|
||
2. resmi avatarıma koyabilir miyim? tabi koyabilirsin
|
||
|
||
güzelmiş!devamı gelecek mi ?karanlık çıkmış çoğu o yüzden o kadar iyi gözükmüyor hem zaten forumlardan resim konularını kaldırdılar ya şimdi diğerlerini gönderirsem laf ederler burası konserle ilgili yorumlar falan diye onun için en düzgün olanlarını yolladım diğerlerini de isterseniz özel mesajdan mail adresinizi gönderin.. |
||
|
||
konser süperdi. yalnız şarkı'yı orda durma'yı ve daha mutlu olamam'ı çalmaları beni çok sevindirdi. hiç fotoğraf çekemedim bir de 23 ü de söyleselerdi süper olacaktı ama daha ne olsun. müthiştiler...teşekkür ederiz mor ve ötesine
|
||
|
||
bütün konser boyunca yanımdaki kızla beraber hayat diye bağırıp duydum ama çalmadılarr hatta bi ara burak güven duydu gibi geldi ama yine de çalmadılar. bana mı uyuzluk yapıyorlar bilmiyorum ama gittiğim hiç bir konserde hayatı çalmıyorlar
|
||
|
||
2. resmi avatarıma koyabilir miyim? tabi koyabilirsin ![]() sağ ol pek güzel durmadı küçücük yerde ama... büyük halini de masaüstüne koydum bakar bakar gidemediğim için iç çekerim ![]() ee, ayrıntısıyla anlatın. ne oldu ne bitti... hangi şarkıları çaldılar? |
||
|
||
muhteşem bir geceydi gerçekten. bence şebnemle hep böyle oraganizasyonlarda beraber yer almalılar. sene de iki defa böyle bir konser olsa.. dün gece tam anlamıyla müziğe doydu tüm seyirciler. radikali kutlamak lazım organizasyon çok iyiydi hiç bir aksilik terslik yaşanmadı. gelelim mvone performansları her zamanki gibi harikaydı darbe, yalnız şarkı, cambaz, bir derdim var, aşk içinde, daha mutlu olamam, yardım et, uyan, sevda çiçeği.. yeni albümden hepsinin söyldiler bi çocuklar ve hayvanlar onu söylemediler sanırım. aralardaki konuşmalar bi harikaydı harun çok zorluyor konuşcam diye kendini 10. yıllarınla ilgili bir kaç cümle etti radikalinde 10. yıl sebebiyle beraber arka platformdaki akan görüntüler çok güzeldi her zamanki gibi, darbe için yeni birşey yapmışlar sanırım geçen seferki daha farklıydı. sıra şebneme geldiğinde o da bu güzel gecenin harika geçmesi için elinden geleni yaptı varlığı yeter zaten şebnemin. ilk albümden bu yana en sevilen tüm şarkılarını seslendirdi. ve gelelim son iki parçaya şebnem mvo tekrar sahneye davet etti. küçük sevgilimi söyledikten sonra şebnem haruna bir şarkı daha söyleyeceğiz gibi birşey dedi harunda tamam siz söyleyin biz burdayız bir yere gitmiyoruz dedi şebnem o harika şarkıya giriş yaptı "bu aşk fazla sana" harunla beraber söylediler devamını, çok güzel gözüküyorlardı. bir tek sinir olduğum durum, biz sahnenin ikinci sırasındaydık en önde şebnemin fanlarından bir grup vardı bir kaç çocuğu mvo şarkılarınla dalga geçerken duydum bunlar tatsız şeyler tabi bi de şu pankart olayı konser boyunca sürdü öndeki fanlar sayesinde onlar kaldırıyor indirin diye bağrıyoruz sürekli aynıı şeyiş yaşadık şimdi gülüyorum ama sinir bir durumdu neyse hiç birşey o güzel atmosferin havasını bozamadı
|
||
|
||
| Her şekilde güzeldi ama kendini bilmezler tabir’i caizse kokanalar ve nereye geldiğiyle ilgili hiçbir fikri olamayan bir ton insanla doluydu. Önümüzde kendini KORN konserine giderken yanlışlıkla MORVE ÖTESİ konserinde bulan bir özenti eğlenmeye çalışan tüm insanların haklarını gasp ederek sadece kendinin eğlenmeye çalışması saçma sapan yerlerde saçma bir şekilde zorla uzattığı saçlarını defalarca aptalca sallaması ve acaba ne zaman üstümüze devrilecek korkusuyla eğlenmeye çalışan bizlerle dolu bir konser oldu. Şarkıların sadece birkaç kelimesini bilen ve bir tek Harun tekini görme çabasında olanlarda cabası. Ama yine de olağan üstü bir performansla MOR VE ÖTESİ sahnedeydi KEREM ÖZYEĞEN’İN muhteşem gitar soloları ve sahneye aşkı BURAK GÜVEN’İN seyirci memnuniyeti çabası ve her şekilde bizim içimizde olduğunu anlatan tavırları KEREM KABADAYI’YA zaten yorum yok her zamanki gibi harikulade ve sahnenin biraz dışında gibi bir yerde olsa mükemmeldi OZAN TÜGEN zaten her şekilde aynı ve mükemmeldi. Ve MOR VE ÖTESİ’NDEN sonrada iki saat sahnede kalacağını bile bile hiçbir tempo