|
||
| 2001 de kurulan Şarap, Ankara, İstanbul ve Eskişehir' in önemli mekanlarında yaptığı düzenli programların (Baraka (Eskişehir-Ankara), Barfly, Biberon, Biziz, Dip, Dummy, Garage, Gölge (Tunalı – SSK), Highland, Kemancı (Üst - İstanbul), Manhattan , Minibar, Mono, Overall, Uptown (ODTÜ), Yolcu) yanı sıra, festival jingle'ını yapıp seslendirdiği Ankirockfest'te ve Adana (Cazara), Eskişehir (Carpe Diem (Eskişehir), Bursa (Çaçaron), İstanbul (Bronx, Crimson, Üsküdar Anadolu Lisesi Şenlikleri) ve çeşitli Üniversite şenliklerinde bir çok önemli konsere de imza attı. 2006'da, Uraz Özşakar (Bas Gitar) ve Gökmen Doğanay'ın (Klavye) katılımıyla son halini alan Şarap [(Ümit İşbilen (Davul), Can Akdoğan-Emre Can (Gitar), Görkem Ulaş (Vokal)], önümüzdeki aylarda ilk albüm için studyoya girmek üzere hazırlanırken; devam eden programları ve konserlerinde dinleyenleri ile paylaştığı besteleriyle ve kendine has tarzıyla çizgisini koruyor... Şarap'ın güncel programı ; Perşembe : Manhattan (00.00) -ANKARA Salı : Line (00.00) -İSTANBUL
|
||
|
||
| çok hoş bi gruptur kendileri.. |
||
|
||
| hoşun ötesindedir şarap..iyi ve güzel olanı yapmalarına cok sevindim.. cadı isimli parçaları herkese önerilir.. |
||
|
||
yeni demolarını anatolianrock'ta yayınlamışlar.Lanetli rapuzel'i çok beğendim ben şahsen..
|
||
|
||
| ankirock fest te metrpolisin altında cıkmıslardı cok basarılı bır grup tavsıye ederım | ||
|
||
| işini iyi yapan insanlardan oluşuyo umarım her şey istedikleri gibi olur.... | ||
|
||
| bencede...özellikle gitaristleri çokk başarılı;Kokar mı Aşk şarkılarının sözleri çok güzel... | ||
|
||
ya ben bunların parçalarını indirmek istiyorum ama indiremiyorum birileri yardım etsin
|
||
|
||
| bildiğim kadarıyla anatoliarock dan dinleyebiliyosun ama indirme gibi bir şey söz konusu değil....lanetli rapunzel cadı ve dar benim favorilerim.... | ||
|
||
sonunda indirdim buldum adresi
|
||
|
||
| bugün görkem i gördüm:P | ||
|
||
| bende mor ve ötesini dinlemek için denizli konserine gittiğimde ön grup olarak çıkmıştı bu grup. gayet başarılı buluyorum şarkılarıda çok güzel | ||
|
||
| ben youtubedan felan baktım bulamadım.linkini bilen varsa şarabın verebilir mi? | ||
|
||
| http://sarap.anatolianrock.com/ buradan müziklerini dinleyebilirsin. | ||
|
||
| çok süper bi grup şarkılarını hepsini dinledım özellikle''cenin ve cadı'' çok güsel şarkılarrrr zaten onlar şu an da roxy müzik yarışmasında finale kalanlar arasındalar inş da kazanırlar......=) | ||