|
||
müthişti tek kelimeyle!!süper söylediler.ben cd kaydını dinler gibi oldum.harun abinin aralarda söyledikleri süperdi.ayrıca harun abi çok pozitifti.çok neşeliydi.gönlümüzü bir kez daha fethettiler resmen.müthişti.hala etkisindeyim.sesim kısıldı ama boğazlarım ağrıyor. şebo'nun konserinin sonuna doğru daha mvö çıkmadan burak abiyi gördüm fotoğraf çektirdik.bir insan bu kadar sevimli,tatlı olabilir.şebo'yla düetler harikaydı.ve konser sonunda nejat yavaşoğulları'nın orada olduğunu gördüm.yanına gittik,konuştuk,fotoğraf çektirdik.o da harika bir insan.tam bir abi.ya bu konser süperdi.böyle anlatamam.kelimeler yetmez.okul öncesi bana süper bir moral oldu.enerji depoladım kendime geldim valla.herşeyiyle mükemmel bi konser oldu..
|
||
|
||
harika bir konserdi burak güvenin tam öndeydim bende burak güven sonu belli söylerken duygulandım :)neden bilmiyorum. mor ve ötesine söylicek çok birşey yok çünkü harikaydılar AMA bütün konser boyunca yanımda ki bir kızla "hayat" diye bağırmaktan yoruldum. bir ara o kadar bağrdık ki harun tekin kafasını döndürüp bizm olduğumuz yere baktı sinirlice ama bizi göremedi çok şanslıydık mor ve ötesi konseri bitirdi şebnem ferah çıkınca şebo aşıklar 4 geç durmadan şebnem diye bağıryolar hatta sahnenin solununda iseniz "şebnem benimle evlennn" diye bağıran genci kesnlkle duymuşsunuzdur şebo tekrar mvö'yü sahneye çağırdığında harun tekin şeboya sarıldığı anda o 4 şebnem hastası geç" harunnn öldün oğlul sen bittiğin gün şuandr yaşamıyorsun sen artıkkk öldürcem seni kulise geliyorum bakk" diye bağırdığnda gençlern etrafındaki herkes gülmeye başladı ;Dhatta sonra buket ve harun şakalaşınca bu sefer harun aşığı kızlar aynı şeyi bukete söylediler bu aşk fazla sana harikaydı harun ve şebo çok güzel söylediler. burak güvenin penasını istedim en öndeyim diye sesimi duyarabilirm diye düşündüm ama malesef atmadı
|
||
|
||
harika bir konserdi burak güvenin tam öndeydim bende burak güven sonu belli söylerken duygulandım :)neden bilmiyorum. mor ve ötesine söylicek çok birşey yok çünkü harikaydılar AMA bütün konser boyunca yanımda ki bir kızla "hayat" diye bağırmaktan yoruldum. bir ara o kadar bağrdık ki harun tekin kafasını döndürüp bizm olduğumuz yere baktı sinirlice ama bizi göremedi çok şanslıydık şu yazıyı okudum ya, inşallah harun abi yakında biriyle evlenir diyorum başka bi şey demiyorum mor ve ötesi konseri bitirdi şebnem ferah çıkınca şebo aşıklar 4 geç durmadan şebnem diye bağıryolar hatta sahnenin solununda iseniz "şebnem benimle evlennn" diye bağıran genci kesnlkle duymuşsunuzdur şebo tekrar mvö'yü sahneye çağırdığında harun tekin şeboya sarıldığı anda o 4 şebnem hastası geç" harunnn öldün oğlul sen bittiğin gün şuandr yaşamıyorsun sen artıkkk öldürcem seni kulise geliyorum bakk" diye bağırdığnda gençlern etrafındaki herkes gülmeye başladı ;Dhatta sonra buket ve harun şakalaşınca bu sefer harun aşığı kızlar aynı şeyi bukete söylediler bu aşk fazla sana harikaydı harun ve şebo çok güzel söylediler. burak güvenin penasını istedim en öndeyim diye sesimi duyarabilirm diye düşündüm ama malesef atmadı ![]()
|
||
|
||
| bence de.adamın başını yicekler bu gidişle.ya işin tuhaf tarafı benim olduğum yerde erkekler de avaz avaz harun diye bağırıyordu!böyle bir grup zaten haruuuuunnn şeklinde bağırmaktan bi hal oldu.!!! | ||
|
||
.hala etkisindeyim.sesim kısıldı ama boğazlarım ağrıyor. aynen benim de hala dizlerim, omuzlarım ve boğazım ağrıyor :)ama değdi.
|
||
|
||
.hala etkisindeyim.sesim kısıldı ama boğazlarım ağrıyor. aynen benim de hala dizlerim, omuzlarım ve boğazım ağrıyor :)ama değdi. ![]() şaka şaka
|
||
|
||
| aynneeennnn sesim çıkmıyorrrrrrrrr:D belimin agrısı daha yeni gectiiiiiii:) amma velakin degdi degdi degdi bin kere degdi |
||
|
||
istanbulda olduğum halde o konsere gidemedim gazetede gördüm konser olduğunu(onu da şans eseri yani) gitmeyi çok istedim ama her zamanki gibi gidemedim.ama artık alıştım bana mvö konseri haram gidemedim bu zamana kadar artık ümidimde kalmadı :'(ve bi daha bu konser anıları bölümüne girmicem çünkü sinir ve öfke katsayım her sefer bikat daha artıyo
|
||
|
||
istanbulda olduğum halde o konsere gidemedim gazetede gördüm konser olduğunu(onu da şans eseri yani) gitmeyi çok istedim ama her zamanki gibi gidemedim.ama artık alıştım bana mvö konseri haram gidemedim bu zamana kadar artık ümidimde kalmadı boş ver 22'sinde senin yerine bol bol eğleniriz dionizos'cum :'(ve bi daha bu konser anıları bölümüne girmicem çünkü sinir ve öfke katsayım her sefer bikat daha artıyo ![]() ![]() ne güzel teselli ediyorum di mi
|
||
|
||
aynneeennnn sesim çıkmıyorrrrrrrrr:D belimin agrısı daha yeni gectiiiiiii:) amma velakin degdi degdi degdi bin kere degdi ben bugün kendime gelebildim.dün yürüyemiyordum.ama değdi değdi değdi kesinlikle hatta değer değer değer her zaman
|
||
|
||
harunun kış geliyoru söylerken kerem k. yanına gidip şarkıyı unutup koşarak mikrafona geldiğini hatrladım şimdi çok komkti
|
||
|
||
harun tekinin de şebnem feraha olan aşkını,sevgisini ve hayranlığını birkez daha sımsıkı sarılmasıyla ve bakışlarıyla dile getirdigi konser olmuştur aynı zamanda. ,,,
|
||
|
||
konser gerçekten de çok güzeldi.kördüğümle başlamalrı çok iyi oldu.harun yine her zamanki gibi süperdi.ayaklarım belim sırtım boynum çok ağrıdı ama olsun.değer.şebnem de ortalığı salladı ben onu ilk kez sahnede izliyordum ve harikaydı.sesi boğulup gitmedi ve seçtiği şarkılar da süperdi.bundan sonra hayatta kaçırmam
|
||
|
||
| yunus gunce,nejat yavasoğulları ve zeynep casalini yi de görmüş olduk bu konser sayesinde | ||
|
||
| ya ben şebonun sesini çok duyamadım.dnleyici bastırdı sesini bence çok fazla.. | ||