|
||
| bence mor ve ötesi için buraya gelip en azından bir konserini izlemelisin bir daha türkiye'den ayrılamazsın bak görürsün | ||
|
||
| bence de kesinlikle en az bir kere gidilmeli konserlerine gittiğin için kendini en şanslı ve en mutlu insan olarak görüyorsun | ||
|
||
ya keşke ankara ya da istanbul'da olsam
|
||
|
||
| offf of şans yok kii ne ankarada'yım ne üniversiteliyim ama gitmeyi çok isterdimm şebo ve mor ve ötesi görülmeye ve dinlenmeye kesinlikle değer gidenler bizim için de dinlesin :-( | ||
|
||
ya bu kuruçeşme istanbul'un neresinde oluyor ben bilmiyorum da
|
||
|
||
| ortaköy gibi sarıyer'e doğru.beşiktaş'tan otobüsler var sarıyer'e giden sahilden geçene bineceksin önünden geçiyor zaten.hatta kadıköy,üsküdar ve bir kaç yerden daha dentur'un tekneleri var. | ||
|
||
| ah turkiyeye bir geleyim, az kaldi | ||
|
||
| gidicem bu konsere gerekirse kendim gidicem arkadaşlar gelmek isteyen Varsa bana ulaşabilir cansu0002@hotmail. com bu kaçmaz!!! w değil v kullanalım, biraz daha özen gösterelim.. |
||
|
||
umarım gidebilirm anka konserine ben gıdıyorumm sende gel=)![]() |
||
|
||
bu kadar kötü bir rastlantı olabilir mi? 13 eylül'de ankara'da iken 22 eylül'de büyük ihtimalle istanbul'da olacağım.
|
||
|
||
Senin için üzüldüm bu kadar mı acı bir tesadüf olur ![]() Ama... Ben de gidiyorum ODTÜ konserine YUPPİİİİİ! Valla çok mutluyum en çok görmek istediğim de Burak Güven'in zıplaması... herkes methediyor, e tabii boyu 1.90'sa bacaklarını iki yana açıp zıplaması çok ilginç bir görüntüdür!! |
||
|
||
| ya harunu çookk seviyorum şebo zaten bir tane bu konser kaçmazzzzz!!!!!!!!:) tayfa toplanınnn w değil v. |
||
|
||
| daha mutlu olamam'ı içten söyleyeceğimiz bir akşam |
||
|
||
arkadaslar ben ve bir arkadasim 21 eylül gecesi adanadan kaçip 22 eylülde ankarada olmayi düsünüyoruz bu konser kaçmazzzzzz
|
||
|
||
| 22sinde kesin oradayım okul mokul başlasın umrumda değil... | ||