|
||
| gelin tabii yaa... güzel şehrimizi inim inim inletelim mvö şarkılarıyla
|
||
|
||
bende geliyorum ben de geliyorum bu konser kaçmaz arkadaşlar yüzyılın fırsatı bu ikisi bir arada
|
||
|
||
| ben de gidiyorum.hatta biletimi yarın alacağım.gelecek olan varsa orada görüşelim.ayarlamayı yapalım. |
||
|
||
| biletimii aldmm gidiormm tabe ki dee..vazgecilmezimmii ve sebomuu aslaa islemedenn bıraqmam bii kereee..;') BİLETİMİ ALDIM GİDİYORUM TABİ Kİ DE... VAZGEÇİLMEZİMİ VE ŞEBOMU ASLA İZLEMEDEN BIRAKMAM BİR KERE... ;') ARADAKİ FARKLARI 7 FARKI BULALIM OYUNU OYNANABİLECEK KADAR HATA VAR, BU BİZE YAKIŞMAZ, LÜTFEN DİKKAT EDELİM |
||
|
||
malesef gelemiyorum
|
||
|
||
| İstanbul konserine gideceğim ben de ama şöyle adam akıllı toplanıp gidelim ya nasıl olur? | ||
|
||
| ya beyler bu konserler hep istanbul ankara'da oluyor niçin denizli'de olmuyor bu gibi yerlerde de cok cagrı getirecek etkinlikler bunlar... bence burlarda da olmalı. | ||
|
||
| bende ank konserindeyim ve bu sefer odtü galiba yıkılır 50 yılda çökmeyen okul. :Pbu sefer 50 dakikada mvö ve şebocumla yeniden kurulur!saygılar millet:) | ||
|
||
gidemiyorum... ![]() inşallah kış konserlerine...
|
||
|
||
oofff ekildim gidemiyorum yaaa inşallah bir sonraki konsere kesin ama bu sefer
|
||
|
||
| sarsacağız abi odtü'yü... | ||
|
||
gidiyorum bugün kuruçeşmeye. Süper olacağa benziyor
|
||
|
||
| arkadaşlar konserlerden önce mor ve ötesi ile tanışıp konuşma fırsatımız olabiliyor mu? ya da o çok özel bir o kadar da sinir bozucu korumalar nasıl aşılabiliyor??? bir de ben yapabileceklerini sanmıyorum ama mor ve ötesi bizleri tepkiyle karşılayıp konuşmamazlık ediyorlar mı ![]() bunu şunun için soruyorum ben onlarla tanışmayı çok istiyorum...kim istemez ki??? |
||
|
||
arkadaşlar konserlerden önce morveötesi ile tanışıp konuşma fırsatımız olabiliyor mu? yada o çok özel bir o kadar da sinir bozucu korumalar nasıl aşılabiliyor??? vega bu tamamen bir şans meselesi..=))
birde ben yapabileceklerini sanmıyorum ama morveötesi bizleri tepkiyle karşılayıp konuşmamazlık ediyorlar mı??? bunu şunun için soruyorum ben onlarla tanışmayı çok istiyorum...kim istemez ki??? |
||
|
||
oleey gidecek başka birilerini buldum bu sefer kesin gidiyorum süper olacak
|
||