Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
mor ve ötesi & şebnem ferah - konserler

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Haberler ve Duyurular

: mor ve ötesi & şebnem ferah - konserler

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

haruf 23.09.2006 13:37:53
neden kimse konserden bahsetmemiş yaaa??? gidemedik sizden birşey bekledik yahu
konserde ne olduu? özel birşey yaşandı mı? harun herhangi bir bilgi verdi mi??
cevap yazarsınız inşallah
TEMPO dergisinde YALÇIN KÜÇÜK var grup seks ve SABETAYİSTLİKten falan bahsediyor
alın okuyun derim mor ve ötesi sabetayist falan da dememiş ayrıca

damlaa 23.09.2006 13:45:27
tek kelimeyle muhteşem bir konserdi hem mor ve ötesi hem de şebnem ferah defalarca kendilerine hayran bıraktılar beni özellikle konserin sonunda birlikte söyledikleri bu aşk fazla sana ve küçük sevgilim konserin en can alıcı noktasıydı
bu konseri izledikten sonra özellikle mor ve ötesini yakından görme fırsatını bulduktan sonra haklarında söylenen olumsuz şeylere kafa takmanın ya da bunları dikkate almanın  saçmalığına bir kez daha inandım ve onlar da, her önüne gelenin şarkı söylediği, ortalıkta gündemi boşu boşuna oyalayan bir çok gereksiz insanın olduğu türkiye'de her anlamda bir numara olduklarını kanıtladılar
yalnız çok hayal kırıklığına uğradığım iki nokta oldu birincisi mor ve ötesinin daha mutlu olamam dışında eski şarkılarının hiçbirini söylememesiydi ki bu beni hala daha çok üzmekte ayrıca konserde yaşadığım bir olay benim cambaz dan daha fazla soğumama neden oldu cambazfanlarımızdan biri de herzamanki gibi oradaydı ve konser boyunca cambaz diye kendini parçaladı ben de böylece en rahatsız olduğum olayı tekrar yaşamış oldum
rahatsız olduğum ikinci noktaysa -ki eminim bu konserde olan herkesi üzen ortak konuydu- sahnenin seyircilerin bulunduğu yerden çok uzağa kurulmuş olmasıydı yani harunun da deyimiyle aramıza mesafe koymuş bizi ayırmışlardı Wink ama bunun mor ve ötesi ya da şebnem ferahtan kaynaklanmadığını da bildiğimiz için pek önemsemedik doğrusu
neyse sonuçta rüya gibi bir gece yaşadık sayelerinde o yüzden büyük bir teşekkürü de hem mvö hem de şebnem feraha borç bilirim
son olarak da gerek yaptıkları işin kaliteli oluşu gerekse duruşları düşünceleri olanlara sessiz kalmayışlarından dolayı mor ve ötesini ayakta alkışlarım!!!

off ones rocker 24.09.2006 16:38:46
damlaa ya aynen katılıyorum çok güzel bir konserdi olumsuz tek şey sahneyle aramızdaki mesafeydi ama şarkılar söylenmeye başlayınca gördük ki eğlenmemize engel değilmiş mvö harikaydı şebo'ya da bir kere daha hayran oldum harun'un şarkı aralarında yaptığı konuşmaları dinledikçe bir mvö fanı olmaktan gurur duydum tekrar tekrar..

charmed 24.09.2006 16:40:00
şebo hangi şarkıları söyledi??

pvö 26.09.2006 13:38:46
ya bu ikili birbirlerine ne kadar çok yakışıyor

30.09.2006 18:38:47
ah şu yaşım yüzünden daha hiç bir mvö konserine gidemedim çevremde benden başka mvö fan da yok bu yüzden götüren de yok... ne kadar üzülüyorum bir bilseniz  Cry  Cry mor ve ötesi ve şebnem ferah ikisini de çok çok seviyorum ama onların bu süper konserlerini kaçırıyorum  Cry  Cry üzüntüden ağlayacağım ya Sad büyüyünce inşallah bunları telafi edeceğim  Smiley

BARIŞ_savaş 02.10.2006 11:26:12
ya konser harika geçer ikisinin bir arada olması da  çok iyi oldu...

02.10.2006 16:41:25
ya konser harika geçer ikisinin bir arada olmasıda  çok iyi oldu...

harika geçer mi?? Huh geçti demeye çalıştın galiba?? WinkWink

vega 02.10.2006 16:51:10
ya biz konserleri anlatıyoruz ama arkadaşlar şehirlerinize gelirlerse lütfen gidin kaçırmayın çünkü şebo da,mvö de konserleri anlatılmaz bizzat yaşanır:)))))) hissedilir:)))))))

02.10.2006 18:05:52
tahmin edebiliyorum  Wink ama yaşayamıyorum Cry gitmek için her yolu deniyorum da bazı şeyler engelliyor işte...  Angry yine şebo ve mvö konser yapar da gidemezsem ölürüm ama  Grin  Grin

ilkyaz 04.10.2006 14:27:30
tahmin edebiliyorum  Wink ama yaşayamıyorum Cry gitmek için her yolu deniyorum da bazı şeyler engelliyor işte...  Angry yine şebo ve mvö konser yaparda gidemezsem ölürüm ama  Grin  Grin
aman intihar etme bir mvö fanı eksilmesin Wink

04.10.2006 17:09:30
tahmin edebiliyorum  Wink ama yaşayamıyorum Cry gitmek için her yolu deniyorum da bazı şeyler engelliyor işte...  Angry yine şebo ve mvö konser yaparda gidemezsem ölürüm ama  Grin  Grin
aman intihar etme bir mvö fanı eksilmesin Wink

teşekkür ederim Smiley Smiley yok yok hiç intihar eder miyim o zaman mvö yü görme şansım toptan gider Grin Grin Grin Grin ama ya kahrımdan ölürsem Tongue Tongue Grin

ilkyaz 07.10.2006 19:22:01
acaba bir daha ne zaman konser olacak??? şebo-kargo-mor ve ötesi işbirliği olsa ne güzel olurdu...

07.10.2006 19:26:58
acaba bir daha ne zaman konser olacak??? şebo-kargo-mor ve ötesi işbirliği olsa ne güzel olurdu...

aslında korayla harunun arası çok iyi niye kargo ve mvö birlikte konser vermiyor anlamıyorum... Smiley Smiley bence şeboyla yine konserleri olur Smiley umarım Grin Grin albüm çıkış tarihleri birbirine çok denk geliyor... Smiley

ilkyaz 07.10.2006 19:36:17

aslında korayla harunun arası çok iyi niye kargo ve mvö birlikte konser vermiyor anlamıyorum... Smiley Smiley bence şeboyla yine konserleri olur Smiley umarım Grin Grin albüm çıkış tarihleri birbirine çok denk geliyor... Smiley
keşke olsa yaa... kargo ve mvö bir arada çok güzel işler yapabilir koray abinin sesi ve harun abinin sesi bir arada değişik olur... tabii harun abinin sesi çok daha berrak ama koray abi de öyle bir söylüyor ki insanı alıp götürüyor...  
iki grubun da çok güzel şarkı sözleri var. bir proje yapsalar ya... rolling stone'da birlikte poz vermelerinden daha güzel olur Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468