|
||
keşke onları aynı sahnede görseydim yüz kere konser verdiler birlikte ama ben hiç birine gidemediiim
|
||
|
||
sen biliyosamn anlat çünkü kongre salonu diyo resmi sitede kafam karıştı odtü kongre salonu olur mu yaa o, tel.i araman için. kongre salonunun numarası yani.zaten kongre salonu koltuklu, sinemavari bir yer. bilette "koltuksuz ve numarasızdır" yazıyo. haa, spor salonu yazmışım stadyum diyecektim afedersiniz. odtü stadyumuhem geniş, hem konsere elverişli. |
||
|
||
statta olur zannedersem süper olacak gibi bir his var içimde ![]() gitmek lazım |
||
|
||
| konserimize son 2 GÜNNNNN;)))))))) çok eğleneceğiz;)))))) |
||
|
||
kesinlikle çok eğleneceğiz heyecanla bekliyorum
|
||
|
||
ya dünya çok adaletsiz ben 2 3 senede bir hasta olan bir tipim ve bir haftadır çok hastayım yani 2 3 senede konsere gidiceğim hafta nasıl olur diye feryat ediyorum inşallah o gün birşeyim kalmaz ya 3 hafta önceden hazırlanmaya başla ve bir hafta kala hastalan bu adalet mi ya bu konser gibi bir konser ne zaman bulacağım hem mvö hem de şebo kaçırılmaz bir konser ve ben de kaçırmayacağım artık ne yaparım bilemem ama ... (ve konser yarın öf öf inşallah ilaçlar işe yarar ya o konsere geleceğim ya da o konsere geleceğim gelemezsem durumum vahim olur)
|
||
|
||
ya dünya çok adaletsiz ben 2 3 senede bi hasta olan bi tipim ve bir haftadır çok hastayım yani 2 3 senede konsere gidiceğim hafta nasıl olur diye feryad ediyorum işallah o gün bişeyim kalmaz ya 3 hafta önceden hazırlanmaya başla ve bi hafta kala hastalan bu adaletmi ya bu konbser gibi bir konser ne zaman bulcam hem mvö hemde şebo kaçırılmaz bir konser ve bende kaçırmıycam artık ne yaparım bilemem ama ... gidersin işallah bihterciğim geçmiş olsun bu arada. Evet ya çok güzel olur konser kuruçeşmeden dolayı az çok fikrimiz var (ve konser yarın öf öf işallah ilaçlar işe yarar ya o konsere gelcem yada o konsere gelcem gelemezsem durumum vahim olur) ![]()
|
||
|
||
Ayrıca ankaradaki konser artık reklamlarada konu olmuş ya
|
||
|
||
| son 23 saat arkadaşlar ve ben bu gece odtü'deyimmmm:))))))arkadaşlarlayız çok eğlenecekmişizzzzz:))))))öyle diyorlar ve öylede:))))))))))))))))))))))))))))) | ||
|
||
gidiyorum eger bir aksilik olmazsa ve bilet bulabilirsem.umarim bulurum ve yarin bu konserde olurum.ne diyeyim herkese simdiden iyi eglenceler.orada bulusma olacak mi? |
||
|
||
gidiyorum daha biletini almadın mı sen eger bir aksilik olmazsa ve bilet bulabilirsem.umarim bulurum ve yarin bu konserde olurum.ne diyeyim herkese simdiden iyi eglenceler.orada bulusma olacak mi? umarım bulursun ama odtü'de bitmiş şansını kızılay ve tunalı'daki dostlarda dene çünkü dün kızılaydakinde vardı |
||
|
||
| gidiyorum...oley!!ne şanslıyım | ||
|
||
son 11 saat )))))))))son son 660 dakika )))))son 39600 saniye )))))))süper ötesi karışım gibi süper ötesi bir konser olacak:)))))))))) |
||
|
||
mükemmel bir konserdii yaa hatta süperdii oo kadar eglendikk kii kollarımı kaldıramıyorum ve ayrıca bütün vücudum ağrı içinde ama olsun arkadaşlar herseye değerdi dün için.. ![]()
|
||
|
||
mükemmel bi konserdii yaa hatta süperdii oo kadar eglendikk kii kollarmı kaldıramıorm ve ayrıca bütün vucudum agrı içinde ama olsun arkadaslar herseye degerdi dün için.. ![]() ![]() evet ya çok iyi konserlerdi ama mor ve ötesi'nin eski şarkılara yer vermemesine bozuldum...her şarkı bitiminde NE diye bağırdık ya... w değil v. |
||