|
||
| neden kimse konserden bahsetmemiş yaaa??? gidemedik sizden birşey bekledik yahu konserde ne olduu? özel birşey yaşandı mı? harun herhangi bir bilgi verdi mi?? cevap yazarsınız inşallah TEMPO dergisinde YALÇIN KÜÇÜK var grup seks ve SABETAYİSTLİKten falan bahsediyor alın okuyun derim mor ve ötesi sabetayist falan da dememiş ayrıca |
||
|
||
| tek kelimeyle muhteşem bir konserdi hem mor ve ötesi hem de şebnem ferah defalarca kendilerine hayran bıraktılar beni özellikle konserin sonunda birlikte söyledikleri bu aşk fazla sana ve küçük sevgilim konserin en can alıcı noktasıydı bu konseri izledikten sonra özellikle mor ve ötesini yakından görme fırsatını bulduktan sonra haklarında söylenen olumsuz şeylere kafa takmanın ya da bunları dikkate almanın saçmalığına bir kez daha inandım ve onlar da, her önüne gelenin şarkı söylediği, ortalıkta gündemi boşu boşuna oyalayan bir çok gereksiz insanın olduğu türkiye'de her anlamda bir numara olduklarını kanıtladılar yalnız çok hayal kırıklığına uğradığım iki nokta oldu birincisi mor ve ötesinin daha mutlu olamam dışında eski şarkılarının hiçbirini söylememesiydi ki bu beni hala daha çok üzmekte ayrıca konserde yaşadığım bir olay benim cambaz dan daha fazla soğumama neden oldu cambazfanlarımızdan biri de herzamanki gibi oradaydı ve konser boyunca cambaz diye kendini parçaladı ben de böylece en rahatsız olduğum olayı tekrar yaşamış oldum rahatsız olduğum ikinci noktaysa -ki eminim bu konserde olan herkesi üzen ortak konuydu- sahnenin seyircilerin bulunduğu yerden çok uzağa kurulmuş olmasıydı yani harunun da deyimiyle aramıza mesafe koymuş bizi ayırmışlardı ama bunun mor ve ötesi ya da şebnem ferahtan kaynaklanmadığını da bildiğimiz için pek önemsemedik doğrusuneyse sonuçta rüya gibi bir gece yaşadık sayelerinde o yüzden büyük bir teşekkürü de hem mvö hem de şebnem feraha borç bilirim son olarak da gerek yaptıkları işin kaliteli oluşu gerekse duruşları düşünceleri olanlara sessiz kalmayışlarından dolayı mor ve ötesini ayakta alkışlarım!!! |
||
|
||
| damlaa ya aynen katılıyorum çok güzel bir konserdi olumsuz tek şey sahneyle aramızdaki mesafeydi ama şarkılar söylenmeye başlayınca gördük ki eğlenmemize engel değilmiş mvö harikaydı şebo'ya da bir kere daha hayran oldum harun'un şarkı aralarında yaptığı konuşmaları dinledikçe bir mvö fanı olmaktan gurur duydum tekrar tekrar.. | ||
|
||
| şebo hangi şarkıları söyledi?? | ||
|
||
| ya bu ikili birbirlerine ne kadar çok yakışıyor | ||
|
||
ah şu yaşım yüzünden daha hiç bir mvö konserine gidemedim çevremde benden başka mvö fan da yok bu yüzden götüren de yok... ne kadar üzülüyorum bir bilseniz mor ve ötesi ve şebnem ferah ikisini de çok çok seviyorum ama onların bu süper konserlerini kaçırıyorum üzüntüden ağlayacağım ya büyüyünce inşallah bunları telafi edeceğim
|
||
|
||
| ya konser harika geçer ikisinin bir arada olması da çok iyi oldu... | ||
|
||
ya konser harika geçer ikisinin bir arada olmasıda çok iyi oldu... harika geçer mi?? geçti demeye çalıştın galiba?? ![]()
|
||
|
||
| ya biz konserleri anlatıyoruz ama arkadaşlar şehirlerinize gelirlerse lütfen gidin kaçırmayın çünkü şebo da,mvö de konserleri anlatılmaz bizzat yaşanır:)))))) hissedilir:))))))) | ||
|
||
tahmin edebiliyorum ama yaşayamıyorum gitmek için her yolu deniyorum da bazı şeyler engelliyor işte... yine şebo ve mvö konser yapar da gidemezsem ölürüm ama
|
||
|
||
tahmin edebiliyorum aman intihar etme bir mvö fanı eksilmesin ama yaşayamıyorum gitmek için her yolu deniyorum da bazı şeyler engelliyor işte... yine şebo ve mvö konser yaparda gidemezsem ölürüm ama ![]()
|
||
|
||
tahmin edebiliyorum aman intihar etme bir mvö fanı eksilmesin ama yaşayamıyorum gitmek için her yolu deniyorum da bazı şeyler engelliyor işte... yine şebo ve mvö konser yaparda gidemezsem ölürüm ama ![]() ![]() teşekkür ederim yok yok hiç intihar eder miyim o zaman mvö yü görme şansım toptan gider ama ya kahrımdan ölürsem
|
||
|
||
| acaba bir daha ne zaman konser olacak??? şebo-kargo-mor ve ötesi işbirliği olsa ne güzel olurdu... | ||
|
||
acaba bir daha ne zaman konser olacak??? şebo-kargo-mor ve ötesi işbirliği olsa ne güzel olurdu... aslında korayla harunun arası çok iyi niye kargo ve mvö birlikte konser vermiyor anlamıyorum... bence şeboyla yine konserleri olur umarım albüm çıkış tarihleri birbirine çok denk geliyor...
|
||
|
||
acaba bir daha ne zaman konser olacak??? şebo-kargo-mor ve ötesi işbirliği olsa ne güzel olurdu... aslında korayla harunun arası çok iyi niye kargo ve mvö birlikte konser vermiyor anlamıyorum... bence şeboyla yine konserleri olur umarım albüm çıkış tarihleri birbirine çok denk geliyor... ![]() iki grubun da çok güzel şarkı sözleri var. bir proje yapsalar ya... rolling stone'da birlikte poz vermelerinden daha güzel olur
|
||