|
||
| 14/09/2006 istanbul - kuruçeşme arena 21.00 şebnem ferah ile olacakmış! |
||
|
||
yaa ne guzel supermiş ama ben gelemem heralde harbiye konserine gittiğim için ailem buna izin vermez sanırım
|
||
|
||
ben gelemem herhalde.kesin gelemem her zamanki gibi istanbul'da konser.taaaaaaaa muğladan nasıl geliyim.offf offff!!!!!
|
||
|
||
sebnem ferahlı konser süper yaaaa
|
||
|
||
İşallah giderim ya şebnem ferah la konser muhteşem olur heralde. Bu seneki mor ve ötesinin son İstanbul konseri,benim ilk bu seneki konserim olur işallah
|
||
|
||
güzel bir konser olacağını düşünüyorum gitmek gerek kesinlikle
|
||
|
||
| eğer istanbul'a gitme şansım olursa -ki bu biraz olan bu şans- kesin gelirim... | ||
|
||
| gidebilirim bunada ama ankaradada sebnemle olacakmıs ona gitme ihtimalim daha cok cünkü ankaraya gidicegim | ||
|
||
|
||
| ya benim gelme ihtimalim hem var hem yok yani anneme uykusunda sorunca hayır dedi ama ağzından girip burnundan çıkıp izni koparcam işallah bu aralar çok usluyum o bakımdan:d | ||
|
||
ya benim gelme ihtimalim hem var hem yok yani anneme uykusunda sorunca hayır dedi ama ağzından girip burnundan çıkıp izni koparcam işallah bu aralar çok usluyum o bakımdan:d ya benim gelme ihtimalim hem var hem yok yani anneme uykusunda sorunca hayır dedi ama ağzından girip burnundan çıkıp izni koparcam işallah bu aralar çok usluyum o bakımdan:d ![]()
|
||
|
||
niye en güzel konserler hep istanbul'da oluyor ya gitme ihtimalim 0000
|
||
|
||
| sanırım gidiyorum:):)yarın biletimi alcam işallah.yani annemn ağzından girip burnundan çıkmama çok gerek kalmadı laf cambazlığı yaptım biraz güldürdüm o kadar.olleyyy yanii:)gelcek olan varsa görüşrüz orda.kib:) | ||
|
||
tarihinde değişiklik olmuş 13 eylül çarşamba gününe alınmış
|
||
|
||
| istanbuldaki hemen her konsere gittiğim gibi buna da gitmeyi planlıyorum. gelmek isteyen var mı?
|
||