düşüklüğü yoktu. Ve muhteşem solist HARUN TEKİN ses ve performans her zaman ki gibi harikaydı ve sahnedeki rahatlığı gözden kaçmadı. Ve artık her konserde aranan espri içerikli sözleri mesela sanki çok farklı bir şey yapılmış gibi ’’ bu yapacağımız şeyden diğer grup arkadaşlarımızın haberi yok biz BURAK’LA simdi karar verdik BİZ SİZİ ÇOK SEVİYORUZ lafıyla seyircileri tav etmesini bildi. Daha sonra da seyircilerin su istemesi olayıyla ilgi esprileri görülmeye değerdi şişe atmaya çalışırken yalnız dikkat ben bu yüzden daha önce bir kızın kafasını yarmıştım lafıyla da olay yarattı. VE MÜKEMMEL BİR KONSER OLDU daha sonra ŞEBNEM FERAH’IN sahnesine çıkarak KÜÇÜK SEVGİLİMİ söylemeleri en güzel sahneler den biriydi konserde DİP NOT HARUN TEKİN’İN ŞEBNEM FERAH’A İÇTEN SARILIŞI HARUN AŞIKLARINI BİRAZ YILDIRDI GİBİ (ÇOK İYİ OLDU) küçük sevgilimden sonra HARUN TEKİN’İN sahneden inmeme çabası ve ŞEBNEM FERAH’IN İİ O ZAMAN TAKILIN BURALARDA LAFIYLA KONSER DEVAM ETTİ HARUN TEKİN’ BUKET DORAN’ dansla karışık oyunlar güzel anlar ortaya çıkardı. VE konser KÜÇÜK SEVGİLİM DEN SONRA BU AŞK FAZLA SANA DÜETİ İLE SONA ERDİ her şeye rağmen mükemmel bir konserdi. (ama kısa boylulara tavsiyem ayakta olan organizasyonlara katılamayın en azından ben artık öyle yapmaya çalışıcamJJJJ) | ||
|
||
| vay be, ne güzel... harun tekin'in "kafasını yardım" dediği kızı biliyorum ekşi sözlükte yazmıştı... inşallah 22'sinde de öyle olur
|
||
|
||
güzel olmuş kücük aksilikleri saymassak sanırım,bende orada olmayı cok isterdim ama olmadı olsun gidenler eğlenmiş
|
||
|
||
| belki sadece sebnem soyleseydi böyle olmazdı bilmiyorum.ama son sarkıda(bu ask fazla sana)çok az kişinin anlayabildigi harunun o hüzünlü sesi girince işe.tutamadım kendimi.gözler doldu bir anda ve sarkıya eslik etmeye çalıştı bükük dudaklarım.cok iyi is basardı her iki grup da.(şebneme de grup demek dogru olur cunku gercekten her müzisyeni ayrı bir tatta ama aynı lezzeti yakalamayı başarıyorlar)velhasıl herkes,herşey harikaydı.konserin basından sonuna kadar bir kız yirmiüüüüüüüüüçççççç diye bagırdı.(kimdi acaba:D:D:D)eger onu kırmayıp 23ü de söyleselerdi gercekten tadından yenmez bir konser olurdu.ama yine de bizi eskiye götürmeyi basardı yalnız sarkıyla mvö sagolsun.KEREM KABADAYI da tekrar konusturmayı bildi baterisini.BURAK ZATEN BİR TANE..ÖZYEGEN ise sahnede zıplamadık alan bırakmayaraktan içimize neşe kattı saolsun.bu konser kesinlikle istanbulda tekrarlanmalı.tekrar ses tellerim 'ben seni oralardan cekip almadım mı'diyerek kısılmalı.bitmemeli..bitmemeli...bitmemeli diyerek ayrıldım | ||
|
||
yirmiüüüüüüüüüçççççç diye bagırdı.(kimdi acaba:D:D:D) 23 diye çok bağırdım keremin önündeydim oralardamıydın belki başka biridir??
|
||
|
||
| ben de acaip bagırdım 23 diye hatta harunnnnnnnn noolllur dedim ama duymamışlar demek ki (aslında mumkun degildi:D) harun hizzasındaydım |
||
|
||
herşeyi ile çok güzel bir konsermiş. anlatanlara çok teşekkürler. büyük bir heyecanla ve üzüntüyle okudum ben istanbul'da değilim çünkü...orda durma ve yalnız şarkıyı söylemelerine çok sevindim...
|
||
|
||
Bende konserdeydim hatta sahnenin sol tarafında ikinci sırada falandım. Tek kelimeyle muhteşemdi Konser hakkında çok şey yazılır ama zaten diğer giden arkadaşlar yeterince iyi açıklamışlar herşeyi Yalnız bir kaç şey ekleyebilirim. Özellikle kocaman mavi topların sahneye gelip harun'un da topa omuz atması görülmeye değerdi Kerem ö. de ayağıyla güzelce geri yolladı topu seyircilere doğru.Yanımda da yaklaşık 40 küsur yaşında bir adam vardı "gül kendineee!!!" diye bağırıyordu ama sesini duyuramadı malesef Bir de heralde benim durduğum yere özel miydi bilmiyorum ama benden başka mvö fanı kimse yoktu. Herkes şebocuydu. Bildikleri tek şarkıda cambazdı nerdeyse.Ben avazım çıktığı kadar her şarkıda bağırıyorum çevremdekilerde bana bakıyo Olsun azdık ama özdük Herşeye rağmen çok güzeldi konser şebo da ayrıca bir sempatikti hem sesiyle hem duruşuyla
|
||
|
||
| konser gerçekten süperdi bu arada ben siteye yeni üye oldum herkese merhabalar!!! | ||