|
||
| şu günlerde milliyet gazetesini tv reklamının fon müziği olarakta kullanılan bu şarkı bence artık bazı şeylere reklamda da belirtildiği gibi UYANILMASI gerektiğini söylüyor... UYAN ARTIK UYAN TÜRKİYE !!! |
||
|
||
evet yaa.reklam çok güzel olmuş.böylece mor ve ötesi yine işini yaptı.Türk insanı çok garip onca çaba var hala nasıl tepkisizler? ?
|
||
|
||
ben bayıldım bu reklama türkiyeye çok güzel msj veriyor herkez UYAN malı artık türkiye
|
||
|
||
doğru ben en çok türkiyenin acı gerçeklerini verirken şarkıyı mvö'den seçmelerine sevindim... gerçi bu tam da onların işi
|
||
|
||
| bu şarkıyı böyle bir reklamda kullanmaları aslında mvo nun müzikleri dışında neler yapmak istediklerini destekleyen bir reklam olmuş.görünce çok sevindim. | ||
|
||
| gerçekten çok hoş bi reklam olmuş.şarkı reklama cuk diye oturmuş.izleyince çok mutlu oldum. ayrıca şarkı her dinleyişimde içimi titretiyo.tüylerim diken diken oluyo...çok müthiş bi şarkı yapmışlar.ellerine ve ağızlarına sağlık.. |
||
|
||
reklama uyan dan daha iyi bir şarkı seçemezlerdi aferin milliyet şarkının reklamda kullanılması çok hoşuma gitti şarkı gerçekten çok güzel... albümü sonuna kadar dinlediğimde son ana kadar bile uyanık kalmamı sağlayan şarkı
|
||
|
||
| oldukça güsel olmş amaç da bu zaten.kimi gerçeklerin oldukça başarılı şekilde gizlendii ülkemizde o gerçeklerin ayrımına varıp sorgulanabilmesi elbette önemli.ama bu ülkede her uyanış karşısında bazı engeller bulur.milliyet belki reklamında bu şarkıyı ve sloganı kullanıo ama acaba ilkeli gazeteceliğe kendisi ne kadar uygun davranışlar sergilio? kendi patronları ülkenin medyasını kendi kişisel çıkar ve hırslarına göre şekillendirip ona göre yol veriosa, 30 sayfalık gazetelerinin 15 ini reklama ayırıosa (sadece milliyet için deil elbette cumhuriyet bile sistemin çarklarında parçalanmaktansa bunu uygulamayı tercih edior) uyanış burda da geçerli olacaktr.medyadaki tekelleşmeye karşı.yani o uyanş bi gün gelir kendilerini de vurur. | ||
|
||
| bu sarkı muhtesem.bıde reklemı duydum işte dedım bız bu yuzden mor ve ötesi hayranıyız gurur duydum bı kez daha.yavas yavas baskaları da anlıo demek.ne mutlu. | ||
|
||
| benim zaten en etkilendiğim şarkılardan birisi slogan ile resmen bütünleşmiş bence artık türkiye uyansada ab ninbize yaptıklarını farketseler keşke mor ve ötesi de zaten kaliteli bir grup ancak onlarda böyle bi şarkı beklenirdi zatendimi | ||
|
||
benim zaten en etkilendiğim şarkılardan birisi slogan ile resmen bütünleşmiş bence artık türkiye uyansada ab ninbize yaptıklarını farketseler keşke mor ve ötesi de zaten kaliteli bir grup ancak onlarda böyle bi şarkı beklenirdi zatendimi evet başka bir grup yapsın böyle şarkı keserim kafamı
|
||
|
||
| powertürk'te akustik çalmışlardı ya..bayılıyorum akustik haline orjinalinden daha da hoş geliyor bana... | ||
|
||
| arkadaşlar birşey soracağım.uyan'ın sonunda 'sen' mi diyor 'söz' mü? albüm kağıdında 'sen' yazıyor ama dinlerken bana hiç de öyle gelmiyor açıkcası. sanki ilk üçünde 'söz' diyor sonuncuda ise 'sen' diyor. ama en son dediği 'sen' sanki 'söz' ile karışık. ya çok karışık yazdım şöyle toparlayayım: bence böyle diyor: "söz yine de o yolun sonundaydın. söz yine de hiçbir şey yapamazdın. söz uyuşuk, tembel, yalnızdın söööööeeeeeeeeeennnnn" çok karışık bir bu durum oldu ama bana böyle geliyor dinlerken!! size ? ![]() albüm kağıdında ve sitede ise böyle yazıyor: "sen yine de o yolun sonundaydın sen yine de hiçbir şey yapamazdın sen, uyuşuk, tembel, yalnızdın sen."
|
||
|
||
| valla ben hep sen diye söylüyorum ve sen diye de anladım...daha anlamlı oluyor sanki öyle:/ | ||
|
||
bana da aynen öyle geliyor "söz" yerine "sen" diyormuş gibi ama "öz" diye söyleyince anlam bozukluğu çıkıyor sanki "sen" demesi daha hoş sanki?
|
||