|
||
bir de ben bulsam ![]() yalnız gideceğim yaa bu gidişle...
|
||
|
||
bi de ben bulsam takıl bize sen de ![]() yalnız gidicem yaa bu gidişle... ![]()
|
||
|
||
bi de ben bulsam takıl bize sende ![]() yalnız gidicem yaa bu gidişle... ![]() ![]() ![]() ama erken gelirsem olabilir tabii... |
||
|
||
bi de ben bulsam takıl bize sende ![]() yalnız gidicem yaa bu gidişle... ![]() ![]() ![]() ama erken gelirsem olabilir tabii... ![]()
|
||
|
||
aa sadece 1.5 saat mi? hadi yaa... ben de 12'ye dek sürer diyordum ![]() |
||
|
||
| benden size öneri bence sonuna kadar kalın arkadaşlar... | ||
|
||
| bn de geliorm tbi ankliyim hmn de ylnz sizlre glemicm ark çvresyle takılıoz (Ne alakası wrsa?) |
||
|
||
bn de geliorm tbi ankliyim hmn de ylnz sizlre glemicm ark çvresyle takılıoz (Ne alakası wrsa?) Üyeliğin silinmiştir. Burası ilkokul değil. Yazmayı öğren. |
||
|
||
| arkadaşlar ankara konserine 5 gün kaldı:)))))) çok güzel olacak diyor içimdeki his hatta ankara konseri istanbul'dan da güzel olacak gibi geliyor bana:))))))şanslıyız çünkü ankaralıyız!!! |
||
|
||
| bir kere istanbul konseri ya da ankara konseri diye ayırt edemezsiniz çünkü ikisini de görmeniz gerekir. | ||
|
||
bi kere istanbul konseri ya da ankara konseri diye ayrt edemzsiniz çünkü ikisini de görmeniz gerekir. eh, o da doğru...ama odtü spor salonunu bilmiyorsun sen
|
||
|
||
| hayır bilmiyorum peki sen kuruçeşme arena'yı biliyor musun?
|
||
|
||
sen biliyosamn anlat çünkü kongre salonu diyo resmi sitede kafam karıştı odtü kongre salonu olur mu yaa o, tel.i araman için. kongre salonunun numarası yani.zaten kongre salonu koltuklu, sinemavari bir yer. bilette "koltuksuz ve numarasızdır" yazıyor. haa, spor salonu yazmışım stadyum diyecektim afedersiniz. odtü stadyumu hem geniş, hem konsere elverişli. |
||
|
||
bi kere istanbul konseri ya da ankara konseri diye ayrt edemzsiniz çünkü ikisini de görmeniz gerekir. eh, o da doğru...ama odtü spor salonunu bilmiyosun sen ![]() |
||
|
||
| arkadaşlar ben stadyum diye biliyorum... ayrıca kapalı alanda yapacaklarını sanmıyorum...bir de odtü'de arkadaşlarım var onlarda stadyum diyorlar.. |
||