum denebilir...
|
||
|
||
| bi tek baka bir sen sarkilarini begeniyorum. | ||
|
||
en çok öldür kalbini şarkısını seviyorum ve özür dilerim'in de yeri ayrı tabi!!! anatolianrock'ta karşılaştığım bi grup!!
|
||
|
||
2 şarkılarını dinledim ikiside çok güzeldi.
|
||
|
||
| Ben de anatolianrock da karşılaştım bu grupla.Evet "özür dilerim" güzeldi... | ||
|
||
| selam gerçekten parçalar bence harika | ||