|
||
| kesinlikle katılıyorum sana cagico. s,dinleyiciler çok fazla bağırdılar. şebnem ferah susup onlar söyleseydi bari. ama yine de güzel bir konser oldu hele bu aşk fazla sananın sonu harikaydı | ||
|
||
| o şarkıda koptum ben.ya müthişti.hatta bir ara kendimden geçmişim bacağımı sakatladım ve sonraki 2 gün yürüyemedim.orda yığılıp kalıyordum az kalsın :/ | ||
|
||
| geçmiş olsun. evet bu aşak fazla sana harikaydı. bide ben fırtınayı da çok beğendim. |
||
|
||
sağol. ![]() ya ben seçemiyorum hepsi çok güzeldi.mvö de şebo da o gece müthişti. |
||
|
||
sağol. tabi mvö ve şebo bir arada olursa nasıl güzel olmaz.tabi gidemeyenler kaderine küssün ![]() ya ben seçemiyorum hepsi çok güzeldi.mvö de şebo da o gece müthişti.
|
||
|
||
| tabii ki de süperlerdi. bende çok fazla seçemiyorum ama o ikisine resmen bayıldım. tabii ki de diğerlerine kötü demiyorum... | ||
|
||
sağol. tabi mvö ve şebo bir arada olursa nasıl güzel olmaz.tabi gidemeyenler kaderine küssün ![]() ya ben seçemiyorum hepsi çok güzeldi.mvö de şebo da o gece müthişti. ![]()
|
||
|
||
sağol. tabi mvö ve şebo bir arada olursa nasıl güzel olmaz.tabi gidemeyenler kaderine küssün ![]() ya ben seçemiyorum hepsi çok güzeldi.mvö de şebo da o gece müthişti. ![]() ![]() göremedik güzelim konseri bi de çağla hanfendi "ilkyaz orda olmalıydın" diye çatlatıyo forumlarda
|
||
|
||
22 eylüle az kaldı ama bizdde o konseri göremicez ilkyaz hanım
|
||
|
||
ya ilkyaz yaa..aşkolsun.olur mu hiç öyle şey!mvö yoldaşım benim.ben seninle paylaşıyorum yaşadığım güzellikleri.sen de benimle paylaşcan yani sonuçta.odtü 22 eylül unutma!!
|
||
|
||
tamam tamam sustum ![]() çatlatmak gibi olmasın, bilet önümde duruyo. valla güzel bi şekli var. resimler de güzel... arkasında neskafe'nin reklamı falan...
|
||
|
||
tamam arkadaşlar ikili konuşmara girmeyelim msn niye var
|
||
|
||
tek kelimeyle bir yazıda dedikleri gibi mor ve ötesin şebnem ferah ile son yılların en iyi performansını gösterdi harikaydı bu konseri kaçıranlar oturup ağlasın herzaman olmuyor böyle güzel şeyler şebnemin çığlıkları harunun fantastik girişi konsere o paltoylan kördüğümü söyleyip savurması zaten baştan belliydi güzel geçeceği konserde bir maymun ben olduğumada üzüldüm mvö niye kimse sırtlara çıkıp harun aşkım diye bağırmadı 3 kere çıktım ordan biriside tebrik ediyor helal olsun abi diye vay be büyük şey yaptım bu arada konserde bir eleman konser platformunda örümcek adam taklidi mi yapıyordu ne demirlerde atlıyor o yana bu yana ışıklar için çıktı ama görenler vayy anasın dedi yani adam neydi öyle yaaa! mvö çok teşekkürler böyle sahneler yaşattığı için bizlere şebnem fanları yerlere oturduk yazıyorlar mvö sahnedeyken forumlarada gözgüzlük yani müzikten mi ne anlamıyorlar şebnem ilgi daha fazlaydıda böyle lüzumsuzların yaptığıda ayıp yaaa mesela şebnemi postallar iğrençti diyormuyuz kendisi o kadar güzeldiki şarkılarını o kadar çok dinlemem genel olarak bunalımlarda dinlerimde bu yani orda ne bilim insanlar kopuyor ya şarkının sözlere bakıyorsun müslüm söylese jiletlersin kendini o tarz ama oranın ve şebnemin ve mvö nün havası başka canım artık hersene olsa keşke şebo ve mvö süper kaçırmayız herhalde hiç birini ya bide şu sigara şarkısında ki sahneye kopuyorum başlarken içenleri hepsi fırt çekiyorlar aynı anda yakıyorlar felan görülmesi lazım güzel bir enstantane |
||