|
||
bu şarkıyı böyle bir reklamda kullanmaları aslında mvo nun müzikleri dışında neler yapmak istediklerini destekleyen bir reklam olmuş.görünce çok sevindim. aynen katılıyorum
|
||
|
||
harunun burda bir 'ahhh' diyişi vardır ki...o kısmı tekrar tekrar dinlerim.huzur veriyo.....
|
||
|
||
sen uyuşuk, tembel yalnızdın... burası resmen beni anlatıyor.. süper ve ötesi bir şarkı bu arada
|
||
|
||
canlı performanslarında gitar soloları daha iyi duyulan güzel şarkı ![]() canım kardeşim diye başlayınca aklıma hep abim gelir
|
||
|
||
| sonundaki bir derdim var senfonisiyle bütünleştirdiğim bir mor ve ötesi klasiği.... | ||
|
||
| mor ve ötemiz bu şarkısı ile uyan artık uyan etrafında ki insanların gercek yüzlerini gör ve yolunu ona göre çiz dıyor ben ce | ||
|
||
| tek kelimeyle muhteşem bir şarkı. ahhh bu hayat anlamsız bir şaka herkes bunun farkındaaa bayılıyorum burasına =) |
||
|
||
ahhh bu hayat anlamsız bir şaka herkes bunun farkındaaa bayılıyorum burasına =) bu kısım beni de etkiliyor,etkilenilmeyecek gibi değil tabi anlayana.. eski 1 arkadaş da sence bu hayat anlamsız 1 şaka mı demişti
|
||
|
||
| uyan artık.....hala uyanma şansın varken.... | ||
|
||
şarkının devamında ..bir kaç dakikalık boşluktan sonra bir derdim var çalıyor ya ağır ağır resmen gitar ağlıyor o kısımda hemde hıçkıra hıçkıra sonrası uyanışın evreleri yavaş yavaş ritm geri geliyor.....aşktan sonra toparlanma sürecini anlatıyor sanki...
|
||
|
||
çok anlamlı bi şarkı işte müzikte kalite
|
||
|
||
| çok güzel anlamlı bize mesaj veren bir şarkı.Uyan Artık Uyan Uyan Dostum Uyan Uyan Artık Uyan Karanlık Uykundan. | ||
|
||
| yha bu şarkı bana hep kerem kabadayı abimi hatırlatıyo..ona ne kadar teşekkür etsem azdır | ||
|
||
şarkının devamında ..bir kaç dakikalık boşluktan sonra bir derdim var çalıyor ya ağır ağır resmen gitar ağlıyor o kısımda hemde hıçkıra hıçkıra abi ya bende dys nin kaseti var ve malesef sadece uyan var bende.en yakın zamanda cd sinide alıcam
sonrası uyanışın evreleri yavaş yavaş ritm geri geliyor.....aşktan sonra toparlanma sürecini anlatıyor sanki... |
||
|
||
| TÜRKİYEMMMM UYANNNN!! | ||