mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Dünya Yalan Söylüyor

Konu: uyan

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8

cambazimbenim 24.08.2006 22:19:13
şu günlerde milliyet gazetesini tv reklamının fon müziği olarakta kullanılan bu şarkı bence artık bazı şeylere reklamda da belirtildiği gibi UYANILMASI gerektiğini söylüyor...

UYAN ARTIK UYAN TÜRKİYE !!!

25.08.2006 17:26:41
evet yaa.reklam çok güzel olmuş.böylece mor ve ötesi yine işini yaptı.Türk insanı çok garip onca çaba var hala nasıl tepkisizler?Huh?

isoking 26.08.2006 03:17:53
ben bayıldım bu reklama türkiyeye çok güzel msj veriyor herkez UYAN malı artık türkiye Wink

ilkyaz 26.08.2006 13:11:39
doğru ben en çok türkiyenin acı gerçeklerini verirken şarkıyı mvö'den seçmelerine sevindim... gerçi bu tam da onların işi Smiley

queen 26.08.2006 22:49:25
bu şarkıyı böyle bir reklamda kullanmaları aslında mvo nun müzikleri dışında neler yapmak istediklerini destekleyen bir reklam olmuş.görünce çok sevindim.

cagico 01.09.2006 07:09:00
gerçekten çok hoş bi reklam olmuş.şarkı reklama cuk diye oturmuş.izleyince çok mutlu oldum.
ayrıca şarkı her dinleyişimde içimi titretiyo.tüylerim diken diken oluyo...çok müthiş bi şarkı yapmışlar.ellerine ve ağızlarına sağlık..

07.10.2006 20:31:28
reklama uyan dan daha iyi bir şarkı seçemezlerdi aferin milliyet  Grin  Grin şarkının reklamda kullanılması çok hoşuma gitti  Grin şarkı gerçekten çok güzel... albümü sonuna kadar dinlediğimde son ana kadar bile uyanık kalmamı sağlayan şarkı  Cheesy  Cheesy

kky 08.10.2006 11:35:28
oldukça güsel olmş amaç da bu zaten.kimi gerçeklerin oldukça başarılı şekilde gizlendii ülkemizde o gerçeklerin ayrımına varıp sorgulanabilmesi elbette önemli.ama bu ülkede her uyanış karşısında bazı engeller bulur.milliyet belki reklamında bu şarkıyı ve sloganı kullanıo ama acaba ilkeli gazeteceliğe kendisi ne kadar uygun davranışlar sergilio? kendi patronları ülkenin medyasını kendi kişisel çıkar ve hırslarına göre şekillendirip ona göre yol veriosa, 30 sayfalık gazetelerinin 15 ini reklama ayırıosa (sadece milliyet için deil elbette cumhuriyet bile sistemin çarklarında parçalanmaktansa bunu uygulamayı tercih edior) uyanış burda da geçerli olacaktr.medyadaki tekelleşmeye karşı.yani o uyanş bi gün gelir kendilerini de vurur.

Harbi Mor 21.10.2006 18:37:09
bu sarkı muhtesem.bıde reklemı duydum işte dedım bız bu yuzden mor ve ötesi hayranıyız gurur duydum bı kez daha.yavas yavas baskaları da anlıo demek.ne mutlu.

manga ve m ve ö 21.10.2006 21:55:23
benim zaten en etkilendiğim şarkılardan birisi slogan ile resmen bütünleşmiş bence artık türkiye uyansada ab ninbize yaptıklarını farketseler keşke mor ve ötesi  de zaten kaliteli bir grup ancak onlarda böyle bi şarkı beklenirdi zatendimi

22.10.2006 17:12:34
benim zaten en etkilendiğim şarkılardan birisi slogan ile resmen bütünleşmiş bence artık türkiye uyansada ab ninbize yaptıklarını farketseler keşke mor ve ötesi  de zaten kaliteli bir grup ancak onlarda böyle bi şarkı beklenirdi zatendimi

evet Wink başka bir grup yapsın böyle şarkı keserim kafamı Grin Grin

charmed 07.12.2006 15:33:21
powertürk'te akustik çalmışlardı ya..bayılıyorum akustik haline orjinalinden daha da hoş geliyor bana...

08.12.2006 19:32:21
arkadaşlar birşey soracağım.uyan'ın sonunda 'sen' mi diyor 'söz' mü? albüm kağıdında 'sen' yazıyor ama dinlerken bana hiç de öyle gelmiyor açıkcası. sanki ilk üçünde 'söz' diyor sonuncuda ise 'sen' diyor. ama en son dediği 'sen' sanki 'söz' ile karışık. ya çok karışık yazdım şöyle toparlayayım:
bence böyle diyor:
"söz yine de o yolun sonundaydın.
söz yine de hiçbir şey yapamazdın.
söz uyuşuk, tembel, yalnızdın
söööööeeeeeeeeeennnnn"

çok karışık bir bu durum oldu ama bana böyle geliyor dinlerken!!  Undecided size ? Smiley

albüm kağıdında ve sitede ise böyle yazıyor:
"sen yine de o yolun sonundaydın
sen yine de hiçbir şey yapamazdın
sen, uyuşuk, tembel, yalnızdın
sen."

Lips Sealed   Lips Sealed

ecee 08.12.2006 20:41:06
valla ben hep sen diye söylüyorum ve sen diye de anladım...daha anlamlı oluyor sanki öyle:/

charmed 08.12.2006 20:52:33
bana da aynen öyle geliyor "söz" yerine "sen" diyormuş gibi ama "öz" diye söyleyince anlam bozukluğu çıkıyor sanki "sen" demesi daha hoş sanki?Huh

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8