|
||
| ben geliyorum.. | ||
|
||
| yine çok güzel bir konser olacağı kesin...!!! ordayım büyük bir ihtimalle... mervoşla gidiyoruz... di mi canım? ![]() çok güzel planlarımız var... ![]() |
||
|
||
yine çok güzel bir konser olacağı kesin...!!! ordayım büyük bir ihtimalle... öyle olacak bestemle süper olacak:) eee bu konser kacarmı hiç kankimervoşla gidiyoruz... di mi canım? ![]() çok güzel planlarımız var... ![]() vayyy muhteşem ikili konser hee sorarım ben sizee
|
||
|
||
yine çok güzel bir konser olacağı kesin...!!! ordayım büyük bir ihtimalle... öyle olacak bestemle süper olacak:) eee bu konser kacarmı hiç kankimervoşla gidiyoruz... di mi canım? ![]() çok güzel planlarımız var... ![]() vayyy muhteşem ikili konser hee sorarım ben sizee ![]() canımmmm benimmm sensiz olur mu hiç aaa!!!!!!!!! sen gelmesen bile kaçırırm seni valla.... ![]() geçen seferki gibi '''''''' 3 ü 1 arada ''''''''' yız gene...
|
||
|
||
bende geliorum tabikiii kaçarmı ya ![]() |
||
|
||
| çok merakla beklediğim bi konser inş. gidebilir hasta yatağından çıkarsam tabii | ||
|
||
| geçmiş olsun çıkarsın inşaallah...ben de gidiyorum ama dönemiyorum galiba:D bileti ne olursa olsun gidiceğim diye aldım ama hayırlısı... | ||
|
||
| teşekkür ederim. bugün biletleri ablama aldırdım hasta olsam bile gidiyorum | ||
|
||
| Ben de gidicem heralde de buluşma olcak mı ya? |
||
|
||
| ben de ordayım!!!!! | ||
|
||
malesef bu konsere de gelemiyorum
|
||