Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
mor ve ötesi & şebnem ferah - konserler

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Haberler ve Duyurular

: mor ve ötesi & şebnem ferah - konserler

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

07.10.2006 19:53:19
acaba bir daha ne zaman konser olacak??? şebo-kargo-mor ve ötesi işbirliği olsa ne güzel olurdu...

aslında korayla harunun arası çok iyi niye kargo ve mvö birlikte konser vermiyor anlamıyorum... Smiley Smiley bence şeboyla yine konserleri olur Smiley umarım Grin Grin albüm çıkış tarihleri birbirine çok denk geliyor... Smiley
keşke olsa yaa... kargo ve mvö bir aada çok güzel işler yapabilir koray abinin sesi ve harun abinin sesi bir arada değişik olur... tabii harun abinin sesi çok daha berrak ama koray abi de öyle bir söylüyor ki insanı alıp götürüyor...  
iki grubun da çok güzel şarkı sözleri var. bi proje yapsalar ya... rolling stone'da brlikte poz vermelerinden daha güzel olur Grin

ya gerçekten koray harun için "harun benim sevgilim gibidir aramız o kadar iyi" diyor (ki harunun da koray için böyle düşündüğüne inanıyorum) ama birlikte tek bir şarkı bile seslendirmiyorlar Grin neyse ön yargılı da davranmak istemiyorum belki belli sebepleri vardır Smiley ama biz kargo-şebo-mvö üçlüsünü isteriz isteriz hep isteriz daha çok isteriz Grin Grin Grin Tongue Tongue Tongue

kky 08.10.2006 12:10:34
tribün problemi dışında herşey iyiydi belki ama o da o kadar büyük bi sorundu ki kendimi bi an o kdar kötü hissettim ki çıkıp gitmeyi düşündüm.bu kdar salaklık olmaz dedirten bi durumdu.o yakınlığı hissedememek ve yaklaşık 100 m uzaktan izlemek berbattı.

charmed 22.10.2006 18:15:20
kargo-mor ve ötesi- şebnem ferah...
harika bir konser olurdu sabaha kadar rock. artık konserden dönünce bir hafta yataktan çıkamazdık...
birşey soracağım mor ve ötesi şebnem ferah kuruçeşme arenadaki fotoğrafları var mı acaba Huh?

m-o_r 24.11.2006 13:40:36
ben cok gıtmeyı ısterdım fakat gıdemedım ama konserı ızledım guzeldı yanı onlar her zaman superler

charmed 25.11.2006 19:05:29
nerde ve nasıl izledin??

25.11.2006 19:11:44
söyle biz de izleyelim.  Undecided o kadar merak ediyoruz!

27.11.2006 17:12:44
söyle biz de izleyelim.  Undecided o kadar merak ediyoruz!

tv de verilmedi bildiğim kadarıyla sadece 15 dakika mvö 20 dakika şebnem ferah bir kanal özet olarak geçildi bu olayda konser olduğundan bir kaç gün sonra oldu sonra konser hakkında yazılardan öteye gidilmedi. Ama konser kaydı yapıldı galiba parti videosunu çekmişlerdi orası kesin de neden diğerleri hala piyasada yok anlamadım zaten mükemmel konserleri kendilerine mi saklıyorlar? Şöyle bir şey daha var belki çekimler mvö'nün yakında çıkacak olan belgeselinde yer alacağı için yer almadı televizyonlarda performans dikkate değerdi.

cenuz*23* 19.02.2007 16:10:21
ankara'daki konser çok güzeldi sahneden uzak olmamızın sebebi ise araya çim yapmış olmaları. orada eskiden çimler yoktu sırf bu yüzdenn Sad ben mor ve ötesi sahnedeyken bayağı bir coştum tüm şarkıları bağıra bağıra söyledim bu yüzden etrafımdakiler bana gülüyormuş ama ben takmadım sonra bir baktım bana gülenler şebnem ferah'ta benden beter oldularr Grin... 23 diye kendimi gene yırttım ama bu sefer sesimi duyuramadım... ayrıca mvö sahnedeyken şebnem ferah diye bağırmaları çok kabacaydı ama harun'un gayet sakin bir şekilde "gelecek gelecek, merak etmeyin" demesi gayet yerindeydi... bunun dışında hatırladığım kadarıyla mükemmel bir konserdi hem mvö hem de şebnem ferah çok çok iyiydi ve harun'un şarkı aralarında söylediği şeyler ise dinlemeye değerdi... (kafamda nasıl yer ettiyse üstünden kaç ay geçti hala hatırlıyorumm Roll Eyes )

basak..! 16.03.2007 21:06:01
mor ve ötesi, yaz sezonunu 13 Eylül Perşembe akşamı Kuruçeşme Arena'da, 22 Eylül Cuma akşamı da ODTÜ'de Şebnem Ferah ile birlikte vereceği iki dev konserle kapatıyor. Bu konserlerden ilkinin tarihi daha önce 14 Eylül olarak açıklanmıştı. Uzun bir süredir merakla beklenen ve yoğun şekilde talep edilen mor ve ötesi-Şebnem Ferah eşleşmesi Radikal gazetesinin 10. yılının da kutlanacağı bu konserlerde gerçekleşiyor! Ayrıntıları 'konserler' bölümünde bulabilirsiniz.

bu konsere gittim!!!! birkaç arkadaşım bana süpriz yaptılar çünkü konserden bir gün sonra benim doğum günümdü !! bu hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi olduu..! Cheesy

önemli(!) hatırlatma: yani çok önemli değil ama doğum günümden bir gün önce doğum günümün 14 eylül olduğunu gösteriyor... hani aklınızda bulunsun diye...  Wink

gülnur 11.11.2007 23:14:13
iste bu ya olağan üstü  Wink

poh poh perisi :} 08.12.2007 09:48:23
doyamadık bu konserlere, keşke bir kere daha olsa Embarrassed

kaanyok 08.12.2007 10:56:24
3 ü biraya ne zaman geldi de konser verdiler ya hu benim neden haberim olmadı Wink

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468